2018. szeptember 19.
Nem regisztrált felhasználó  - [regisztráció | belépés]


 

related links: Replica Watches Australia Cheap Oakley Sunglasses Canada Fake Oakley Sale Online Fake Oakley Cheap Ray Bans Sunglasses Cheap Audemars Piguet Replica Watches Replica Rolex Watches Online Store Omega Seamaster Replica Watches Replica Louis Vuitton replica watches uk hublot replica watches richard mille replica watches replica omega watches Replica Audemars Piguet Watches replica hublot watches Fake Breguet Watches replica breitling watches Replica Richard Mille Watches Panerai Replica Watches Cheap Oakley Sunglasses Breitling Replica Patek philippe Replica watches Panerai Replica Watches swiss chopard replica Replica Hublot Big Bang Christian Louboutin Outlet Louboutin Shoes Outlet michael kors outlet nike outlet uk cheap Louis Vuitton Outlet Replica Rolex Watches
« 2018 szeptember »
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Címkék
20th Century Fox 3D_mozi ADS Service akció akciós termékek alternatív változat angol humor animáció anime asian cinema Avonlea Média Kft. BD3D BD4K BD-ajánló BD-borító BD-teszt belügyek Best Hollywood Black Mirror Blu-ray BONTONFILM borítómustra bővített változat börtönfilm B-Roll Kft Budapest Film budget Caesar Film CD-borító Cinetel Cirko Film CORNERfilm csak DVD-n! családi digipack díj díszdoboz dokumentumfilm Dotkom Média dráma DVD Multimédia Kft. DVD-ajánló DVD-borító dvdextra 1.0 DVD-teszt életrajzi erotikus Etalon Film eurocinema extra változat fantasy Fantasy Film felújított váltzozat Fesztiváliroda FHE filmforgalmazás filmhír filmkalózkodás filmnoir futurepak független film gengszterfilm GHE gyerekfilm gyűjtemény háborús harcművészet hardware horror Hungaricom IMAX InterCom Intersonic James Bond játék játékadaptáció kalandfilm karácsony Katapult Film katasztrófafilm kémfilm kép-összehasonlítás képregény kicsomagolós videó kimaradt jelenetek klasszikus Klub Publishing koncertfilm kórház kosztümös könyv könyvismertető körkérdés krimi Kultúrbarlang KultúrSokk kultuszfilm Leon Film limitált kiadvány magyar film Magyar Nemzeti FIlmarchívum meghívó megjelenési kitekintő megjelenési lista menübemutató mese MGM Mirax Mokép Mozinet MTVA musical művészfilm Navigátor Film Oscar-díj összehasonlítás Palace Pictures pályázat pletykarovat politikai Pro Video rajzfilm remake rendezői változat rendezvény road movie romantikus röpke S_elect Video sajtóközlemény SarokPáholy sci-fi screenshot slipcase SPI spirituális sport steelbook Stephen King stúdióhír szakma szappanopera szavazás szinkronos újra szörnyfilm szuperhős táncfilm technológia termékbemutató természetfilm thriller toplista történelmi trashfilm tv-sorozat újrakiadás újságmelléklet Ultrafilm vágatlan változat vallási vásár vélemény vetítés videó vígjáték western Wiamfilm Xpress Xkluzív zene zombifilm
2011. szeptember 8. - 11:59 - zalus | Utolsó frissítés: 2011. szeptember 8. - 11:59
Etalon Film: 2011. őszi megjelenések
A kiadó folytatja az Újszövetséget taglaló rajzfilmsorozatot, ugyanakkor elindít egy másik animációs szériát, amely az Ótestamentumot veszi nagyító alá, és ez még csak a jéghegy csúcsa.

Albert Schweitzer: Egy élet Afrikáért

Az Egy élet Afrikáért című film az afrikai dzsungel Nobel-békedíjas orvosának élettörténetét mutatja be. Ő Albert Schweitzer, akinek a neve mára az emberségesség szinonimájává vált. 1949. Albert Schweitzer „Az élet tisztelete” filozófiájának köszönhetően, amelyet az afrikai Lambarénében lévő őserdei kórházában valósított meg, az egyik legtöbbek által csodált ember a világon. Az Egyesült Államokban koncertekkel és előadásokkal gyűjt adományokat Lambaréné számára. Először szimpátiával és nagyvonalú támogatással találkozik, később azonban egyre több nehézségbe ütközik. Ellenségei rágalmazó hadjáratba kezdenek, mellyel Schweitzer életművének kétségbevonását akarják elérni, így a doktor afrikai kórházát hirtelen a bezárás veszélye fenyegeti. Ám orvosai támogatásával és betegei szeretetével felvértezve felveszi a harcot Lambaréné megmentéséért.

Megjelenés: 2011. szeptember 29.
Ár: 2.990 Ft

Kép: ???
Hang: magyar, angol/német DD5.1
Felirat: magyar
Extrák:

 • Az élet tisztelete: Dokumentumfilm Albert Schweitzer életéről
 • Helyszínkeresés Afrikában – werkfilm
 • Így készült a film
 • Interjúk az alkotókkal
 • Képgaléria a filmből
 • Képgaléria Albert Schweitzerről
 • Filmelőzetesek

Lev Tolsztoj: Éjszakai nap

Lev Tolsztoj híres regényéből készült ez a gyönyörű és megrázó film. A nápolyi udvarban élő fiatal és ambiciózus báró, Sergio Giuramondo fényes jövő s boldog házasság előtt áll. Ám ő kizárólag a tökéletest, az abszolútat, az istenit keresi mindenütt, a lelkében és a világban is. Amikor megtudja, hogy leendő hitvese a király, III. Károly korábbi szeretője, összetört szívvel lemond a földi boldogságról, s az evilági hívságokat odahagyva szerzetes, majd remete lesz.

Megjelenés: 2011. szeptember 29.
Ár: 2.990 Ft

Kép: ???
Hang: magyar, olasz
Felirat: magyar
Extrák:

 • Filmelőzetesek

Újszövetség VII-IX.

Ez a 24 részes, újszövetségi történeteket tartalmazó rajzfilmsorozat kicsik és nagyok közös kedvence. A Bibliához hűen mutatja be Jézus életének főbb eseményeit.

„Bocsásd meg a vétkeinket…”
Jézus a szívtelen szolgáló példázatán keresztül hívja fel a megbocsájtás fontosságára Péter apostol, és egyúttal a nézők figyelmét is.

Kincsek a Mennyben
Zakeus történetébe beleszőve láthatjuk Jézus és a gazdag ifjú találkozását, a jézusi tanítást a gazdagság veszélyeiről és a kincsgyűjtésről, a jerikói vak ember meggyógyítását, valamint Jézus kinyilatkoztatását a gyermekekről.

A Mennyek Országa
Máté evangéliumának az utolsó ítéletről szóló része mellett megelevenedik előttünk a példabeszéd a tíz hajadonról, valamint a konkoly, a gyöngy és a magvető példázata.

Lázár él!
A János evangéliumából jól ismert Lázár megható történetének és Jézus általi csodás feltámasztásának lehetünk tanúi.

A Messiás eljön
Jézusra egyre többen tekintenek úgy, mint a rég várt Messiásra. Nikodémus is azok között van, akik egyre inkább hisznek Jézusban. Ebből az epizódból megismerhetjük Nikodémus történetét, kiderül, hogyan lett Jézus követője és barátja. Tanúi lehetünk a kereskedők templomból való kiűzésének, valamint Jézus ünnepélyes bevonulásának Jeruzsálembe, és elhangzik a gyilkos szőlőművesekről szóló példabeszéd is.

Az idők jelei
A Jeruzsálembe való bevonulás után mindenki a Messiásról beszél, ám valódi küldetését még senki sem érti. Jézus próbálja felhívni a figyelmet az éberségre és az elkövetkezendő történésekre, jövendöl az álmessiásokról és Jeruzsálem pusztulásáról, valamint eljöveteléről a világ végén. Példabeszéddel tanít a királyi menyegzőről és a hű szolgáról.

Megjelenés: 2011. szeptember 29.
Ár: 1.990 Ft/db

Kép: 4:3
Hang: magyar DD2.0, DD5.1, angol DD2.0
Felirat: magyar
Extrák:

 • Filmelőzetesek

Szent Ágoston: A végső igazság nyomában

Szent Ágoston, a kiváló keresztény gondolkodó megtérésének történetét mutatja be ez a monumentális, két részes játékfilm. A nyugtalan kamasz fiú egyetlen vágya, hogy sikeres, elismert és híres ügyvéd legyen, ezért Karthágóba megy, hogy egy igazi szónok iskolájába járjon. Az éles eszű ifjú hamar legyőzi a nehézségeket, és nagyszerű szónokká válik, miközben élvezi a nagyváros nyújtotta lehetőségeket és örömöket. Amikor azonban egy férfi, akit sikerül beszédével felmentetnie, újabb szörnyű gyilkosságot követ el, Augustinus mély lelki válságba zuhan. Életének krízisei és a nagyváros képmutató világa tovább mélyítik a rajongott szónok kételyeit. Miután tanúja lesz a testőrök kegyetlen fellépésének a keresztények védtelen csoportjával szemben, akik között az édesanyja is ott van, egész életét megváltoztató lépésre szánja el magát…

Megjelenés: 2011. szeptember 29.
Ár: 2.990 Ft

Kép: ???
Hang: magyar, olasz DD5.1
Felirat: magyar
Extrák:

 • Filmelőzetesek
 • Képgaléria

Páduai Szent Antal: A szó, mely éget

Ez a gyönyörű és elgondolkoztató olasz játékfilm Páduai Szent Antal (1195 – 1231) életének főbb eseményeit kíséri végig, az 1221-es szicíliai partoknál történt hajótörésétől kezdve egészen haláláig. Antal egy portugál szerzetes, aki Olaszországban keresi Szent Ferencet. Antal szónoki képességére egy véletlen folytán derül fény. Életének legnagyobb részét Padova városában és annak környékén tölti, mely akkoriban az „uzsorások városa” néven volt ismert. Antal tanítása és természetfeletti ereje hatalmas változásokat okoz Padova életében, ezért később a város védőszentjévé választják. 32 évvel halála után felnyitják koporsóját, melyben a nyelve teljes épségben megmaradt.

Megjelenés: 2011. október 24.
Ár: 2.990 Ft

Kép: ???
Hang: magyar, olasz DD5.1
Felirat: magyar
Extrák:

 • Filmelőzetesek
 • Képgaléria

Mária jelenések

Már az ókeresztény hívek is kiemelkedő tiszteletben részesítették Jézus édesanyját, s azóta is sokan fordulnak hozzá imáikkal. Számunkra, magyarok számára különösen fontos ő, hiszen Szent István hazánkat Mária gondviselésébe ajánlotta. A 19. század közepétől Mária több országban megjelent a hívek előtt és az emberiség számára fontos üzeneteket és tanításokat adott át. Ebben a dokumentumfilmben két fontos Mária-jelenés helyszínéről láthatunk különleges riportokat és megemlékezéseket: a horvátországi Medjugorje és a venezuelai Betánia.

Megjelenés: 2011. október 24.
Ár: 2.490 Ft

Kép: ???
Hang: magyar, francia
Felirat: magyar
Extrák:

 • Filmbemutatók
 • Képgaléria a világ legismertebb Mária-jelenéseinek helyszíneiről
 • Csángó mise 2005, 2006

Tistou: Az angyalgyermek

Druon világhírű regényéből készült ez a gyönyörű és tanulságos rajzfilm. Mindenkit lenyűgöz, felnőtteket és gyermekeket egyaránt. Aki egyszer látta, újra látni szeretné. Ez a történet Tistouról a 8 éves kisfiúról szól, akinek különleges képességei vannak. Bárhol képes pillanatok alatt virágokat ültetni. Amikor rendkívüli adottságára rájön, virágba borít maga körül mindent! A ragyogó színes virágok Tistou segítségével csodálatos történéseket indítanak el. A virágok hatására betegek gyógyulnak és emberek élete változik meg, öröm költözik mindenhová.

Megjelenés: 2011. október 24.
Ár: 1.990 Ft

Kép: ???
Hang: magyar
Extrák:

 • Filmbemutatók

Az Ótestamentum 1-3.

Ez a rajzfilmsorozat 13 DVD-n mutatja be a bibliai ószövetségi történeteket.

Legyen világosság
Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet. A hatodik napon végül Isten így szólt: „Teremtsünk embert saját képmásunkra.” Az első ember Ádám, az első asszony pedig Éva lett. Kis idő múltán pedig előbújt a kígyó, hogy megkísértse őket...

Orcád verítékével
Isten vétkük miatt kiűzte Ádámot és Évát a Földi Paradicsomból. Ezután életük minden napján dolgozniuk kellett, és sokféle emberi szenvedésen kellett keresztülmenniük. Bizonyos idő elteltével pedig megszületett két fiuk, Káin és Ábel, az első testvérpár.

Káin és Ábel
Káin, az elsőszülött fivér gyűlölte öccsét, Ábelt, mert míg ő szívében gonosz volt, addig Ábel igaz lelkű és Isten előtt kedves ifjú volt. Káin így hát elhatározta, hogy megöli testvérét, Ábelt...

Noé
A gonoszság nemzedékről nemzedékre egyre jobban elterjedt az emberek között. Isten tehát elhatározta, hogy büntetéssel sújtja az emberiséget, és özönvízzel árasztja el a Földet. Mivel azonban Noé igaz ember volt, Isten családjával együtt megmentette őt, és minden állatfajból egy-egy párt, hogy folytatódhasson az élet a Földön.

Noé fiai
Isten megáldotta Noét és fiait, akiknek szintén utódaik születtek, és az emberek egyre jobban uralmuk alá hajtották a Földet. Az új nemzedékek tagjai között voltak becsületes pásztorok, földművesek, kereskedők, papok, ám gonosz lelkű emberek is.

Bábel tornya
Ádám leszármazottai között élt egy híres építőmester, aki egy alkalommal azt a tanácsot adta társainak, építsenek egy tornyot, amelynek teteje az égig ér. Sokan támogatták is a tervét, ám Isten megbüntette az embereket gőgös viselkedésükért, és nem egy nyelvet beszéltek többé...

Teráh fia
Úr városában élt egy ember, akit Ábrahámnak hívtak. Feleségével, Sárával boldogan élt, ám gyermekük nem született. Isten megérte Ábrahámnak: ha követi szavát, és övéivel együtt arra a földre vándorol, amelyet Isten majd mutat neki, nagy nép atyjává teszi őt...

Ábrahám vándorlása
Ábrahám az Úr utasítása szerint Kánaán földjére vezette övéit. Egy idő múlva azonban nagy szárazság köszöntött a vidékre, és tovább kellett vándorolniuk Egyiptom felé. Új hazájukban történt, hogy Ábrahám feleségének, Sárának szépsége még a fáraó szívét is elbűvölte...

Szodoma és Gomorra
Isten egy alkalommal Ábrahám tudtára adta, hogy lakóinak mérhetetlen bűnei miatt el akarja pusztítani Szodoma és Gomorra városát. Ábrahám ekkor könyörögni kezdett az Úrhoz, legalább a városokban élő igaz emberek életét kímélje meg...

Megjelenés: 2011. október 24.
Ár: 1.990 Ft/db

Kép: 4:3
Hang: magyar DD2.0, DD5.1, angol DD2.0
Felirat: magyar
Extrák:

 • Filmelőzetesek

Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnéd kölcsönvenni cikkünket, akkor kérlek, azt a forrás linkkel történő feltüntetésével tedd! Köszönjük.

Kövess minket facebookon!


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó termékek
Hozzászólások
Sorrend: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
1. Filmprofi
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 8. - 15:04
komolyan vallásos ember vagyok... de ez egy vicc ugye: mi ez a kiadó Kereszténység 2.0 vagy Pápai Technikák a 21. században? Van ezekre vevő egyáltalán???
2. kekec
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 8. - 15:32
Azt nem tudom, hogy kifejezetten ezekre a megjelenésekre van-e vevő, de azért akadt már jónéhány értékes megjelenésük, hogy csak A názáreti Jézust a Legyetek jók, ha tudtok című filmet, vagy éppen a Tarkovszkij-filmeket, esetleg A latort említsem.
3. Dalmát
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 8. - 16:10
Filmprofi: Az Éjszakai nap egy jó film. Tessék utánanézni! A Taviani fivérektől eddig nem sok film jelent meg DVD-n, úgyhogy már csak ezért az egy kiadványért is megéri, hogy van ez a kiadó. És ahogy Kekec írja, voltak már hasonló hiánypótló lemezeik.
4. Filmprofi
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 8. - 16:16
Kekec: ezek fölött elsiklottam.. azt hittem másik kiadó!
Dalmát: Ohh ezek szerint mégsem olyan rossz a helyzet. Első felindulásból írtam.. de tény, hogy ezek szerint vannak jó filmjeik is.
5. vpe
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 8. - 16:54
Az Etalon Film bevállalhatná a Kingdom Chums: The Original Top 10 rajzfilmet (idehaza Szentikék: A legősibb slágerlista címmel futott)
6. téglagyári megálló
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 8. - 17:24
5. Na meg a Miami Vice utolsó évadát is. :)
7. -erahurka-
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 8. - 17:51
Miből él ez a kiadó? Mert hogy ezek nem termelnek nyereséget, az fix!
8. .
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 8. - 18:15
7.
Jézus a halat és a kenyeret sokszorozta,ők pedig a pénzt. :)
Amúgy szerintem iskolák,könyvtárak,ilyesmik biztos veszik.
9. vpe
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 8. - 18:17
6: a Miami Vice nem illik a profiljukba. Bár, meg lehet azt úgy csinálni, hogy okés legyen :D
10. téglagyári megálló
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 8. - 19:32
9. Csak gondoltam, hogy ha már van olyan cég, ahol nem a profitból gazdálkodnak, akkor az bevállalhatná a félbehagyott... Májámi Krájszt :)
11. Jester
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 8. - 19:43
10: Hülye. :)
12. Opcsi
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 8. - 23:07
7. Ez a kiadó évek óta ugyan szerényen, de jól eléldegél az ilyen filmek kiadásával. Kis példányszámban adnak ki (1-2e db) nem kommersz filmeket (értsd: nem hollywoodi szemetet), és a vallásos témában eléggé "monopolhelyzetben" vannak. Sok kapcsolatuk van olasz filmgyártókkal, sok filmjüket tőlük veszik meg, de olykor nagy filmklasszikusokat is megszereznek, pl. a Nyomorultakat Jean Gabin-nel.
Foglalkoznak játékfilmekkel, rajzfilmekkel, dokumentumfilmekkel, könyvkiadással, stb.
Meggazdagodni nem tudnak belőle, de még nem is zártak be, szóval valószínűleg nem megy nekik annyira rosszul, mint amennyire hiszed :)
13. Dart Vader
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 9. - 10:12
Az Etalon film elég nehéz utat választott magának, ez kétségtelen tény. Jó lenne megtudni, hogy vajon szükségből, vagy tényleg ezen az úton akartak e elindulni? Mindenesetre sok sikert kívánok nekik a továbbiakhoz!
14. Opcsi
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 9. - 10:35
Ami azt illeti, személyesen is ismerem őket, dolgoztam velük néhányszor, és őszintén szólva nem mindig tudom eldönteni azóta se, hogy tényleg ennyire szívükön viselik a vallásos témát, amolyan küldetésnek fogják fel az ilyen filmek terjesztését, vagy szimplán üzletileg vannak jelen a hazai piac egyik szűk rétegén... Szerintem kicsit mindkettő.
15. csabaga
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 9. - 17:04
Bárcsak több, a piac egyik szűk rétegét megcélzó,ügyes kiadó lene nálunk...
16. Opcsi
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 10. - 10:21
Hát vannak még a Ceasar Film-ék, akik eltekintve egy-két értékesebb alkotástól (pl. Egy fiúról) zömével olcsó, nézhetetlen szemetet adnak ki, szóval ennyi erővel ők is egy szűk piaci réteget szolgálnak ki :):):):):):)

Tényleg, ők még léteznek egyáltalán, vagy elfoglalták jól megérdemelt helyüket a pocsolyában? Majdnem a munkatársuk lettem 3 éve, de szerencsére a tárgyalásaink nem vezettek eredményre... gerinctelen szemétláda volt a főnök, meg a csicskása is.
17. Dalmát
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 10. - 10:33
Opcsi: Én azért egy szemét Belmondo filmet vagy egy hulladék Louis de Funes vígjátékot inkább néznék, mint Szent Teofil életét. Bocs.
A Caesar film nem szemetet adott ki, csak a kiadások minősége hagyott kívánni valót maga után.
18. .
Hozzászólás időpontja: 2011. szeptember 10. - 10:37
"Szent Teofil" :D
A hírhez csak regisztrált, fórumhozzászólási joggal rendelkező látogatóink szólhatnak hozzá, bejelentkezés után!
Legfrissebb hírek
2017. januári megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSJanuárban kiderül, hogyan hozzák a Gólyák a babát, és hogy milyen tökéletlen Meryl Streep hangja, érkezik A hét mesterlövész, modern köntösben, borzonghatunk a Vaksötétben, és betekintést nyerhetünk Kevin Spacey Kilenc életébe is. (622 napja) Decemberi megjelenések: GHE-Bontonfilm, Pro VideoDecemberben csatlakozhatunk az Öngyilkos osztaghoz, beleshetünk A kis kedvencek titkos életébe, bővített változatban csodálhatjuk a Gyűrűk Urát, az akcióról pedig a Haverok fegyverben és Jason Bourne gondoskodik. (670 napja) Pop art stílusú fémbobozos Blu-ray kiadványokJó hírrel szolgálhatunk a különlegességekre vevő filmrajongók számára: Pop Art stílusú fémdobozos kiadványok jelennek meg még az idén. (693 napja) Novemberi megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSSuhanhatunk liánokon Tarzannal, tanúi lehetünk az idegen lények második Függetlenség napjára időzített rajtaütésének, betekintést nyerhetünk a kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar világába. A forgalmazók novemberben is ínyenc filmcsemegékkel kényeztetnek! (699 napja) Ajándékokkal érkeznek a Warcraft kiadványokNem csak a filmélménnyel, hanem videojátékos ajándékokkal is gazdagabb lesz, aki beszerzi a Warcraft: A kezdetek DVD vagy Blu-ray kiadását. (702 napja) GHE: 2016. októberi megjelenésekPandák, orkok, gengszterek, pénzes cápák, FBI-ügynökök és mutánsok gyülekező! (731 napja) ProVideo: 2016. szeptemberi-októberi megelenésekOktóber havában - elnézést a kifejezésért - egy v*lag megjelenés várható: démonok közé keveredünk, elvarázsolnak minket, bepillantunk Tükörországba, és vadiúj Harry Potter-kiadványokban dőzsölhetünk. De lássuk előbb a szeptembert (jobb késő...)! (734 napja) GHE: 2016. szeptemberi megjelenésekVadászok, szomszédok, madarak és lánytesók, továbbá minden idők egyik legjobb vígjátéka végre BD-n! (747 napja) Itthon is megjelenhet a gyűjtemények gyűjteményeha elég előrendelés jön rá össze, akkor itthon is megjelenhet a 30 lemezes Középfölde gyűjtemény. Csak rajtad áll. (761 napja) GHE: 2016. augusztusi megjelenésekFüggetlen filmcsemegék, polgárpukkasztó komédiák, egy felemelő sportfilm és az utóbbi évek egyik legszuggesztívebb horrorja. (787 napja) ProVideo: 2016. augusztusi megjelenésekJön az első UHD, továbbkékül Westeros, a Beavatott újabb talányokkal szembesül, megérkezik minden idők legédesebb cicusa, és meghallgathatunk egy gyilkos tréfát. (798 napja)

© Xpress.hu - 1999-2008