2018. szeptember 21.
Nem regisztrált felhasználó  - [regisztráció | belépés]


 

related links: Replica Watches Australia Cheap Oakley Sunglasses Canada Fake Oakley Sale Online Fake Oakley Cheap Ray Bans Sunglasses Cheap Audemars Piguet Replica Watches Replica Rolex Watches Online Store Omega Seamaster Replica Watches Replica Louis Vuitton replica watches uk hublot replica watches richard mille replica watches replica omega watches Replica Audemars Piguet Watches replica hublot watches Fake Breguet Watches replica breitling watches Replica Richard Mille Watches Panerai Replica Watches Cheap Oakley Sunglasses Breitling Replica Patek philippe Replica watches Panerai Replica Watches swiss chopard replica Replica Hublot Big Bang Christian Louboutin Outlet Louboutin Shoes Outlet michael kors outlet nike outlet uk cheap Louis Vuitton Outlet Replica Rolex Watches
« 2018 szeptember »
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Címkék
20th Century Fox 3D_mozi ADS Service akció akciós termékek alternatív változat angol humor animáció anime asian cinema Avonlea Média Kft. BD3D BD4K BD-ajánló BD-borító BD-teszt belügyek Best Hollywood Black Mirror Blu-ray BONTONFILM borítómustra bővített változat börtönfilm B-Roll Kft Budapest Film budget Caesar Film CD-borító Cinetel Cirko Film CORNERfilm csak DVD-n! családi digipack díj díszdoboz dokumentumfilm Dotkom Média dráma DVD Multimédia Kft. DVD-ajánló DVD-borító dvdextra 1.0 DVD-teszt életrajzi erotikus Etalon Film eurocinema extra változat fantasy Fantasy Film felújított váltzozat Fesztiváliroda FHE filmforgalmazás filmhír filmkalózkodás filmnoir futurepak független film gengszterfilm GHE gyerekfilm gyűjtemény háborús harcművészet hardware horror Hungaricom IMAX InterCom Intersonic James Bond játék játékadaptáció kalandfilm karácsony Katapult Film katasztrófafilm kémfilm kép-összehasonlítás képregény kicsomagolós videó kimaradt jelenetek klasszikus Klub Publishing koncertfilm kórház kosztümös könyv könyvismertető körkérdés krimi Kultúrbarlang KultúrSokk kultuszfilm Leon Film limitált kiadvány magyar film Magyar Nemzeti FIlmarchívum meghívó megjelenési kitekintő megjelenési lista menübemutató mese MGM Mirax Mokép Mozinet MTVA musical művészfilm Navigátor Film Oscar-díj összehasonlítás Palace Pictures pályázat pletykarovat politikai Pro Video rajzfilm remake rendezői változat rendezvény road movie romantikus röpke S_elect Video sajtóközlemény SarokPáholy sci-fi screenshot slipcase SPI spirituális sport steelbook Stephen King stúdióhír szakma szappanopera szavazás szinkronos újra szörnyfilm szuperhős táncfilm technológia termékbemutató természetfilm thriller toplista történelmi trashfilm tv-sorozat újrakiadás újságmelléklet Ultrafilm vágatlan változat vallási vásár vélemény vetítés videó vígjáték western Wiamfilm Xpress Xkluzív zene zombifilm
2012. szeptember 26. - 9:47 - zalus | Utolsó frissítés: 2012. szeptember 26. - 9:47
Borítómustra: Művész filmklub és Tarkovszkij
Az Etalon Film átküldte nekünk az ősz folyamán megjelenő Tarkovszkij-sorozat (valamint az ezeket összefogó díszdoboz) és a szintén ősszel induló Művész Filmklub széria első darabjainak borítóképeit.
A kiadványok specifikációi, árai még nem ismertek: A Tarkovszkij-filmek várhatóan októberben, a Művész Filmklub-sorozat darabjai pedig novemberben jelennek meg.

Andrej Tarkovszkij-sorozat


A fenti kép klikkre nagyobb méretben is megtekinthető.

Művész Filmklub-sorozat

Kövess minket facebookon!


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó termékek
Kapcsolódó személyek
Hozzászólások
Sorrend: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
1. creeper
Hozzászólás időpontja: 2012. szeptember 26. - 10:10
A Tükör borítója nagyon szép, a többié viszont a legkevésbé sem tetszik, ám azt hiszem, itt a megjelenések ténye az, ami különösen értékelendő. Néhány hiányzó Tarkovszkij-címmel magam is örömmel segítek be. Remélem, a speckókról is lesz külön cikk.
2. Remo
Hozzászólás időpontja: 2012. szeptember 26. - 10:40
Az ilyen házibarkács minőségű borítók sajnos nem jelentek újdonságot a kiadónál. Persze a film a lényeg, de bármilyen örömmel is teszi fel az ember a polcára, azért gáz, ha rossz ránézni a kiadványra.
3. field
Hozzászólás időpontja: 2012. szeptember 26. - 12:50
Nekem híresen rossz az ízlésem, talán ezért is tetszenek alapvetően ezek a borítók. :))

Két negatív észrevételem mindazonáltal mégis van.

1. Az IVÁN GYERMEKKORA borítóján a fotó elég homályosnak tűnik.

2. AZ ÉJSZAKA borítójának előterében látható nőalak a zseniális Monica Vitti, ám ebben a filmben ő csak mellékszereplő. Szerintem inkább a feleséget alakító Jeanne Moreau-t ábrázoló képet kéne a borítóra tenni. Végtére is Moreau is van annyira híres és jó színésznő, mint Vitti.
4. Dalmát
Hozzászólás időpontja: 2012. szeptember 26. - 13:00
Ezek a borítóképek így körbevágva tényleg nem valami szépek, de a teljes Tarkovszkij gyűjteményt ábrázoló képen sokkal jobb az összhatás. Én szívesen látnám ilyen kiadásban egy általam is kedvelt rendező vagy színész munkáit.
Szerintem a Művész Filmklub sorozat kinézete sem lesz olyan szörnyű.
5. creeper
Hozzászólás időpontja: 2012. szeptember 26. - 13:13
Etalon kiadványokból (egyelőre) nincs túl sok otthon, de az üzletekben szoktam nézegetni a kiadványaikat, de szerintem az eddigiek messze felülteljesítettek a mostani szérián. A Solaris borítója konkrétan olyan, mintha azt a jelenetet kapná el, ahogy a szomszéd Józsi meghozta a zsáknyi kábelt a sulibuliba, miközben megcsodálja a felsorakozott hangfalakat és beszerelt fényeket, valamint a színes szalagokból álló fali dekorációt. :)
6. CV
Hozzászólás időpontja: 2012. szeptember 26. - 13:19
Érdekes, nekem tetszenek a borítók, sorozatként kifejezetten jól fognak mutatni.
7. csabaga
Hozzászólás időpontja: 2012. szeptember 26. - 17:02
A Művész Filmklub borítók inkább könyvekre emlékeztetnek.
A filmek szerencsére nem a 990-es árkategóriában lesznek.
8. A
Hozzászólás időpontja: 2012. szeptember 26. - 18:54
A képek nem rosszak, de a keretbe helyezés és a feliratok mennyisége, minősége hazavágja az összképet. Muszáj rárakni a díjakat, mert ezek a tuskó magyarok másként nem vesznek DVD-t. A keret is kell, hogy tudatosítsuk bennük, hogy több vásárolnivalójuk lesz. A feliratokat megoldjuk az első betűkészlettel, ami otthon a kezünkbe akad. A korhatárjelzés előrelépés az előzőhöz képest, de még mindig messze van a kulturált angol, holland megoldástól.
A képek közül a két Antonioni és a Pasolini jellegzetes, egyértelműen azonosítják a filmet, a Rubljov jó. A felső szlogen és az eredeti cím betűtípusa túl nagy, emiatt kisebb lesz a kép. A filmszalagos perforáció szerintem zavaró.
Összességében a Mokép jobb munkát végzett az első kiadásoknál, pedig ők még a "digitálisan felújított változat" szöveget is rá tudták applikálni.
A díszdobozt szintén a rengeteg felirat próbálja eladni.
9. Dalmát
Hozzászólás időpontja: 2012. szeptember 26. - 21:47
8. Zárójelben jegyzem meg, a korhatárjelzés nem az Etalont "dicséri". Most vettem meg az Avatart, és azon is ugyanez a dizájn. Ez még mindig jobb, mint a fekete alapon sárga kör és szám, ami például a Csupasz pisztoly szinkronos kiadásán díszeleg.
10. A
Hozzászólás időpontja: 2012. szeptember 27. - 3:47
Tudom, hogy ez az előírás jelenleg, csak azért jegyeztem meg, mert ezeken a nyugis témájú borítókon jobban kiugrik, hogy még mindig nem jó. Egy színes Disney-rajzon vagy egy akciófilmes képen kevésbé lenne zavaró. Ha elhagynák a sárga összekötő sávot, rögtön normálisan festene az egész. A korhatár bizottság nagyot fejlődött önmagához képest, de vannak még meghódítható csúcsok.
11. field
Hozzászólás időpontja: 2012. szeptember 27. - 11:00
Még egy kritikai észrevétel a művészfilmes sorozathoz. A címek szerintem túl fent vannak: az ékezetes címeknél az ékezetek rondán belelógnak a filmszalag perforációjába, miközben simán lejjebb lehetne vinni az egészet, mert rengeteg üres hely van a cím alatt.
12. csabaga
Hozzászólás időpontja: 2012. szeptember 27. - 17:37
Pár hónapja a korhatárjelzés csak a hátoldalon lett volna.
Ez szerintem nem fejlődés.

A fekete-fehér borítót teljesen elcsúfítja.
13. A
Hozzászólás időpontja: 2012. szeptember 27. - 19:14
A korhatárjelzést a fekete változat idején is a címoldalra kellett rakni. Az más kérdés, hogy az Intercomban és a warneres cégekben volt annyi szufla, hogy ne oda tegyék. A Best Hollywoodban vagy a Moképben pl. nem volt. A Caesar Filmet pedig külön köszönet illeti, mert ők ahelyett, hogy összerondították volna a digipackjaikat, a celofánra kívülről ragasztottak rá egy matricát. Ez a vásárlóbarát és nyilván költséges megoldás teljesen egyedülálló nálunk.

Ha a Tarkovszkij-dobozt üresen is árulnák és minőségi lenne a kivitele, szerintem nem csak én venném meg. Minőség alatt egyrészt az anyagát értem (Bond, W. Allen), másrészt, hogy beleférjen a kartontokos Nosztalgia is, harmadrészt, hogy gondolják át a feliratok mennyiségét (címlapszlogen, keresztnév le, kisebb betűméretek).
14. caliban
Hozzászólás időpontja: 2012. szeptember 29. - 20:11
Már az is egy kisebbfajta csoda, hogy megjelennek nálunk ezek a filmek, úgyhogy elismerés és köszönet a kiadónak! Ennek ellenére kicsit hiányolom a Tarkovszkij filmekről a magyar szinkront, ami a korábbi Moképes kiadásokon rajta volt, valamint szerintem is lehetnének kicsit igényesebbek a borítótervek. Criterionéknál pl. így néznek ki:

http://kepfeltoltes.hu/view/120929/covers_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
15. P.L.aternamagica Ben
Hozzászólás időpontja: 2013. augusztus 21. - 1:25
A borítók átlagosak, de a filmek nem!
És az utóbbi az igazi lényeg, főleg, hogy a Tarkovszkij egybe jött ki, a rendező eddig ki nem adott kezdeti rövidfilmjeivel kiegészítve a lemezeken. Igazi csemege.
A hírhez csak regisztrált, fórumhozzászólási joggal rendelkező látogatóink szólhatnak hozzá, bejelentkezés után!
Legfrissebb hírek
2017. januári megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSJanuárban kiderül, hogyan hozzák a Gólyák a babát, és hogy milyen tökéletlen Meryl Streep hangja, érkezik A hét mesterlövész, modern köntösben, borzonghatunk a Vaksötétben, és betekintést nyerhetünk Kevin Spacey Kilenc életébe is. (623 napja) Decemberi megjelenések: GHE-Bontonfilm, Pro VideoDecemberben csatlakozhatunk az Öngyilkos osztaghoz, beleshetünk A kis kedvencek titkos életébe, bővített változatban csodálhatjuk a Gyűrűk Urát, az akcióról pedig a Haverok fegyverben és Jason Bourne gondoskodik. (671 napja) Pop art stílusú fémbobozos Blu-ray kiadványokJó hírrel szolgálhatunk a különlegességekre vevő filmrajongók számára: Pop Art stílusú fémdobozos kiadványok jelennek meg még az idén. (695 napja) Novemberi megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSSuhanhatunk liánokon Tarzannal, tanúi lehetünk az idegen lények második Függetlenség napjára időzített rajtaütésének, betekintést nyerhetünk a kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar világába. A forgalmazók novemberben is ínyenc filmcsemegékkel kényeztetnek! (700 napja) Ajándékokkal érkeznek a Warcraft kiadványokNem csak a filmélménnyel, hanem videojátékos ajándékokkal is gazdagabb lesz, aki beszerzi a Warcraft: A kezdetek DVD vagy Blu-ray kiadását. (703 napja) GHE: 2016. októberi megjelenésekPandák, orkok, gengszterek, pénzes cápák, FBI-ügynökök és mutánsok gyülekező! (733 napja) ProVideo: 2016. szeptemberi-októberi megelenésekOktóber havában - elnézést a kifejezésért - egy v*lag megjelenés várható: démonok közé keveredünk, elvarázsolnak minket, bepillantunk Tükörországba, és vadiúj Harry Potter-kiadványokban dőzsölhetünk. De lássuk előbb a szeptembert (jobb késő...)! (735 napja) GHE: 2016. szeptemberi megjelenésekVadászok, szomszédok, madarak és lánytesók, továbbá minden idők egyik legjobb vígjátéka végre BD-n! (749 napja) Itthon is megjelenhet a gyűjtemények gyűjteményeha elég előrendelés jön rá össze, akkor itthon is megjelenhet a 30 lemezes Középfölde gyűjtemény. Csak rajtad áll. (763 napja) GHE: 2016. augusztusi megjelenésekFüggetlen filmcsemegék, polgárpukkasztó komédiák, egy felemelő sportfilm és az utóbbi évek egyik legszuggesztívebb horrorja. (788 napja) ProVideo: 2016. augusztusi megjelenésekJön az első UHD, továbbkékül Westeros, a Beavatott újabb talányokkal szembesül, megérkezik minden idők legédesebb cicusa, és meghallgathatunk egy gyilkos tréfát. (799 napja)

© Xpress.hu - 1999-2008