2018. szeptember 23.
Nem regisztrált felhasználó  - [regisztráció | belépés]


 

related links: Replica Watches Australia Cheap Oakley Sunglasses Canada Fake Oakley Sale Online Fake Oakley Cheap Ray Bans Sunglasses Cheap Audemars Piguet Replica Watches Replica Rolex Watches Online Store Omega Seamaster Replica Watches Replica Louis Vuitton replica watches uk hublot replica watches richard mille replica watches replica omega watches Replica Audemars Piguet Watches replica hublot watches Fake Breguet Watches replica breitling watches Replica Richard Mille Watches Panerai Replica Watches Cheap Oakley Sunglasses Breitling Replica Patek philippe Replica watches Panerai Replica Watches swiss chopard replica Replica Hublot Big Bang Christian Louboutin Outlet Louboutin Shoes Outlet michael kors outlet nike outlet uk cheap Louis Vuitton Outlet Replica Rolex Watches
« 2018 szeptember »
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Címkék
20th Century Fox 3D_mozi ADS Service akció akciós termékek alternatív változat angol humor animáció anime asian cinema Avonlea Média Kft. BD3D BD4K BD-ajánló BD-borító BD-teszt belügyek Best Hollywood Black Mirror Blu-ray BONTONFILM borítómustra bővített változat börtönfilm B-Roll Kft Budapest Film budget Caesar Film CD-borító Cinetel Cirko Film CORNERfilm csak DVD-n! családi digipack díj díszdoboz dokumentumfilm Dotkom Média dráma DVD Multimédia Kft. DVD-ajánló DVD-borító dvdextra 1.0 DVD-teszt életrajzi erotikus Etalon Film eurocinema extra változat fantasy Fantasy Film felújított váltzozat Fesztiváliroda FHE filmforgalmazás filmhír filmkalózkodás filmnoir futurepak független film gengszterfilm GHE gyerekfilm gyűjtemény háborús harcművészet hardware horror Hungaricom IMAX InterCom Intersonic James Bond játék játékadaptáció kalandfilm karácsony Katapult Film katasztrófafilm kémfilm kép-összehasonlítás képregény kicsomagolós videó kimaradt jelenetek klasszikus Klub Publishing koncertfilm kórház kosztümös könyv könyvismertető körkérdés krimi Kultúrbarlang KultúrSokk kultuszfilm Leon Film limitált kiadvány magyar film Magyar Nemzeti FIlmarchívum meghívó megjelenési kitekintő megjelenési lista menübemutató mese MGM Mirax Mokép Mozinet MTVA musical művészfilm Navigátor Film Oscar-díj összehasonlítás Palace Pictures pályázat pletykarovat politikai Pro Video rajzfilm remake rendezői változat rendezvény road movie romantikus röpke S_elect Video sajtóközlemény SarokPáholy sci-fi screenshot slipcase SPI spirituális sport steelbook Stephen King stúdióhír szakma szappanopera szavazás szinkronos újra szörnyfilm szuperhős táncfilm technológia termékbemutató természetfilm thriller toplista történelmi trashfilm tv-sorozat újrakiadás újságmelléklet Ultrafilm vágatlan változat vallási vásár vélemény vetítés videó vígjáték western Wiamfilm Xpress Xkluzív zene zombifilm
2011. január 4. - 14:03 - zalus | Utolsó frissítés: 2011. január 4. - 14:03
BD-teszt: GHE Blu-ray csokor 2010
Biztosan nem most először és valószínűleg nem is most utoljára írjuk le azt, hogy a GHE milyen példás BD-megjelenésekkel jelentkezett 2010 végén. A hazai piacon igazi úttörők ezek a kiadványok, melyek sikerén ál vagy bukik, hogy lesz-e folytatás.

A teljes egészében hazai gyártásban, hazai piacra készült 9 Blu-ray kiadvány (amiből technikai okokból egy ugyan még nem tudott megjelenni, de már dolgoznak rajta) javarészt olyan filmeket kínál, melyeknek minden filmrajongó gyűjteményében ott a helyük. A csomagot elsősorban Quentin Tarantino neve uralja (Ponyvaregény, Jackie Brown) - országos cimborájával, Robert Rodriguezzel az oldalán (Alkonyattól pirkadatig, Sin City) -, de az a kék-két, átlagosan 7.5 Oscar-díjjal bíró darab, Az angol beteg és a Chicago is sokat nyomhat a latba, melyhez az egykori tékásnak valószínűleg semmi köze (bár minden bizonnyal látta őket), és nem szabad elfeledkezni Mickey Rourke nagy visszatéréséről, A pankrátorról sem, mely egyetlen férfiszemet sem hagy szárazon. Lazók Gyuri alaposan kivesézte a kilences koronaékkövét, a dupla korongos Sin City-t, a Négy szoba sajnos még nem jelent meg, A szállító 3. része pedig hozzánk nem futott még be, úgyhogy az alábbiakban hat BD-t vizsgálunk meg közelebbről - rövid, de őszinte sorok formájában.

Ponyvaregény (Pulp Fiction, 1994)

Quentin Tarantino Arany Pálma-díjas filmje felforgatta a világot: a Ponyvaregény nem csupán a filmektől megszokott lineáris narrativát rúgta fel, hogy bármikor visszahozhasson olyan szereplőket, akiket korábban már másvilágra küldött, nem is csak kiszámíthatatlan fordulataival hozott váratlan élményt, de egyike volt azon filmeknek, melyekben a párbeszédek nem feltétlenül a cselekmény előremozgatását szolgálták, mégsem tűntek unalmas mellélocsogásnak. A filmből egycsapásra kultikus darab lett, melynek rajongótábora azóta is csak hízik, ezért nagy az öröm, hogy mostantól nagyfelbontásban is bezsákolhatjuk, méghozzá közel makulátlan kiadásban. A film, melynek BD-megjelenésére nyugaton és a tengerentúlon még ma is várnak - fantasztikusan részlet- és színgazdag transzferrel és bivalyerős eredeti hanggal (mikor berobbannak a Misirlou taktusai!) jelent meg, melyhez a szinkronrajongók is megkapják a maguk klasszikus magyar hangját - a lehető legtisztább minőségben. A magyar audiokommentár részben gyönyörködés, részben kritika, a werkfilmek aprók, de informatívak, Charlie Rose közel egy órán át beszélget a rendezővel, Siskel és Ebert korabeli elemzése pedig azt boncolgatja, hogy vajh hány napig tart majd QT csodája. Ha tudták volna... Bő ötórányi ponyvamennyország - magyar felirattal.

Alkonyattól pirkadatig (From Dusk Till Dawn, 1995)

Tarantino forgatókönyvéből Rodriguez forgatott kétfelvonásos darabot, amely úgy deréktájig a törvény elől menekülős road movie, hogy aztán Salma Hayek táncával egy csapásra bedolgozza magát a legjobb és legvéresebb vámpírfilmek közé. A GHE katalóguscímeket meghazudtolóan szép képminőséget kínál, melynek csupán visszafogott színvilága emlékeztet arra, hogy nem egy új darabról, nem is egy nagy költségvetésből készült és ahhoz mérten felújított filmről van szó, csupán egy néhány millióból összehozott vérfesztiválról. Az eredeti hang sem rengeti meg a házat, ugyanakkor impozás térhangzással bír, melyek denevérszárnyak surrogásával és sikolyok átható hangjával töltik meg a szobát. A magyar hang - veszteségmentes dts ide vagy oda - jóval szerényebben muzsikál, de ez valószínűleg a (még a Mokép gondozásában) készült keverés rovására írható. A korong közel öt órányi extrát kínál - SD-ben. Üröm az örömben, hogy az egész estés (96 perces) fődoksihoz nem készült magyar felirat, és ugyan QT és RR közös audiokommentárhoz igen, de a felirat sajnos nincs szinkronban a hanggal, és a kezdeti néhány másodperces spét perceken belül nos, percekre nő és így az elhangzott szöveg végeg elveszíti a kapcsolatot a feliratokkal. Mindezek ellenére érdemes belekóstolni, hisz az ember nem mindennap ülhet le ilyen társaságban filmet nézni.

Jackie Brown (1997)

A Ponyvaregényt követően a világ ugrásra készen figyelte, hogy mi lesz Quentin Tarantino következő filmje: sokan csodát vártak és ezért csalódtak ebben az Elmore Leonard-adaptációban, amely ugyan genyó gengszterekkel, cool zenékkel és speciálisan darabolt idősíkokkal dolgozott, alapvetően azonban egy felnőtt szerelmesfilm, méghozzá egyike a legszebbeknek. Egy barátomnak hála volt szerencsém kivetítőn is megtekinteni a GHE kiadványát és újra felismerni, mennyit hozzá tud tenni egy filmélményhez, ha követhetem a színészek ráncainak apró rezdüléseit, illetve Samuel L. Jackson karaktere esetében szembesülhetek a legapróbb részletekig kidolgozott majomparádéval. Ugyan a Jackie Brown BD-transzferének élei mintha némi digitális utómunkáról árulkodnának, de ez közel sem annyira kirívó, hogy akár egy percig is zavaró legyen. Az eredeti hang keverése ezúttal is megbízható minőséget szállít, habár a film jellegéből adódóan nem nagyon használja ki a dts-ben rejlő lehetőségeket - legyen szó az angol vagy magyar hangsávról. Kommentár ezúttal nincs, de különálló interjúk formájában QT rengeteget szövegel a filmről, lejátszás közben pedig bekapcsolhatunk egy triviasávot, ami két marékkal szórja a hasznos infókat.

Az angol beteg (The English Patient, 1996)

A néhai Anthony Minghella 9 Oscar-díjas mesterműve Hollywood aranykorának nagy szerelmesfilmjei előtt tiszteleg eposzi méretű cselekményével, gyönyörű tájképeivel, óriási szívével és zseniális színészeivel. Ritka kincs ez a film ebben a felgyorsult világban. Eme BD-hez nem készült új transzfer, a stúdiótól kapott "katalógustranszfer" ezért visszatükrözi a film korát, illetve a nagyfelbontású authoring gyermekbetegségeit: a kiadvány emiatt sem felbontásban, sem színmélységben nem állja meg a helyét a legújabb filmek BD-ivel szemben, ugyanakkor a DVD-hez képest jóval több részletet kínál (főleg a nálunk eddig kapható foghíjas változatokhoz képest). Hang tekintetében sem tapasztaltam semmi átütőt, ellenben Gabriel Yared zenéjében és a mozgalmasabb jelenetekben emberes dinamika található. A magyar szinkron szerény, de tiszta hangzású. Ugyanakkor extrák terén a tesztünkben szereplő hat kiadvány közül magasan Az angol beteg kínálata a legteljesebb: A két audiokommentárt ugyan csak eredeti nyelven élvezhetjük, valamennyi egyéb bonusz magyar feliratos - köztük egy részletes werkfilmmel, kimaradt jelenetekkel és interjúkkal - mindegyikben főszerepet játszik az idejekorán eltávozott Anthony Minghella.

Chicago (2002)

A Chicagónak már a színpadi változata is szédületes sikert aratott - nem utolsósorban azért, mert ez volt az első olyan musical, amely szakított a műfaj jellegzetességeivel - a patyolattiszta karakterekkel, a napfényben fürdő történettel és az általánosan pozitív morállal - és ehelyett gyilkosokat, szélhámosokat és kurtizánokat állított csatasorba, hogy sötét dolgaikról danolásszanak, ahogy karcos torkukon kifér. Ezt a bűnös élvezetet közevtíti eme film is, amely a musical reneszánszának csúcsát kapta el - óriási sikerrel. Az angol beteghez hasonlóan a Chicagóhoz sem készült új transzfer - Amerikában még a BD-formátum hajnalán, 2007 elején látta meg a napvilágot -, ám a film korának köszönhetően a látott kép sokkal színesebb (a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt), a felbontás is gazdagabb, filmszerű és profán. Az eredeti hang gyönyörűen zengedezik - a dalok elképesztő dinamikával bírnak -, a szinkron már jóval visszafgottabban muzsikál, de ilyenkor felvetődik a kérdés, hogy ugyan, ki néz musicalt magyar hanggal (főleg hogy a dalok szinkron választása esetén is eredeti nyelven, magyar felirattal szólnak)? A kommentár ezúttal is angol nyelvű, a werkek, doksik viszont már feliratozhatók magyarul. Egy rakat zenés extrát is kapunk, továbbá visszatekinthetünk a Chicago színpadi változatának születésére és egy werkből kiderül, hogy egy lenyelt toll miatt egy darabig Liza Minelli is betársult a társulathoz.

A pankrátor (The Wrestler, 2009)

Darren Aronofsky a tőle megszokott audiovizuális varászolás helyett ezúttal a történetre fókuszált, és nem gondoltam volna, hogy egy sok-sok éve kirögedett pankrátor történetére érdemes odafigyelni, pedig a Mickey Rourke átható erejű játékával tolmácsolt hattyúdal-sztori alapvető értékeket közöl az elmúlásról, a felvállalásról és egy élet beteljesüléséről. A tesztünkben szereplő BD-k közül A pankrátor a legfiatalabb, így talán nem csoda, hogy ez a kiadvány bír a legütősebb transzferrel - a 16mm-es filmre forgatott dráma természetesen nem kíván versenyre kelni a szuperprodukciókkal, viszont durva szemcséi, könyörtelen színvilága elképesztően film- és életszerű élményt nyújt. A kiadvány hangja is kiváló, gyönyörű térrel és dinamikával bír, és ezúttal a szinkron is terebélyesen szól. Extrák tekintetében - főleg a fentiekkel összevetve - a kínálat soványkának tűnhet, ám mind a 40 perces werkfilmből, mind a főszereplővel, mind pedig a más pankrátorokkal készült beszélgetésből süt az a fajta őszinteség, ami nem túl gyakori madár Hollywoodban.

A teljes kép

A Ponyvaregény egy hangyányit kimagaslik a fenti hatosból, de alapvetően valamennyi kiadvány legalább jó, általában pedig kiváló teljesítményt nyújt - az élményt pedig tovább emelik az animált és magyar nyelvű menük és a hibátlan felirat (filmen és extrákon egyaránt). Szóval ezek a BD-k nem is kicsik, nem is savanyúak, és minden kétséget kizáróan a mieink.

Zalaba Ferenc László

Kövess minket facebookon!


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó termékek
Kapcsolódó személyek
Hozzászólások
Sorrend: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
1. Mr. Unpronounceable
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 14:54
A Ponyvaregény és a Jackie Brown landol is a kosaramban április környékén.
Jót tett most ez a kis ajánló.Egyre több cím kékítésén gondolkozom.Ez már a fertőzöttség biztos jele.
2. andrew1975
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 14:55
Nagyon jó összeállítás, ezekből 4 db nekem is megvan és maximálisan egyetértek a kritikával! Príma írás, megvételre kell, hogy ösztökéljen mindenkit!
3. dick laurent
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 14:56
a chicagót kivéve mindegyiket tervezem megvásárolni előbb vagy utóbb.
4. andrew1975
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 15:01
Jajj, csak 3 van meg, de a Jackie Brown tavasszal hozzám is érkezik! :)
5. Karcsi
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 15:53
A tolvajok városa megjelenik-e BD-n?
6. DNS
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 16:17
5. Egyelőre inkább úgy hangzik az akuális kérdés, hogy a Tolvajok városa megjelenik-e, és mikor...

Mondjuk mostanában tényleg nagyon felgyorsultak az események, a legtöbb film esetében a moziból való eltűnést alig néhány hónap után követi az otthoni médiumokon történő feltűnés.
7. Dilibogyo
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 16:51
No, azért ez így nem egészen igaz:
"ez volt az első olyan musical, amely szakított a műfaj jellegzetességeivel"

Chicago: 3 June, 1975
The Rocky Horror Show: 19 June, 1973

Maximum második lehet. :)
8. Gyulus
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 18:26
Egyik film sincs meg BD-n a fentiek közül, de - és ebben ez a cikk is hatással volt - a Ponyvaregény-t mindenképpen meg fogom venni.
9. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 18:43
AZ Alkonyattól Pirkadatig c.filmet miért nem (vagy akár melyik másik filmről is lehet szó) lehet le ellenőrizni sok szorítás előtt???
10. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 18:44
9.

Folytatás:

Azért ez bosszantó elégé! Ennyi pénzért meg pláne!
11. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 18:52
9: Többször is elolvastam, de nem értem, amit írtál.

Ha esetleg az audiokommentár csúszó feliratára gondolsz: előfordul az ilyesmi, főleg az ünnepi hajtásban, amikor 9 db fullextrás BD-t és ki tudja, hány DVD-t kell egy minicégnek tető alá hoznia még karácsony előtt. Ennyi igazán színvonalas kiadvány esetében egy ilyen malőr szerintem igazán elnézhető - még ennyi pénzért is.
12. Mr. Unpronounceable
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 18:55
Húú, mi van itt...
13. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 18:57
7: Akkor értelmezd úgy, hogy "az egyik első olyan musical", jó? :)
14. Mr. Unpronounceable
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 18:58
Most látom csak, hogy a Sin City-ről teljesen megfeledkeztem.Pedig amiatt kezdtem el foglalkozni a GHE 5 filmes csomagjával.El kell kezdenem gyűjtögetni.
15. Porter
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 19:08
dömi meg a sok szorítás :D

példaértékű kiadványok.
16. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 20:01
sír a szívem hogy az angol beteg az nem kapott új transzfert..... pedig jama szerintem még mondta is hogy biztos új készül, nem a szar amerikait kapjuk... :(
17. Jester
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 20:02
2. Ez a célja.
18. creeper
Hozzászólás időpontja: 2011. január 4. - 21:53
Nem merem elolvasni ezt a cikket, mert januárban spórolni akarok. :)
19. fouconel
Hozzászólás időpontja: 2011. január 6. - 15:28
November óta kb. a hatvankettedik hírben foglalkoztok ezekkel a megjelenésekkel. Nem volt még elég? Vagy a GHE dob valami kis könyöradományt?
20. creeper
Hozzászólás időpontja: 2011. január 6. - 15:39
19. Én teljesen biztos vagyok benne, hogy nagyságrendekkel magasabb érdeklődés övezi ezeket a kiadványokat, mint a te megnyilvánulásaidat.
21. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2011. január 6. - 16:15
19: Ha elérjük a századik hírt, akkor 24 órára megkapjuk Uma Thurmant vagy egy évre John Travoltát. :)
22. téglagyári megálló
Hozzászólás időpontja: 2011. január 6. - 16:23
Ezeket a kiadványokat én is boldogan tenném a polcra illetve a lejátszóba.
Ha összejön egy napra Uma, akkor pedig jó lenne kisorsolni egy-egy órás benne gyönyörködést is! :)
23. andrew1975
Hozzászólás időpontja: 2011. január 6. - 20:04
22.
Nekem egy "Veszedelmes viszonyok"-korabeli Uma kellene inkább! :)
Abban nagyon bájos!
24. Jester
Hozzászólás időpontja: 2011. január 6. - 23:13
Én szerényen megelégednék Salma Hayekkel is az Alkonyattól pirkadatigból. Persze még (SPOILER) az átváltozása előtt.
25. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php
Hozzászólás időpontja: 2011. január 11. - 7:37
A Chichago magyar hangsávja egy főrmedvény! Semmi erő és dinamika nincs benne! A DTS-HD egy parasztvakítás! Nem tudom miért kell az embereket hülyének nézni!? Az egy dolog,h a kijelző mit ír ki,de attól még nem fog úgy szólni!
26. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2011. január 11. - 8:50
Ha nincs dts, akkor az a baj, ha van, akkor meg az... :)
27. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php
Hozzászólás időpontja: 2011. január 11. - 9:27
De azért mert DTS-HD-t ír ki a kijelző attól még nem fog úgy is szólni! Magyarán tehát akkor ez a "DTS" parasztvakítás,mert ez minden csak nem DTS!
28. Argento
Hozzászólás időpontja: 2011. január 11. - 9:36
27:

Miért a DVD-k nagyrészén nem "parasztvakítás" a DTS ? :)

Igazán robosztus DTS hangzást én eddig egyedül a Terminator 3 DVD-n hallottam.A többi DTS szinkron meg olyan amilyen.Már hozzászokhattál volna ehhez az évek alatt.Az eredeti hangnál biztos nem fog jobban szólni a szinkron.Ez van. ;)
29. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2011. január 11. - 9:48
27: Épp te tüntették a minap a Universal BD-in lévő dts kapcsán, hogy a többi lemezre miért nem tudnak dts szinkront tenni... Hát azért nem tesznek rá, mert a legtöbb szinkron nem dts minőségben van archiválva. Ezek mind katalóguscímek (a The Wrestlert leszámítva), szóval nagy butaság lenne tőlük übergiga hangzást várni. Persze, ha eredeti sztereó vagy mono hanggal kerültek volna fel a szinkronok, akkor meg amiatt menne a parolázás, nem igaz? :)
30. Frank Horrigan
Hozzászólás időpontja: 2011. január 11. - 9:48
28: hát igen, ezért (is) kell eredeti hanggal nézni a filmeket. Azok érdekes módon rendesen szólnak...

Az a T3 dts szinkron viszont tényleg brutál módon szól. :D
31. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php
Hozzászólás időpontja: 2011. január 11. - 9:54
29.

Ez így van! Én nem is a régebbi katalógus címekre gondoltam minap hanem az új filmekre.
Amúgy a Chicago eredeti hangsávja iszonyatosan szépen szól!
A hírhez csak regisztrált, fórumhozzászólási joggal rendelkező látogatóink szólhatnak hozzá, bejelentkezés után!
Legfrissebb hírek
2017. januári megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSJanuárban kiderül, hogyan hozzák a Gólyák a babát, és hogy milyen tökéletlen Meryl Streep hangja, érkezik A hét mesterlövész, modern köntösben, borzonghatunk a Vaksötétben, és betekintést nyerhetünk Kevin Spacey Kilenc életébe is. (625 napja) Decemberi megjelenések: GHE-Bontonfilm, Pro VideoDecemberben csatlakozhatunk az Öngyilkos osztaghoz, beleshetünk A kis kedvencek titkos életébe, bővített változatban csodálhatjuk a Gyűrűk Urát, az akcióról pedig a Haverok fegyverben és Jason Bourne gondoskodik. (673 napja) Pop art stílusú fémbobozos Blu-ray kiadványokJó hírrel szolgálhatunk a különlegességekre vevő filmrajongók számára: Pop Art stílusú fémdobozos kiadványok jelennek meg még az idén. (697 napja) Novemberi megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSSuhanhatunk liánokon Tarzannal, tanúi lehetünk az idegen lények második Függetlenség napjára időzített rajtaütésének, betekintést nyerhetünk a kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar világába. A forgalmazók novemberben is ínyenc filmcsemegékkel kényeztetnek! (702 napja) Ajándékokkal érkeznek a Warcraft kiadványokNem csak a filmélménnyel, hanem videojátékos ajándékokkal is gazdagabb lesz, aki beszerzi a Warcraft: A kezdetek DVD vagy Blu-ray kiadását. (705 napja) GHE: 2016. októberi megjelenésekPandák, orkok, gengszterek, pénzes cápák, FBI-ügynökök és mutánsok gyülekező! (735 napja) ProVideo: 2016. szeptemberi-októberi megelenésekOktóber havában - elnézést a kifejezésért - egy v*lag megjelenés várható: démonok közé keveredünk, elvarázsolnak minket, bepillantunk Tükörországba, és vadiúj Harry Potter-kiadványokban dőzsölhetünk. De lássuk előbb a szeptembert (jobb késő...)! (737 napja) GHE: 2016. szeptemberi megjelenésekVadászok, szomszédok, madarak és lánytesók, továbbá minden idők egyik legjobb vígjátéka végre BD-n! (751 napja) Itthon is megjelenhet a gyűjtemények gyűjteményeha elég előrendelés jön rá össze, akkor itthon is megjelenhet a 30 lemezes Középfölde gyűjtemény. Csak rajtad áll. (765 napja) GHE: 2016. augusztusi megjelenésekFüggetlen filmcsemegék, polgárpukkasztó komédiák, egy felemelő sportfilm és az utóbbi évek egyik legszuggesztívebb horrorja. (790 napja) ProVideo: 2016. augusztusi megjelenésekJön az első UHD, továbbkékül Westeros, a Beavatott újabb talányokkal szembesül, megérkezik minden idők legédesebb cicusa, és meghallgathatunk egy gyilkos tréfát. (801 napja)

© Xpress.hu - 1999-2008