2018. szeptember 20.
Nem regisztrált felhasználó  - [regisztráció | belépés]


 

related links: Replica Watches Australia Cheap Oakley Sunglasses Canada Fake Oakley Sale Online Fake Oakley Cheap Ray Bans Sunglasses Cheap Audemars Piguet Replica Watches Replica Rolex Watches Online Store Omega Seamaster Replica Watches Replica Louis Vuitton replica watches uk hublot replica watches richard mille replica watches replica omega watches Replica Audemars Piguet Watches replica hublot watches Fake Breguet Watches replica breitling watches Replica Richard Mille Watches Panerai Replica Watches Cheap Oakley Sunglasses Breitling Replica Patek philippe Replica watches Panerai Replica Watches swiss chopard replica Replica Hublot Big Bang Christian Louboutin Outlet Louboutin Shoes Outlet michael kors outlet nike outlet uk cheap Louis Vuitton Outlet Replica Rolex Watches
« 2018 szeptember »
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Címkék
20th Century Fox 3D_mozi ADS Service akció akciós termékek alternatív változat angol humor animáció anime asian cinema Avonlea Média Kft. BD3D BD4K BD-ajánló BD-borító BD-teszt belügyek Best Hollywood Black Mirror Blu-ray BONTONFILM borítómustra bővített változat börtönfilm B-Roll Kft Budapest Film budget Caesar Film CD-borító Cinetel Cirko Film CORNERfilm csak DVD-n! családi digipack díj díszdoboz dokumentumfilm Dotkom Média dráma DVD Multimédia Kft. DVD-ajánló DVD-borító dvdextra 1.0 DVD-teszt életrajzi erotikus Etalon Film eurocinema extra változat fantasy Fantasy Film felújított váltzozat Fesztiváliroda FHE filmforgalmazás filmhír filmkalózkodás filmnoir futurepak független film gengszterfilm GHE gyerekfilm gyűjtemény háborús harcművészet hardware horror Hungaricom IMAX InterCom Intersonic James Bond játék játékadaptáció kalandfilm karácsony Katapult Film katasztrófafilm kémfilm kép-összehasonlítás képregény kicsomagolós videó kimaradt jelenetek klasszikus Klub Publishing koncertfilm kórház kosztümös könyv könyvismertető körkérdés krimi Kultúrbarlang KultúrSokk kultuszfilm Leon Film limitált kiadvány magyar film Magyar Nemzeti FIlmarchívum meghívó megjelenési kitekintő megjelenési lista menübemutató mese MGM Mirax Mokép Mozinet MTVA musical művészfilm Navigátor Film Oscar-díj összehasonlítás Palace Pictures pályázat pletykarovat politikai Pro Video rajzfilm remake rendezői változat rendezvény road movie romantikus röpke S_elect Video sajtóközlemény SarokPáholy sci-fi screenshot slipcase SPI spirituális sport steelbook Stephen King stúdióhír szakma szappanopera szavazás szinkronos újra szörnyfilm szuperhős táncfilm technológia termékbemutató természetfilm thriller toplista történelmi trashfilm tv-sorozat újrakiadás újságmelléklet Ultrafilm vágatlan változat vallási vásár vélemény vetítés videó vígjáték western Wiamfilm Xpress Xkluzív zene zombifilm
2012. augusztus 27. - 16:27 - zalus | Utolsó frissítés: 2012. augusztus 27. - 16:27
Etalon Film: 2012. őszi megjelenési kitekintő
Az eddig többnyire vallási témájú filmekkel foglalkozó kiadó ősszel új, hazánkban általában elhanyagolt irányba nyit, és bizony jó néhány hiánypótló klasszikussal jelentkezik.

Szeptemberi újdonságok

Ugyan a bevezetőben új irányt emlegettünk, megijedni nem kell: paradigmaváltásról szó sincs, a kiadó továbbra sem hanyagolja el az egyházi témák iránt érdeklődőket. Példának okáért szeptemberben folytatódik a nagy népszerűségnek örvendő A Biblia gyermekeknek c. animációs sorozat, méghozzá az Ótestamentum 7-8-9. részével, amely bibliai történeteket mesél gyerekek által is könnyen dekódolható nyelvezettel.

Szintén szeptemberben jelenik meg a mozikat is megjárt Fatima - A 13. napon című egyedi látványvilágú film, amely egy olyan isteni jelenést dokumentál, melyet a katolikus egyház is csodaként ismer el. Terrence Hill karrierjének egyik legjobb alakítását nyújtja A férfi, aki a sasokkal álmodott című olasz tévéfilmben, amely egy természetbarát farmer és egy fiú barátságát meséli el gyönyörű képek kíséretében: a közel négyórás tévéfilm duplalemezes DVD-n jelenik meg. A hónap egyik legkiemelkedőbb megjelenése lehet Mark Twain klasszikusának, a Koldus és királyfi parádés szereposztású feldolgozása: Richard Fleischer (Tora! Tora! Tora!, Fantasztikus utazás) rendezéséhez olyan színészek asszisztálnak, mint Oliver Reed, Charlton Heston, Ernest Borgnine, Raquel Welch és George C. Scott.

Andrej Tarkovszkij sorozat

Az orosz filmművészet vitathatatlanul egyik legnagyobb alakjának munkássága ugyan már képviseltette magát a hazai DVD-piacon, ám filmjeinek java jó ideje nem kapható. Eme hiányt pótolandó az Etalon előreláthatólag október végén újra megjelenteti a rendező legfontosabb filmjeit, köztük nem egyet duplalemezes, extrákkal felvértezett kiadásban. A sorozat keretében újra megjelenő filmek:

 • Iván gyermekkora
  Hang: orosz DD5.1
  Felirat: magyar
  Extrák:
  • Úthenger és hegedű / Az én nagy barátom - Tarkovszkij rövidfilmje
  • A háború gyermekei - dokumentumfilm
  • Andrej Tarkovszkij: A filmről - szöveges extra
  • Előzetesek
 • Andrej Rubljov (2 DVD)
  Hang: orosz DD5.1
  Felirat: magyar
  Extrák:
  • Andrej Rubljov bemutatása
  • Andrej Rubljovról és a róla készült filmről
  • Etűdök
  • Szöveges melléklet
 • Solaris (2 DVD)
  Hang: orosz DD5.1
  Felirat: magyar
  Extrák:
  • A film poétája - portréfilm Andrej Tarkovszkijról
  • Előzetesek
 • Tükör
  Hang: orosz DD5.1
  Felirat: magyar
  Extrák:
  • Találkozás Andrej Tarkovszkijjal - dokumentumfilm
  • Előzetesek
 • Sztalker (2 DVD)
  Hang: orosz DD5.1
  Felirat: magyar
  Extrák:
  • Andrej Tarkovszkij háza
  • Knyazsinszkij operatőrrel
  • Előzetesek

A fenti ötösön túl egy limitált kiszerelésű, 11 lemezes Andrej Tarkovszkij díszdoboz is megjelenik benne a fenti öt filmmel, valamint a Nosztalgia duplalemezes és az Áldozathozatal egylemezes változatával.

Művész Filmklub sorozat

A kiadó előreláthatólag novembertől  új sorozatot indít benne a nemzetközi filmművészet legnagyobb alakjainak mesterműveivel. És ez nem túlzás: a Művész Filmklub széria keretében olyan filmek extrákkal felvértezett kiadásai várhatók, mint Antonioni: Az éjszaka, Rossellini: Róma, nyílt város, De Sica: Biciklitolvajok, Pasolini: Oidipusz király és Antonioni: Kaland című filmje. A megelenésekről a közeljövőben részletesen is beszámolunk.

Kövess minket facebookon!


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó termékek
Kapcsolódó személyek
Hozzászólások
Sorrend: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
1. CV
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 27. - 16:37
Az állam valahol a padlón van és nem ér le odáig a kezem.
2. CV
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 27. - 16:40
Ezek közül ide nekem mindet: Antonioni: Az éjszaka, Rossellini: Róma, nyílt város, De Sica: Biciklitolvajok, Pasolini: Oidipusz király és Antonioni: Kaland

+

Andrej Rubljov (2 DVD)

:)

A Tarkovszkij díszdoboz meg egy csoda lesz azoknak, akiknek még nincsenek meg a filmjei :)

Ez a kiadó igazi kultúrmissziót hajt végre és azt hiszem most már talán a legjelentősebb kiadójává is vált művészfilmek rajongóinak.
Köszönjük!
3. CV
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 27. - 16:52
- talán :)
4. field
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 27. - 17:11
Hogy roppant közönséges legyek, most ejakuláltam a nadrágomba e híradás olvastán. A KOLDUS ÉS KIRÁLYFI már magyarországi vonatkozásai miatt is a beszerzendők közé való, a szereposztásról nem is szólva: Scott, Reed, Borgnine, Heston és persze az isteni Raquel!

A Tarkovszkij-sorozat is igen örvendetes megjelenés (ámbár nekem az előző kiadás már megvan), mert a kommunizmus évei alatt ugyan csömörünk lehetett a szovjet filmekből, de azért nem minden rossz, ami orosz film.

De az igazi csemege az olasz filmklasszikusokról szóló hír. Nyilván nem ezek forgalmából fog malibui luxusvillát venni az Etalon Film igazgatója, ám az igazi filmbarátok alighanem örülnek ezeknek a megjelenéseknek. Antonioni A KALAND-ját anno még kifütyülték a cannes-i filmfesztiválon, azóta a modern filmművészet mesterműveként jegyzik. Méltán. AZ ÉJSZAKÁ-t nemkülönben. (Ennek női főszerepére a Meastro eredetileg Giulietta Masinát szerette volna, de végül lemondott róla, hogy elkerülje azokat a magyarázatokat, hogy a férj felesége kevésbé dekoratív külseje miatt hidegült el a nejétől.) Pasolini OIDIPUSZ KIRÁLY-a a Mester egyik legmegrendítőbb és legönéletrajzibb filmje, évekkel korábban a Wikipédián részletesen írtam róla, akárcsak Vittorio De Sicáról, a BICIKLITOLVAJOK rendezőjéről (és Antonioniról meg Pasoliniről is).

Rossellini RÓMA, NYÍLT VÁROS című alkotásáról ide másolom azt, amit Pasolini-blogomban írtam róla a női főszerepet játszó Anna Magnani kapcsán:

SPOILERVESZÉLY!!!!!!!!!

„Roberto Rossellini alkotásának forgatókönyvét Sergio Amidei és az akkor még ismeretlen Federico Fellini írta. Fellini győzte meg Amideit és Rossellinit arról, hogy ne dokumentum-, hanem játékfilmet forgassanak a németek által meggyilkolt papról. (A figurát valós személy, Morosini atya ihlette.) Fellinire egyéb feladatok is hárultak. Korábbi ismeretségük okán neki kellett rábeszélni Aldo Fabrizit, hogy vállalja el Don Pietro szerepét. A produkció finanszírozását ugyanis először egy vagyonos hölgy vállalta azzal a feltétellel, hogy Fabrizi kapja a főszerepet. Magnani egy állapotos nőt játszott, aki húga szeretőjének, egy kommunista mérnöknek próbál segíteni, hogy elrejtőzzön a Gestapo elől. Az események azonban tragikus fordulatot vesznek, az állapotos asszonyt a németek az utcán agyonlövik. Magnani halála egyike a filmtörténet leghíresebb képsorainak, Tinto Brass erotikus drámája, az Érzelem ’45 (2002) is felidézi ezt a híres epizódot. Kevésbé köztudott azonban, hogy a szerepet eredetileg nem Magnaninak, hanem Clara Calamainak szánták, aki egy másik neorealista remekmű, a Luchino Visconti által rendezett Megszállottság (1943) hősnőjét játszotta.

Az osztrák dezertőrt a Rómában élő Tolnay Ákos forgatókönyvíró alakította, aki 1903-ban született, és valószínűleg azóta már elhunyt, de halálának időpontja nem szerepel az IMDB-n. Egyes (magyar) források szerint Tolnay is részt vett a film forgatókönyvének megírásában, hiszen állítólag ő volt az egyetlen a közreműködők közül, aki valóban részt vett az ellenállásban. Idővel azonban olyannyira megromlott a kapcsolata Rossellinivel, hogy az általa játszott figura letartóztatásának kulcsjelenetét már nem vele vették fel. A Róma, nyílt várost az olasz kritikusok eleinte nem fogadták túl jól, a hazai és a külföldi közönség azonban lelkesedett érte. Mulatságos érdekesség, hogy e tipikusan olasz történet franciára szinkronizált változatában a szereplők francia keresztneveket kaptak. Magnani a nemzetközi sikernek köszönhetően igazi sztárrá vált, ami azért is figyelemre méltó tény, mert egyáltalán nem volt sztáralkat, és nem azt a szépségideált képviselte, mint néhány évvel később például Silvana Mangano, Sophia Loren vagy Gina Lollobrigida. ”
5. creeper
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 27. - 17:15
Mintha nem is ott és akkor lennénk, ahol és amikor vagyunk. :)
6. kekec
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 27. - 17:25
Örülök, hogy akad még kiadó, aki felvállal ilyen típusú filmeket. Most már csak a vásárlókon múlik, hogy hosszú életű lesz-e a vállalkozás.
7. CV
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 27. - 17:49
Pont annak az országnak a nemzeti filmterméséből merítkeznek, amely nemzeti filmtermést a leginkább szeretem. Éljenek az olasz filmek mindörökké! :)
Ráadásul ezek az olasz klasszikusok koránt sem évültek el.
Az Antonioni által felvetett elidegenedés témája nem vesztett aktualitásából csak már kevésbé foglalkoznak vele a filmesek, míg régen egy egész áramlat, egy egész generáció kutatta a kérdést. Valószínűleg azért, mert ők látták az ún. modernizmus kezdetét, ahogy rá kellett döbbennie a társadalomnak, hogy a korábbi értékek, már nem ugyanazok mint régen, és már nem tudják / akarják ugyanúgy kezelni őket, mint korábban. akkor viszont mi marad? Hogyan tovább? Mi legyen a mérce? Ezt az útkeresést kereste a modern film, aminek élenjárója volt Antonioni.

A Biciklitolvajokról... Kevés olyan film van, ami egyszerre ennyire szép és ennyire megrázó. Én megkönnyeztem, és mindig elszorul a torkom tőle. A filmtörténelem egyik legnagyobb, örökzöld klasszikusa. Antonionival ellentétben De Sica filmje más ritmust képvisel, mindig történik valami, mialatt bemutatja korának olasz társadalmát és végigjárhatjuk egy apa kálváriáját a fia társaságában. És ha azt gondolnák, hogy a bicikli az csak egy bicikli, hát tévedünk. A bicikli valakinek majdnem az életet jelenti. Ha idén megjelenik, számomra 2012 leghiánypótlóbb megjelenése lesz.

Róma, nyílt város: Rossellini egyik legismertebb és legszeretettebb filmje. Méltán. Csodálatos film. Büszkén és örömmel teszem fel majd a polcra a Ferenc, Isten lantosa mellé.

Oidipusz király: Szintén egy zseniális film. Pasolini valami olyan antik erőt tudott a filmbe csempészni, hogy ókori témájú filmnél azóta se láttam (talán csak szintén tőle a Máté evangéliumában és a Médeában). Ínyenceknek kötelező.

Egyébként a Field által írt wikipedia írásokat mindenképp érdemes elolvasni, ő sokkal jobban és bővebben megfogalmazza miért is jó (!) és fontos filmek ezek.
8. banana
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 27. - 18:01
Örömtelli hír. Azt lehet tudni, hogy a Művész Filmklub sorozatban megjelenő műveken lesz e szinkron?
9. Dalmát
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 27. - 18:16
9.: Mert ha nem, akkor nem kell? Egy biztos, ha lesz rajta, tutira nem RTL Klubos.:)
10. Dalmát
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 27. - 18:17
Mármint a 8-as kommentre reagáltam, és nem saját magamra.
11. banana
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 27. - 19:05
Természetesen "klasszikus" szinkronpárosításokra gondoltam, ahogy az Etalon Film A nyomorultak (1958) című kiadványa esetében is megvalósult.
12. Kamino
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 27. - 20:50
Egy álom vált valóra a Tarkovszkij dobozzal....köszönjük szépen :D
13. dick laurent
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 27. - 21:43
nagyon régen vártam már a tarkovszkij újrázásra (az árról esetleg tudunk valamit?). :) de a többi megjelenés is örvendetes. őszintén remélem, hogy az eladott példányszámok majd a kiadót igazolják.
14. A
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 28. - 3:14
Ezekhez mindegyikhez készült klasszikus szinkron, némelyikhez több is. Ha most lemaradnak, mikor jelennek meg? Másrészt ezek a filmek annyira jelentősek, hogy akinek kellett, külföldről már biztosan beszerezte őket. Feliratosan leginkább a Stalker lehet versenyképes, mert ahhoz nincs szinkron, és az orosz kiadásnál, amin feltehetően alapulni fog a magyar, nem jobb a többi. A Rubljov pl. korábban vágott volt, és mivel eddig csak Amerikában adták ki vágatlanul, így meglepő lenne, ha itt és most a teljes változat jelenne meg. Az olasz filmeknél pedig a kópia minősége lehet kérdéses, mert egy 50-60 éves filmet muszáj felújítani, különben pocsék lesz a kép, a felújított anyag viszont drága, miközben a piacon ott vannak az olcsóbb változatok is, a public domainesekről már nem is beszélve...
Egyébként érthetetlen ez a szinkronmizéria. Ilyen tulajdonosi hátterrel nyilván fillérekért lehetne beszerezni az MTV-nél lévő eredeti, pannóniás anyagokat.
Szinkron nélkül azok járnak jól, akik igénylik a magyar feliratot, de egyben be is érik vele. Miközben a valódi hozzáadott érték, amit külföldön nem kap meg az ember, az lenne, ha az eredeti magyar hangokat is feltennék mellé. Az eladhatóságon is biztosan javítana.
15. ex.spy
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 28. - 12:01
Valahol szomorú, hogy ezek a filmek a DVD formátum alkonyán jelennek meg itthon, de a lényeg a tény, hogy kaphatók lesznek.
16. Bolond Pierrot
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 28. - 15:11
Ezeknek a filmeknek köszönhetően indulhat csak el igazán a DVD-korszak idehaza... Antonioni: Nagyítás című filmje volt az első film, ami miatt DVD-t vettem. A színehagyott VHS kópiám helyett. Remélem nem Az éjszaka lesz az utolsó. De még mindig nem térek magamhoz...
17. Dalmát
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 28. - 17:03
A DVD-t én nem temetném, még mindig vannak benne lehetőségek. 3-4 éve nyáron egy ismerősöm azt jósolta, hogy annak az évnek a végére a DVD csendben kimúlik, és a boltok tele lesznek BD lemezekkel. Lehülyézett, amiért azt mertem mondani, hogy kizártnak tartom.
Szerintem még jövőre is jó néhány nagyszerű filmet bezsákolhatunk ebben a formátumban. Lehet, hogy nem 999 forintos induló árral, de jöhetnek még jó dolgok.
Bár nem szeretem Tarkovszkij filmjeit, és a neorealizmus is távol áll tőlem, ezt tartom az idei év legfontosabb hírének. Remélem, a sorozat szerkesztői vigyázó szemüket többek között Párizsra is vetik majd.
18. csabaga
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 28. - 17:05
Sok jó cím.Számomra kiemelkedik a Biciklitolvajok és a Róma,nyílt város.

Az Etalon régóta bizonyítja,mégis lehet nívós művészfilmeket kiadni,bár a harmadvonalbeli kommersz biztosan egyszerűbb.
19. Renaissance Man
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 29. - 2:12
Huh, végre, végre, végre!!! The Prince and the Pauper - Koldus és királyfi Oliver Reed-Raquel Welch-es kiadása... mióta a VHS kiment a divatból, azóta várom, h valaki kiadja... gyerekkorom egyik kedvenc változata...
20. Zsocaika
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 29. - 14:17
Egyetlen kiadványukhoz volt szerencsém, de az konkrétan egy VHS ripnek megfelelő minőségű videóval ellátott DVD. Nemtom, nálam valahogy az Etalon Film nem áll a legékesebb helyen.
21. creeper
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 29. - 14:34
20. Melyik lemez az?
22. CV
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 29. - 18:01
Amik nekem megvannak (Máté evangéliuma; Ferenc, Isten lantosa; Nosztalgia, Názáreti Jézus) azok mind teljesen jók.
23. DK
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 29. - 20:43
Biciklitolvajok alap.
24. csabaga
Hozzászólás időpontja: 2012. augusztus 31. - 16:48
A Faust képe is igen jól sikerült.
25. CV
Hozzászólás időpontja: 2013. február 19. - 19:26
az Etalon Kiadótól lesz 2013-s tavaszi kitekintő? Kíváncsi lennék legközelebb milyen alapművekkel rukkolnak elő.
26. CV
Hozzászólás időpontja: 2013. március 25. - 10:51
Az Etalon Kiadótól lesz 2013-s tavaszi kitekintő? Kíváncsi lennék legközelebb milyen alapművekkel rukkolnak elő.
Tavasszal szoktak filmeket kiadni.
27. Mr. Unpronounceable
Hozzászólás időpontja: 2013. március 25. - 12:41
Ez a két érdekesebb újdonság van az oldalukra kirakva:
A kis hercegnő
http://www.imdb.com/title/tt0090474/

Megmentőm, a fény
http://www.imdb.com/title/tt0114342/
A hírhez csak regisztrált, fórumhozzászólási joggal rendelkező látogatóink szólhatnak hozzá, bejelentkezés után!
Legfrissebb hírek
2017. januári megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSJanuárban kiderül, hogyan hozzák a Gólyák a babát, és hogy milyen tökéletlen Meryl Streep hangja, érkezik A hét mesterlövész, modern köntösben, borzonghatunk a Vaksötétben, és betekintést nyerhetünk Kevin Spacey Kilenc életébe is. (622 napja) Decemberi megjelenések: GHE-Bontonfilm, Pro VideoDecemberben csatlakozhatunk az Öngyilkos osztaghoz, beleshetünk A kis kedvencek titkos életébe, bővített változatban csodálhatjuk a Gyűrűk Urát, az akcióról pedig a Haverok fegyverben és Jason Bourne gondoskodik. (671 napja) Pop art stílusú fémbobozos Blu-ray kiadványokJó hírrel szolgálhatunk a különlegességekre vevő filmrajongók számára: Pop Art stílusú fémdobozos kiadványok jelennek meg még az idén. (694 napja) Novemberi megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSSuhanhatunk liánokon Tarzannal, tanúi lehetünk az idegen lények második Függetlenség napjára időzített rajtaütésének, betekintést nyerhetünk a kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar világába. A forgalmazók novemberben is ínyenc filmcsemegékkel kényeztetnek! (700 napja) Ajándékokkal érkeznek a Warcraft kiadványokNem csak a filmélménnyel, hanem videojátékos ajándékokkal is gazdagabb lesz, aki beszerzi a Warcraft: A kezdetek DVD vagy Blu-ray kiadását. (702 napja) GHE: 2016. októberi megjelenésekPandák, orkok, gengszterek, pénzes cápák, FBI-ügynökök és mutánsok gyülekező! (732 napja) ProVideo: 2016. szeptemberi-októberi megelenésekOktóber havában - elnézést a kifejezésért - egy v*lag megjelenés várható: démonok közé keveredünk, elvarázsolnak minket, bepillantunk Tükörországba, és vadiúj Harry Potter-kiadványokban dőzsölhetünk. De lássuk előbb a szeptembert (jobb késő...)! (735 napja) GHE: 2016. szeptemberi megjelenésekVadászok, szomszédok, madarak és lánytesók, továbbá minden idők egyik legjobb vígjátéka végre BD-n! (748 napja) Itthon is megjelenhet a gyűjtemények gyűjteményeha elég előrendelés jön rá össze, akkor itthon is megjelenhet a 30 lemezes Középfölde gyűjtemény. Csak rajtad áll. (762 napja) GHE: 2016. augusztusi megjelenésekFüggetlen filmcsemegék, polgárpukkasztó komédiák, egy felemelő sportfilm és az utóbbi évek egyik legszuggesztívebb horrorja. (787 napja) ProVideo: 2016. augusztusi megjelenésekJön az első UHD, továbbkékül Westeros, a Beavatott újabb talányokkal szembesül, megérkezik minden idők legédesebb cicusa, és meghallgathatunk egy gyilkos tréfát. (799 napja)

© Xpress.hu - 1999-2008