2018. szeptember 23.
Nem regisztrált felhasználó  - [regisztráció | belépés]


 

related links: Replica Watches Australia Cheap Oakley Sunglasses Canada Fake Oakley Sale Online Fake Oakley Cheap Ray Bans Sunglasses Cheap Audemars Piguet Replica Watches Replica Rolex Watches Online Store Omega Seamaster Replica Watches Replica Louis Vuitton replica watches uk hublot replica watches richard mille replica watches replica omega watches Replica Audemars Piguet Watches replica hublot watches Fake Breguet Watches replica breitling watches Replica Richard Mille Watches Panerai Replica Watches Cheap Oakley Sunglasses Breitling Replica Patek philippe Replica watches Panerai Replica Watches swiss chopard replica Replica Hublot Big Bang Christian Louboutin Outlet Louboutin Shoes Outlet michael kors outlet nike outlet uk cheap Louis Vuitton Outlet Replica Rolex Watches
A tesztelt termék:
« 2018 szeptember »
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Címkék
20th Century Fox 3D_mozi ADS Service akció akciós termékek alternatív változat angol humor animáció anime asian cinema Avonlea Média Kft. BD3D BD4K BD-ajánló BD-borító BD-teszt belügyek Best Hollywood Black Mirror Blu-ray BONTONFILM borítómustra bővített változat börtönfilm B-Roll Kft Budapest Film budget Caesar Film CD-borító Cinetel Cirko Film CORNERfilm csak DVD-n! családi digipack díj díszdoboz dokumentumfilm Dotkom Média dráma DVD Multimédia Kft. DVD-ajánló DVD-borító dvdextra 1.0 DVD-teszt életrajzi erotikus Etalon Film eurocinema extra változat fantasy Fantasy Film felújított váltzozat Fesztiváliroda FHE filmforgalmazás filmhír filmkalózkodás filmnoir futurepak független film gengszterfilm GHE gyerekfilm gyűjtemény háborús harcművészet hardware horror Hungaricom IMAX InterCom Intersonic James Bond játék játékadaptáció kalandfilm karácsony Katapult Film katasztrófafilm kémfilm kép-összehasonlítás képregény kicsomagolós videó kimaradt jelenetek klasszikus Klub Publishing koncertfilm kórház kosztümös könyv könyvismertető körkérdés krimi Kultúrbarlang KultúrSokk kultuszfilm Leon Film limitált kiadvány magyar film Magyar Nemzeti FIlmarchívum meghívó megjelenési kitekintő megjelenési lista menübemutató mese MGM Mirax Mokép Mozinet MTVA musical művészfilm Navigátor Film Oscar-díj összehasonlítás Palace Pictures pályázat pletykarovat politikai Pro Video rajzfilm remake rendezői változat rendezvény road movie romantikus röpke S_elect Video sajtóközlemény SarokPáholy sci-fi screenshot slipcase SPI spirituális sport steelbook Stephen King stúdióhír szakma szappanopera szavazás szinkronos újra szörnyfilm szuperhős táncfilm technológia termékbemutató természetfilm thriller toplista történelmi trashfilm tv-sorozat újrakiadás újságmelléklet Ultrafilm vágatlan változat vallási vásár vélemény vetítés videó vígjáték western Wiamfilm Xpress Xkluzív zene zombifilm
2010. április 7. - 17:21 - zalus | Utolsó frissítés: 2010. április 7. - 17:21
BD-teszt: A Gyűrűk Ura-trilógia (The Lord of the Rings Trilogy, 2001-2003)
A döntés a te kezedben van, ez egyértelmű. Már most beszerezhető a filmtörténet egyik legfontosabb filmtrilógiája HD-minőségben – az eddigi legjobb kép- és hangminőséggel felszerelve, ám közel sem hibátlanul.
A filmek IMG style="WIDTH: 116px; HEIGHT: 12px" border=0 hspace=0 alt="" align=baseline src="http://www.xpress.hu/hirek/hirkep/rating-10.gif">

A 2000-es évek elején jó volt nekünk. Ugyan Harry Potter mifelénk kitúrta karácsonyról, 2001 és 2003 között az ünnepek mégis Gyuru-lázban teltek. Sot, a bovített változatok megjelenésének köszönhetoen még 2004. karácsonyára is jutott az örömbol. Én azóta is visszasírom ezeket az idoket, hisz Hollywood minden törekvése ellenére ( Avatar, Narnia  és King Kong , et al), a szent ünnep mellé nem jár olyan eseményfilm, melyrol barátok és/vagy családtagok társaságában úgy jöhetnék ki, hogy talán mégis minden rendben van a világgal.

Pedig A Gyuruk Ura -filmek – a regényekhez hasonlóan – nagyon is komoly dolgok körül forognak, melyeket Tolkien annak idején a világháborúban szerzett tapasztalatai alapján vagy inkább azok elol menekülve vetett papírra. A keresztényszimbólumok még hagyján (Frodó úgy cipeli az Egy Gyurut végzete felé, mint Jézus a keresztjét), de a történet olyan pszichológiai/filozófiai alaptételeket hordoz magában, melyeket elobb a hatvanas évek fiatalsága, majd az o felerosített hangjuknak köszönhetoen az egész világ magáévá tehetett.

IMG style="WIDTH: 500px; HEIGHT: 208px" border=0 hspace=0 alt="" align=baseline src="http://www.xpress.hu/hirek/hirkep/bd_lotr/01.jpg">

Tündék, törpök és hobbitok ide vagy oda, A Gyuruk Ura ugyanis az ember erényeirol és defektusairól mesél: az egyén fontosságáról, az individuum a mindennapokban és a történelemben betöltött szerepérol ugyanúgy, mint a humánum gyarlóságáról: a függoségrol, a hatalomvágyról és az irigységrol. Bátran felvállalt példázat ez magával ragadó történetbe ágyazva.

A film születésének hányattatott részleteit azok, akik végigvették a négylemezes DVD-k kommentárjait és sok-sok órát felölelo dokumentumfilmjeit, már bizonyára kívülrol fújják, így talán érdekesebb lenne megvizsgálni trilógia jelenét és jövojét. Hétvégén ismét Középföldén kirándultam, melynek szuk tíz esztendovel ezelotti életre keltésekor maga az életre keltés volt az egyik legnagyobb erénye: egy-két trükk valóban deresebbnek tunik, ám az az alaposság és szeretet, ahogy ezt a világot vászonra álmodták, ezúttal is pillanatok alatt magával ragadott.

A színészek, akiknek már puszta megjelenése is beszédes volt Sean Astin pufi arcától kezdve Christopher Lee ráncos, mégis lángoló tekintetéig. Új-Zéland csodálatos flórája, amely fantasztikus házasságot köt Alan Lee és a többiek által megálmodott díszletekkel. A Weta forradalmi speciális effektusai, melyek nem csupán költségvetés tekintetében tuntek hatékonyabbnak az ILM által kínált F/X-szel szemben. Howard Shore rezonáns muzsikája, amely azóta is ott visszhangzik a fejekben és természetesen Peter Jackson odaadó munkája, melyet nem lehet egyszeruen „rendezésnek” nevezni, sokkal inkább a nevelés, a dédelgetés, az álmodás és az alkotás ritka elegye az, amit véghez vitt.

Ami pedig a trilógia jövojét illeti: a szuperprodukciók korát éljük. Bevételi és kiadási szempontból majd minden hónapra jut egy trónbitorló, közülük nem egy kacsingat Frodóék nagy kalandja felé, de ezeket a mozikat többnyire illékony élményként éljük meg. Jönnek és mennek, tartanak, amíg tartanak, de a pillanatnyi lelkesedésen túl egyik sem képes megragadni, énünk olyan elválaszthatatlan részévé válni, mint 30 évvel ezelott a Star Wars , 20 éve a Vissza a jövobe , 10 éve pedig A Gyuruk Ura . Az a generáció, amely ezeket átélte és megélte, valószínuleg a sírig magával hordozza majd oket. Példaként, kincsként: a sajátjaként.

A BD-k

Ha az elmúlt években az egyre gyarapodó számú HD-rajongói bázist megkérdezték, melyik filmek BD-változatát várják (jelen esetben trilógiát) legjobban, tízbol úgy tizenegyen rávágták volna, hogy A Gyuruk Urát. És mégis, a Warner bejelentését követoen kisebbfajta lázadás tört ki világszerte a fórumokon (vagy például az Amazon.comon, ahol a kb. 2500 szavazóból bo kétezer ember méltatta egy csillaggal a megjelenést). A negatív lelkesedés oka az volt, hogy a DVD-khez hasonlóan a stúdió elso körben a moziverziók megjelentetését tervezte, méghozzá minimális új extrával felvértezve.

Nem kétséges, hogy a filmek 30-40 perccel hosszabb bovített változatai alaposabb, szerteágazóbb élményt hordoznak, melyek ugyanazon gondoskodó kezek munkáját dícsérik, mint azok, melyek a trilógiából filmtörténelmi eseményt kovácsoltak, de mielott lesajnálnánk a moziváltozatokat, azért érdemes egy percre elgondolkodni a tyúk és a tojás problémáján. Melyek voltak azok a filmek, amelyekbe beleszerettünk? Melyekre csodálkoztunk rá (esetenként többször is) a gyöngyvásznon? Melyek gyujtöttek maguknak megannyi rajongót és sok-sok díjat? Mely filmek azonosíthatók elso sorban A Gyuruk Ura-élménnyel? Peter Jackson szerint a moziban látható filmek a rendezoi változatok: ezeket érzi közelebb magához, ezeket prezentálja szívesebben, ami nem jelenti azt, hogy ezek a filmek jobbak lennének a késobbiekben megjelent és – ismétlem: rendkívüli minoséget képviselo – bovített változatoknál: csupán az élmény más.

Hisz máshogy ülsz le egy mozira hangolt és egy idovel, térrel nem foglalkozó, „szófakompatibilis” mozi elé. Szerintem mindhárom film esetében igaz az, hogy a különbözo verziók önmagukban is megállják a helyüket: tudnak létezni a másik nélkül, illetve egymás mellett anélkül, hogy össze kellene mérni oket.

Persze mindezzel együtt jogosan érezheto lehúzásnak a Warner politikája, hisz a BD lehetoségeit kihasználva nem lett volna túl nagy ördöngösség megjelentetni egy olyan gyujteményt, amely a filmek mozis és bovített változatát egyaránt tartalmazza – külföldön erre már DVD-n is volt példa.

Ugyanakkor a döntés a miénk: a Warner már a megjelenés elott megerosítette azt, hogy a filmek bovített változatai is megjelennek majd BD-n, talán valamikor  A hobbit mozipremierje idején (2012-ben?), talán elobb. Szóval lehet várni, lehet hozöngeni, de  2010. április 7-tol nagy felbontásban is el lehet merülni Középfölde csodáiban. Én az utóbbi mellett döntöttem és ezért meg is oszthatom veletek a tapasztalataimat.

A lemezek külcsínérol egy korábbi hírünkben már megemlékeztünk, így most kifejezetten a belbecsre összpontosítanék. Mindhárom korongot egy nagyfelbontású animált New Line- logó indítja, melyet egyszeru, állóképes menü követ – némi zenei aláfestéssel. Ezek megalkotásában sem izzadtak vért a Warner munkatársai, de talán ez nem olyan nagy probléma.

A kép

Az elso szembetuno probléma a filmek elindításával kezdodik, egészen pontosan A Gyuru Szövetsége fejezetével. Kár is tagadni: ettol a megjelenéstol csodát vártunk, nem kicsit, hanem akkorát, amelybe még Mordor is belereng. Ehhez képest az elso film képe csupán hullámzó teljesítményt produkál, valahol az „egész jó” és „fú, de muanyag” minosítésekkel illetheto jelenetek között

Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó termékek
Kapcsolódó személyek
Hozzászólások
Sorrend: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
1. sundance helyettese
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 17:27
lehet hogy meg kellene vennem őket, szerintem egész jó a minőségük, így tesztek alapján.
2. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 17:27
A felbontás azért 1920*800, mert a képlopó levágta az információt nem tartalmazó részeket, egyébként eredeti felbontás. Remélem, azért így is reprezentatív lesz. :)
3. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 17:32
Ez rosszabb mint gondoltam... :S főleg első rész...

De rájöttem, hogy mi az oka: az alkotók így kívánták up-to-date tartani a Gollum effekt minőségét, nem a karakter megjelenítését turbózták fel, hanem a fimet rontották le és adtak mindenkinek viaszarcot, így a Gollum legalább annyira élethő lett mint bármely más húsvér szereplő :)
4. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 17:35
3: Rosszabb? A második-harmadik rész képei szerintem magukért beszélnek, azaz egyáltalán nem olyan rossz a helyzet, mint azt sokan látni vélik.
5. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 17:41
4.:
pl erre a képre gondolsz?
http://www.xpress.hu/hirek/hirkep/bd_lotr/39.png

vagy erre?
http://www.xpress.hu/hirek/hirkep/bd_lotr/41.png

valljuk be azért a többi rész sem makulátlan, de azért jobbak mint az első, de ez az elsőt látva, és annak tudatában hogy a BD mire lenne képes, valamint hogy milyen várakozás előzte meg, és jegyzem meg jogosan, ezeket a címeket, nem túl nagy dícséret...
6. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 17:45
5: Érdekes, hogy pont azt a két képet emelted ki, melyek szándékosan meg vannak effektezve: az egyik egy jólléti Megye flashbackje, a másik pedig Völgyzugoly. Mindkettőt a tesztben is említett "tündefátyol" borítja, de még te is láthatod a screenshotokat elnézve, hogy jellemzően nem ilyen a transzfer.
7. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 18:07
6.: A tündefátyolból nem követekzik a viaszarc effekt és ez sem magyarázza a nagyon finom szemcsézettség hiányát...
Nekem ez olyan magyarázom a bizonyítványom éretű dolog.... Kérdezz meg bármely operatőrt nyugodtan, de ezek a képek katasztrófák. Az hogy tündefátyol van az ok, ez egy képi megoldás, de ettől mivel filmre forgott kellene látni minimális és baromi finom szemcse szerkezetet, másrészt a viaszarc az meg nem a tündefátyoltól lesz hanem a szar transzfertől, a dnr-től... Majd nézd meg hogy ha idővel kiadják nornális minőségben, vagy keresd majd ki ezeket a kockákat a feltételezhetően ezek után normális minőségben kiadott bővíttetteken és meglátod hogy miről beszélek, hogy ezeknek a képeknek hogy kellene ki éznie...
8. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 18:19
7: Higgy, amit akarsz, de kettőnk közül én vagyok az, aki nem csak két screenshottal példálózik, hanem a kiadványokat is látta. :) A szemcse ott van, ahol lennie kell.
9. Vincent Vega
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 18:20
http://www.youtube.com/watch?v=vLaX8UvVUQw
10. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 18:22
8.: más bd kiadványt is screenshotok alapján ítélünk meg, akár jónak akár rossznak, és a kritikák és a screenshotok általában összhangban vannak a tényleges minőséggel. nem látom okát, hogy most pont ezeknél a filmeknél ez miért lenne máshogy? esetleg nevezzük elfogultságnak? ;)
Nézd, én nagyon vártam a lotr filmek moziváltozatát BD-n, és úgy látszik csalódás a dolog, bele fogok nézni a konkrét lemezekbe is, de nem hiszem hogy pálforduklást tapasztalnék...
11. Argento
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 18:28
Ez eddig az egyik legjobb teszted Jama.Ha nem lennék DNR ellenes még a rendelés gombot is lehet újra megnyomnám. :)

Fogadd őszinte gratulációmat,nagyon jó iromány.Annak pedig megintcsak örülök,hogy a feketeleves sem maradt ki és újfent pártatlan (és elfogulatlan) maradtál.

Ezek nagyon jól összerakott filmek és bármikor olvasok egy hosszabb lélegzetvételnyit róla egy rajongó tollából,mindíg kedvet kapok hogy újra levegyem a polcról és visszatérjek Középföldére(mégha továbbra is DVD-n teszem ezt meg).

Ez a PJ tudott valamit. :)
12. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 18:31
10: Persze, nyugodtan nevezhetjük elfogultságnak. Nem kell szégyellned. :)

11: Köszi. Az volt a célom, hogy tiszta vizet öntsek a pohárba. Ha ezt csak egy valaki értékeli, már megérte. :)
13. Argento
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 18:37
12:

Mégha a BD formátum legnagyobb "ellensége" is. :))))

Amúgy visszagondolva mikor 2007-re a NL beígérte HD-DVD exkulzívnak (nekem) ez erős lökés volt,hogy a vörösök felé forduljak.Ennyit arról mennyire tudják címekkel befolyásolni az embereket és formátumokhoz húzni.

Sztem 2007-ben ez a transzfer nagyobbat is ütött volna,akkor elég nagy százalékban voltak ilyen minőségűek.Most átlagos a kép,3 éve kapott volna 4-4.5 csillagot símán bármelyik site-on.Nőttek az igényeink.Igaz Watchmen és Wall-e szintű transzferek után ez nem is csoda. ;)

SPOILER:

Jó kis filmek ezek,imádom őket.Az első részben komolyan majdnem megkönnyeztem Boromir-t az erdei csatánál,hatalmas HERO volt(mégha meg is részegült a gyűrűtől).Sean Bean az egyik legjobb karakter a LOTR-ben. :)))
14. Bádogbagoly
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 19:03
Megírhatná valaki,hogy ha ez a DNR csak ront a HD filmeken,akkor miért használják még mindig ! Vagy milyen esetben jó ez ?
Szerintem ez a A Gyűrűk Ura BD gyűjtemény a hollywoodi lehúzás ékes példája !
Ezt nyugaton meg lehet csinálni,hogy egy filmet eladnak vagy ötször mindenféle kiadásban,itt nálunk nem nagyon !
15. Ger_man
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 19:14
Hát nem tudom skacok miért mondjátok/írjátok hogy baj van ezekkel a transzferekkel...
Én (a screenshot-okból kiindulva) nem nagyon találok hibákat. Szépek a színek, sötétek a feketék... jó igaz talán lehetne egy hangyányit élesebbek itt ott a dolog, de semmi szarvashibát nem látok...

Plusz, hozzáteszem, ha valaki, - még ha a HD tévéjének a képátlója másfél méter - , az se mondja nekem hogy kb 2méterről nézve ezek az apró hibák, még talán az élesség is, hogy annyira szembetűnő... sőt meg merem kockáztatni, hogy észre nem vehető...
/meg szerintem, senki sem fogja mondani, miközben Gimli épp szétcsap egy ork fejet, hogy:
"Láttad azt a Pixelhibát Gimli orrán?"

Szóval örülni kell ennek a BD kiadásnak, és simán elfogadnám:) /Ha majd egyszer lesz egy HDTVm meg miegymásom/
16. Argento
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 19:15
14:

Digitális zajcsökkentő.A képzajt próbálják vele háttérbe szorítani,esetlegesen elnyomni a HD transzfer hiányosságait,hibáit.

Én nemes egyszerűséggel a film gyilkosának hívnám.A természetességet/részletességet rontja,a kép plasztikus,mű lesz tőle.Rosszabb esetben ezt még EE (élkiemelés) is kiséri.ez azt eredményezi hogy természetellenesen éles kontúrok kísérik végig a filmet.

Hogy miért is használják ? Jó kérdés...kérdezzük meg tőlük.Gondolom még mindíg olcsóbb megoldás egy régebbi ,rosszabb kinézetű HD transzfert birizgálni így,mint készíteni egy újat és képkockánként felújítani.Más oka nem nagyon van. :)
17. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 19:26
16: hogy miért használják? szerintem baromi egyszerű a magyarázat: a hozzá nem értő nép ha hádétévét vesz akkor az ő hozzá nem értő szemének hádébb meg minőséggibb élmények hat egy plasztikus szinte már-már digitálisnak tünő "sima" kép, mint egy szemcsés filmszerű kép. Sőt, néhányan még fel is rójják, hogy miért szemcsés a film ha hádé minőség??? És többen vannak ők mint a hozzáértők egyelőre....

300 BD transzfer:
"Ez nem is hádé minőség"
"Dehogynem, ez full HD"
"De tiszta szemcse meg kosz a kép, ez szarabb mint egy dvd"
"Ilyen volt a moziban is, így forgatták"
"De mé ilyen szarul?"
"Mert a rendező így szerette volna"
"Leszarom a rendezőt. Nekem ez így nem kell. Ilyen szemcsés fos képért én nem veszek hádétévét. Baxd meg a blúréjedet"
18. Bádogbagoly
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 19:29
16:

Köszi a válaszokat ! :)
19. Argento
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 19:34
17:

A 300 pont egy jó példa,sztem az egyik legszebb HD traszfer.Na jó a persze film nem egy Spartacus. :)
20. Bádogbagoly
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 19:35
17:

A Ryan közlegény megmentése BD-nél is valami hasonló lesz a helyzet ! ;)
21. Argento
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 19:36
20:

Jama már rakott fel pár képet róla.Döbbenetes minőségű HD transzfere lesz.

Esélyes az "év BD-je" címre. :)
22. Kazama
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 19:47
20: Ebben biztos vagyok... :/

A teszt pedig nagyon jó lett Jama, mint mindig.
23. mester-jani
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 20:02
Nagyon jó írás, nagy Gyűrűk Ura rajongóként, biztosan beruházok rá. Noha nem vagyok kereső ember és nincs Blu-ray lejátszóm, holnap megveszem az első részt. Írásod első fele megmutatja, hogy igazi rajongó vagy, szívemből szóltál. Kötelező vétel. :)
24. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 20:24
Azért azt ne felejtsétek el, hogy nem minden esetben alapfeltétel az, hogy a BD-n látható HD-transzfer szemcsés, "filmszerű" élményt nyújtson, hisz ahogy az említett 300 esetében ezt rendezői indíttatásból felturbózhatják, ugyanúgy el is tüntethetik, ha a direktor úrnak ez a vágya. Most néztem a RISE OF THE SILVER SURFER-t (ne kérdezzétek, miért... :), az pl. tükörsima képpel bírt, mégsem lehet DNR-re fogni, mert nem.
25. Argento
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 20:26
24:

"Most néztem a RISE OF THE SILVER SURFER-t (ne kérdezzétek, miért... :)"

Na így szurkálj legközelebb a Kaptár 3. miatt.Mindíg van lejjebb.Pedig az első még egész nézhető volt. :D
26. Szilárd
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 20:50
Én bevállalom, mert ezt be kell vállalni. Mivel olyan magyarcentrikusak a BD kiadók inkább örüljünk, hogy egyálalán meg lehet vásárolni. A képek alapján szerintem nincs gáz. Nekem jó lesz. Ha majd jön a bővített verzió és jobb lesz a képe, majd örülök. Most meg ennek örülök.
27. EmThor
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 20:52
Az ár és a szinkron most mindegy, de ezek más extrák, mint a 4 lemezes dvd változaton vannak (az megvan).

http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=-1;12;-1;-1;-1&sku=846696&_tag.WT.ac=css_bluray_f060410_lord_of_the_rings

Szóval... szóval nem tudom. Kivárnám a bővítettet, de pár gyűrű- és kardreplikával a szobámban (mind a GYU filmekből persze), nem tudom.
28. Jester
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 22:00
Én is örömmel olvastam (a) tesztet, és fájlalom, hogy ilyen sok megjelenő filmhez képest olyan ritkán tehetem ezt meg. Tesztet minden na.. na jó, minden héten!
29. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 22:18
27: Igen, másak. Ezek a korábbi, kétlemezes változatok extrái. :)
30. .
Hozzászólás időpontja: 2010. április 7. - 22:55
25:
Nem igazán értem a problémádat!
;)
31. ex.spy
Hozzászólás időpontja: 2010. április 8. - 1:05
teszem azt, beruházok egy szobai vászonra és egy kivetítőre... hogy alakul a képminőség ezzel a megjelenítési formával egy FullHD LEDtv + BD forráshoz képest?
32. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 8. - 6:56
31.: Egy jó BD transzferral sokkal természetesebb és mozisabb hatást kapsz mint bármely tv-vel elérhetsz. A szar transzfernek viszont nem kedvez a nagyobb méret, logikusan minden képhiba nagyobb... Én évek óta vetített képről mozizok és eszem ágában sincs lecserélni semmiféle tv technikára legyen az akármekkora méret.
33. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. április 8. - 17:27
A TheHDRoom sem kiált kígyót-békát a megjelenésekre. Kb. ugyanaz a véleménye, mint nekem.
34. Saska
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 7:24
Én ezt az egész hisztit nem értem.Megvettem a három lemezt,azon melegében neki ültem,nem bírtam ott hagyni annyira csodálatos volt az egész.Egy JVC-HD1 vetítőm van,Sony blu-ray,bowers hangfalak,Yamaha erősítő,kb3milla a rendszer.Nem nagyképűség csak hogy éreztessem nem valami gagyin néztem.
Nem mondom hogy nem lehetne hibát találni benne,de nekem nem igen sikerült.Azt meg végképp nem értem valaki hogy mondhat véleményt internetes fényképek alapján,úgy hogy nem is látta a filmet.Nekem a HD tv-s verzió már régóta megvan,ég és föld a kettő.
Egyébként a fórumokon olvasható kritikák miatt mielőtt megvettem,letöltöttem az első részt a netről,megnéztem,majd rohantam megvenni mind a hármat.
Lehet hogy valamit rosszul nézek de szerintem gyönyörű képe van mind a háromnak.
35. Saska
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 7:40
Ja és még valami.
Teszek az extrákra,engem a film érdekel.A tökömet sem érdekli hogy készült és az egyébb baromságok.Csak a helyet foglalja a lemezen:))
36. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 7:50
35: És ha egy másik lemezen vannak? :)

Egyébként ugyanaz volt egy barátommal: mikor meglátta finnyás teszteket, kivette az xpresses kosarából, aztán mikor hétvégén megmutattam neki a filmeket, gyorsan vissza is rajta és azóta már el is hozta őket. :)
37. vpe
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 8:13
A legnagyobb butaság szerintem egy darab teszt alapján eldönteni, hogy kell-e vagy sem. Milyen mókás dolog az, amikor pl. egy hardver elemet az egyik magazin az egekig magasztal, majd elcsöppennek a terméktől, a másik magazin meg a földbe döngöli.
Na, ember legyen a talpán, aki ez alapján el tudja dönteni, hogy most akkor jó-e vagy mégse :)
38. andrew1975
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 8:13
Én nem a képminőség miatt nem veszem meg, (Gladiátor is itt van a polcomon) hanem mert nem engedhetek meg magamnak sajnos ennyit, hogy ezt is meg a bővítettet is. Inkább kivárom. Ahogy nézem, lesz mit venni kékben addig is!
39. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 8:30
37: A döntés nem egy darab, hanem több teszt alapján történik, s minél többet nézel meg, annál pontosabb képet kapsz egy adott kiadványról: a LotR kapcsán ugyan van egy-két szélsőséges megnyilvánulás (kb. a "kenjék a hajukra, olyan szar"-tól a "látni lehet a balrog orrában a lángoló szőrszálakat, olyan csodálatos"-ig), de az összkép kb. az, hogy az első fejezet képe nem az igazi, a második-harmadiké nagyon rendben van. Persze, mindenki azt lát, amit látni akar. :)
40. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 8:38
nem tom hogy, de meggyőztetek.... beszerzem őket.... plusz szerintem mostanában ebből újrakiadást úgysem csinálnak, mivel majd a bővítetteket akkor rendben kiadják, de nekem az meg szerintem nem fog kelleni, mert arra jó a 12 lemezes dvd díszdoboz szett, viszont a színházi verziók kellenek
41. vpe
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 8:38
39: ebben igazad van, több tesztet szoktam én is átfutni, és ez most nem is ellened irányult, csak egy kicsit vicces ez az egész dolog. Eddig az volt a gond, hogy nincs BD-n, most meg az a baj, hogy van, de hogy mégsem olyan, amilyennek lennie kellene :D Mintha kötelező lenne megvenni.
42. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 8:38
40: nem színházi hanem mozi nah :D
43. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 8:44
40: Respect. :)

41: Egyetértek, de azért tényleg jobb lett volna, ha kapásból egy régi/új extrákkal felvértezett kombópakkot hoznak ki, amiben a rendezői és a bővített változatok egyaránt benne lettek volna.

A Fox ezt nem fogja eljátszani az ALIEN-filmekkel, az biztos.
44. Argento
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 8:52
43:

A FOX már az Alien Legacy-val is bizonyított,mégha az csak előfutára is volt a Quadrilogynak.

Ráadásul tényleg komolyan kampányolnak a filmek körül,valahol olvastam hogy utószinkront is készítenek a régi színészekkel a 3. rész bővített jeleneteihez,hogy végre tényleg tökéletes legyen.

Ennél nem is akar többet egy Alien rajongó. :)
45. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 9:00
Igen, ez így van. Rá is fér az utószinkron, mert a dailies-kből kivett hangsávok helyenként förtelmesen szólnak a Quadrilogy-ban.
46. vpe
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 9:00
43: ezt a lehúzás dolgot sosem értettem. Minek bedobni előbb egy lerágott csontot, mikor mindenki a lakomára vár? :D
47. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 9:00
Remélem jól sikerülnek az Alien BDk, mert a lassan tízéves Legacy-t jó lenne már lecserélni valamire... :)
48. Argento
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 9:06
45:

Én ott csak a szándékot díjaztam,egyébként nem kenyerem a Finchert nélkülöző "bővített változat".Vannak bizonyos momentumai amik nagyon tetszettek (főleg a kezdése illetve a Golicos szál),de összességében nekem túl lassú és vontatott lett(az "új"befejezéssel sem vagyok kibékülve).

Ettől függetlenül üdvös,hogy csiszolnak még rajta.Hülyén is nézne ki ,hogy felkeverik dts-HD 7.1-re és recsegne ezeknél a részeknél.

"A tökéletes Hi-def élmény" :D
49. iq
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 11:30
"r.u.s.s.i.a.n." -nak (is):

-Semmi baj a képpel...vannak ennél rosszabb képminőségű kiadások is és mégsem dőlt össze a világ, The Lord Of The Rings ide vagy oda! (Mit szóljon az, akinek egy másik film a kedvence és ahogy megjelent, az úgy megjelent!)

-Akinek meg nem tetszik, annak nem kötelező megvenni! Belekötni meg mindenbe lehet...szerintem mindenki döntse el maga, hogy neki megfelel-e a képminőség, ha nem, akkor várjon még legalább két évet (hanem többet) a bővített változatra...ha tud!Amúgy meg nincs rá semmi garancia, hogy a bővített verzió majd "javított" képpel fog megjelenni!

-Ha már a kötekedésnél tartunk, akkor várjuk már meg a sima 3D-s, és majd később a bővített 3D-s kiadást, ja és persze ultra-extrán feljavított csillogó transzferrel, mert nekem az kell!!! Ugyan már!
.....És az a poén, hogy lehet, hogy ezek be is fognak következni (húzzunk le minél több bőrt a vásárlóról!)!
50. Argento
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 11:41
49:

"Amúgy meg nincs rá semmi garancia, hogy a bővített verzió majd "javított" képpel fog megjelenni! "

Arra sem ,hogy nem úgy fog.

Érdekes mód a Gladiátor Remasteren is dogoznak már ezerrel a Universalos skacok,engedve a hőbörgő,elégedetlenkedő tábor nyomásának. :)

Ezek után mi az ami biztos ? Az hogy jönni fog.Hogy milyen formában,képpel és hanggal idővel meg fogjuk látni.Szerintem semmit nem vesztenek azok sem akik addig a HDTV-s verziókat fogják nézni.
51. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 12:09
49.: nem kötekedés, rosszl értelmezed. fórumon vagyunk ahol általában egy adott témában az emberek elmondják pro-kontra a véleményüket és néha összevitatkoznak. ez a fórum.

50.: nah igen újrakiadások... nem vagyok az a fajta aki nagyon bevásárolna a különböző kiadásokból. például az alien... megvettem a legacy díszdobozt 10 éve, most meg majd a bd-t, a köztes kiadások nem hoztak lázba.... gladiátornál megvettem az első kétlemezest meg majd megveszem a bdt... kicsit várok lesz-e esély remastereltre itthon, ha nem akkor veszem a mostanit. ha arra várok hogy makulátlan minőségben adjanak ki filmeket és csak akkor veszem meg akkor nagyon kevés filmet kellene megnéznem... Ma is nézegettem többször a lotr screenshotokat. a kettő-hárommal semmi bajom, az egy a gázos, de egy próbát megér, a másik kettővel komolyabb bajom sztem nem lesz.
tehát oda akarok kilyukadni hogy a sok újrakiadás csak akkor lehúzás, meg szívatás ha az ember birka és megy a tömeg után... szerintem ez inkább lehetőség hogy mindenki a megfelelőt vegye meg magának...
hirtelen felbuzdulva lehet be is szerzem a gladiátort is :D
52. Argento
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 12:16
51:

"Ma is nézegettem többször a lotr screenshotokat. a kettő-hárommal semmi bajom, az egy a gázos, de egy próbát megér, a másik kettővel komolyabb bajom sztem nem lesz."

Én is csak az első miatt aggódom. ;)

"hirtelen felbuzdulva lehet be is szerzem a gladiátort is :D"

Nem kéne már inkább megvárni akkor az idénre beígért 10. évfordulósat ? De Te tudod. :D
53. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 12:56
52.: Mert gondolod, hogy majd azt is kiadják itthon szinkronosan?
54. Argento
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 12:59
53:

Akkor a kintit veszem meg.Ezt a filmet egyébként is BŰN szinronnal nézni. :)

Egyszer hallgattam bele a kölcsönzői kaziba régen,elég is volt.
55. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 13:16
54.: nem is magam miatt kell a szinkron, hanem azért hogy ne szűkítsem le a lehetőséget arra hogy kiadok egy filmért x ezret és gyakorlatilag csak én tudom nézni mert se szinkron se felirat nincs rajta, főleg úgy hogy itthon is kiadták...
56. Argento
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 14:07
55:

Ez is jogos. :)
57. henry06
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 18:05
Így hd-ben kitűnik hogy mennyi gyenge effekt volt a filmben, persze ez nem von le a movie értékéből(gondolom) Minden esetre én csak a bővítettet fogom megvenni, már ha megjelenik és ha lesz rá lóvém:)
58. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 18:15
Egyébként valami ilyen érzésem van a lotr első részével, hogy ilyen drasztikus lehetne a különbség:

http://www.theblurayblog.com/wp-content/uploads/2010/01/gangsofnewyorkbd9.png

http://www.theblurayblog.com/wp-content/uploads/2010/01/gangsofnewyorkremasteredbd9.png

Nah de ez csak érdekesség képen tettem be. Hamarosan kezemben a bd példányom és akkor majd remélem le leszek nyűgözve :)
59. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 18:19
Jah bocs, találtam egy ilyet. Ugyanazon képkocka az első és második részben:

ELSŐ RÉSZBEN:
http://www.theblurayblog.com/wp-content/uploads/2010/03/18151402.png

MÁSODIK RÉSZBEN:
http://www.theblurayblog.com/wp-content/uploads/2010/03/50197946.png

Szerintem ez elég ékes bizonyíték arra, hogy nem az első rész "szerény" gyártási körülményeire kell fogni az első rész hibás transzferét, hisz ugyanazt a kockát felhasználva a második részben drasztikusan jobb minőséget értek el...

nah de befogtam :)
megveszem a filmeket majd utána eldöntöm akkor milyen is a leányzó... :)
60. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 18:23
Nem gyártás, hanem utómunkálatok. Tudod, a második részt az eredeti negatívból vágták össze, nem az első rész legyártott tekercseiből. :)
61. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 9. - 19:41
60: ez nem változtat a lényegen, hogy adott nyersanyagból lehetett volna ilyen minőségű az első rész is :)

nah de mostmár tényleg befogtam :))

off
sherlock holmes bd mikor les nálunk?
on
62. Szabie
Hozzászólás időpontja: 2010. április 10. - 13:29
Hanghiba másnál is van az első résznél? 1h48m-1h-50m között a magyar szinkronnál
63. Jester
Hozzászólás időpontja: 2010. április 10. - 13:38
61. Május 12.
64. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. április 12. - 8:37
Most, hogy hétvégén mindhárom filmet megnéztem elejétől végéig, így minősíteném részenként a képet és (az eredeti) hangot:

LOTR: FOTR KÉP: 10/6 HANG: 10/10
LOTR: TTT KÉP: 10/8 HANG: 10/9
LOTR: ROTK KÉP: 10/8.5 HANG: 10/10

A filmek értéke felbecsülhetetlen. :) Abszolút megéri beszerezni.
65. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 12. - 15:22
Ma beszereztem a FOTR-t, majd este belenézek, hogy megér-e egy hatost a képe :)
66. Argento
Hozzászólás időpontja: 2010. április 12. - 15:44
65:

Na végül csak rászántad magadat ? Kíváncsi leszek a pontozásra. :)

A végén majd (még úgy 50-100 Review elolvasása után) átlagolok és döntök.
67. John Williams, Legend Of Film Music
Hozzászólás időpontja: 2010. április 12. - 16:09
Gratulálok a szép íráshoz.

Én már megnéztem az 1. és 2. részt blu-ray-n és maximálisan elégedett vagyok. Szerintem pazar a kép, a magyarhang azonban a hagy némi kívánnivalót maga után. Helyenként - főleg a a Gyűrű szövetsége esetében - recsegett és hullámzó rősségű és tisztaságú volt, és bár a magyar szinkron tényleg nagyszerű, ez kissé levon valamicskét az értékéből.

Én mindenesetre újra elámultam ezen a szinte szavakkal szinte leírhatatlanul egyedülálló filmtrilógiától. Hihetetlen, hogy minderre immár 10 évvel ezelőtt egy szigeten, a lehető legtávolabb Hollywood tól voltak képesek, ráadásul ennyi pénzből, ilyen módon, ennyi idő alatt. Egyszerűen lélegzetelállító, és ennyi év és megtekintés után, főként blu-ray formátumon egyre jobbnak találom a filmeket. A színészi alakítások, a látványvilág, a zene, az operatőri munka, a forgatókönyv, az akció, a dráma, a humor, a vágás, a vizuális effektusok, egyszerűen minden szempontból egészen páratlan, semmi máshoz nem hasonlítható, korszakalkotó és maradandő művek.

Nem hiszem, hogy valaha bárki is képes lesz felülmúlni a Gyűrűk Ura-trilógiát. És pont ez a lényege: Szükség van "elérhetetlen" etalonra, amihez megpróbálnak felérni mások, hogy megközelíthessék az egyszeri és megismételhetetlent.

Senki sem gondolta volna, hogy ilyen filmek születhetnek, és lám, Peter Jackson és még egy seregnyi különleges művész megalkotta a korábban elképzelhetetlent. Én még azt sem fogom bánni, ha 30 év múlva Jackson esetleg egy kicsit feltupírozza az akkorra már egy-két helyen idejétmúltnak tűnő trükköket á la Lucas. De belegondolok, hogy annak idején a moziban ülve tátott szájjal ültem végig 3X3 órát, és egyáltalán nem éreztem azt, hogy bármi is hiteltelen lett volna, ami levont volna a művek élvezeti értékéből. Ellenkezőleg: mindvégig azt a gyermeki rácsodálkozást éreztem, mely csak egészen eredeti, újszerű, addig soha nem látott élmények hatására kerít hatalmába, és amit egyre kevesebbszer veszek észre magamon. A Gyűrűk Ura-filmek valódi FILMEK, melyek egy csodálatos világba kalauzolnak bennünket, melyet Középföldének (Új-Zéland) hívnak.

Azt hiszem, a Gyűrűk Ura nem csupán egy filmtrilógia, hanem egy darab fantasy történelem, az emberi képzelőerő, tehetség, áldozatos, szeretetteljes munka és elhivatottság szerelemgyermeke, mely örök és dicső emléket állít olyan nagy, az egész emberiséget meghatározó fogalmaknak, mint a bátorság, a barátság, a remény, az önfeláldozás, a kitartás és a szeretet. Mindezt eposzi méretű, hömpölygő, szívdobogtatóan szentimentális, hótiszta és aranylóan megindító elbeszélői köntösbe bújtatva nyújtja a mű, amelyre nagyapa és nagyanya korunkban is emlékezni fogunk a mi generációinkat meghatározó alkotásként.

Szereplői, témái kortalanok és halhatatlanok, zenéje, minden mesteri tökéllyel megalkotott képkockája örökre velünk marad, és kristálytisztán követhető cselekményével, erkölcsileg megkérdőjelezhetetlen hősei által segít eligazodni a való világ végtelen káoszában, melytől oly sokan oly gyakran és oly régóta igyekszünk menekülni.

Középfölde csodája, a Megye szívmelengető Hobbitfalvája pedig pontosan olyan hely, amiért mindannyian vállvetve küzdenénk emberek, tündék, törpök, entek oldalán.
68. Enny
Hozzászólás időpontja: 2010. április 12. - 17:42
67: Le a kalappal a hozzászólás előtt! Elmorzsoltam 1-2 könnycseppet... Gyorsan hozzá is tenném hogy nem gúnyolódásnak szántam!!!
69. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 12. - 20:07
66:

Nah belenéztem. Felkészeltem a legrosszabbra és ahhoz képest egész jó :D
Nem lesz képminőségre referencialemez az tuti, vannak ennél sokkal jobb transzferek is, de rossz az mégtöbb. A kép az olyan 10/6-6,5.
A screenshotok tényleg nagyon rosszak, de mozgás közben ez sokat javul. Amúgy meg a hobbitoknak jól áll a DNR :DDD
A DVDhez képest mindenképpen nagy előrelépés képminőségben. Lehetett volna jobb is, de szerintem csak a legvájtszeműbbeknek lesz vele olyan baja, hogy ezért nem nézik meg.

Örülök, hogy beruháztam rá. Ha az első minőségével meg vagyok elégedve sztem a többivel sem lesz baj, majd szerdán beszerzem a többit is :)

Most meg lenne más dolgom, de valahogy nem sikerül kivenni a lemezt a lejátszóból... :)
70. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 13. - 8:45
A Gladiátor BD ehhez képest egyébként milyen minőség?
71. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. április 13. - 8:48
Sokkal gyengébb. Ott egyes éleknek saját glóriájuk van és a DNR/EE olyan markáns, hogy szabályszerűen felfalják a részleteket.
72. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 13. - 9:15
Akkor azt még meggondolom :)
73. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 13. - 15:33
Nah erre varrjatok gombot:

http://www.hollywoodnews.com/2010/04/09/exclusive-‘lord-of-the-rings’-consultant-discusses-current-future-blu-ray-releases/

Itt azt mondják, hogy mind a három filmhez új hd transzfer készült és ebből lett a mostani blu ray kiadások. Tehát a FOTR az Peter Jackson és Andrew Lesnie jóváhagyásával néz ki úgy ahogy...

Nem lehet, hogy akkor szándékosan a FOTRban onnantól lesz jobb a minőség hogy elindul a journey, tehát azt megelőzően meg azért "déeneresebb" a kép, hogy például ezzel is elkülönítsék a nyugodt békés hobitfalvát képileg?
74. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 13. - 17:46
Látom sokakat lázba hozott az info :D
75. argab
Hozzászólás időpontja: 2010. április 13. - 18:27
73: Hát nem tudom hova tenni ezt. A nyilatkozata szerint teljesen új transzfer került a lemezekre mert nem voltak elégedettek a minőséggel, és ezt jóváhagyta az operatőr és Jackson is. És ez soha nem került korábban adásba, tehát az elérhető HDTV-s változatok egy régi transzferről vannak.
Ennek ellenére nem lehet olyan képkockát mutatni, ahol legalább ne ugyanolyan lenne a két kép (minimális színezésbeli különbséggel), de inkább általánosan jellemző, hogy részlettelenebb és mosottabb a BD képe a DNR miatt, és nem csak a Szövetség elején, hanem végig. Tudom, mert személyesen is kikerestem az itt lévők közül több képkockát a HDTV változatból.
76. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 13. - 18:41
75.: én is itteni screenshotokból indultam ki, végül a filmek szeretete miatt adtam egy esélyt a lemeznek. Számomra teljesen rendben van, noha picit lehetne jobb mint ahogy a 69.es hszben is írtam, de absz nem bántam meg. Holnap beszerzem a másik két részt is.

Úgy vagyok vele hogy ha mindig a hibátlan kiadásra várok akkor sok filmet jó ideig nem tudok megnézni... Mindig lesz egy jobb változat.... Ez a kiadás nekem absz jó. Majd ha lesz jobb akkor megnézem hogy mennyivel is jobb és hogy megéri-e a csere, de nem vagyok nagyon kiadásróé kiadásra mindent megvevős fajta...
77. EmThor
Hozzászólás időpontja: 2010. április 13. - 19:16
Már alig várom h meglegyen! Remélem a Hobbit előtt újra meg lehet majd nézni moziban a Trilógiát. Minden idők legjobb filmjei!
78. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 13. - 22:01
http://cgi.ebay.com/THE-LORD-OF-THE-RINGS-TRILOGY-STEELBOOK-CASE-ONLY-NEW_W0QQitemZ110517380811QQcmdZViewItemQQptZUS_DVD_HD_DVD_Blu_ray?hash=item19bb5966cb#ht_500wt_1182

Ilyenről valakinek véleénye? Kb 15 dolcsiért beszerezhető steelbook a LOTR trilógiához...
79. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2010. április 14. - 18:30
Ez a fórum aztán pörög ezerrel :D
A hírhez csak regisztrált, fórumhozzászólási joggal rendelkező látogatóink szólhatnak hozzá, bejelentkezés után!
Legfrissebb hírek
2017. januári megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSJanuárban kiderül, hogyan hozzák a Gólyák a babát, és hogy milyen tökéletlen Meryl Streep hangja, érkezik A hét mesterlövész, modern köntösben, borzonghatunk a Vaksötétben, és betekintést nyerhetünk Kevin Spacey Kilenc életébe is. (625 napja) Decemberi megjelenések: GHE-Bontonfilm, Pro VideoDecemberben csatlakozhatunk az Öngyilkos osztaghoz, beleshetünk A kis kedvencek titkos életébe, bővített változatban csodálhatjuk a Gyűrűk Urát, az akcióról pedig a Haverok fegyverben és Jason Bourne gondoskodik. (673 napja) Pop art stílusú fémbobozos Blu-ray kiadványokJó hírrel szolgálhatunk a különlegességekre vevő filmrajongók számára: Pop Art stílusú fémdobozos kiadványok jelennek meg még az idén. (697 napja) Novemberi megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSSuhanhatunk liánokon Tarzannal, tanúi lehetünk az idegen lények második Függetlenség napjára időzített rajtaütésének, betekintést nyerhetünk a kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar világába. A forgalmazók novemberben is ínyenc filmcsemegékkel kényeztetnek! (702 napja) Ajándékokkal érkeznek a Warcraft kiadványokNem csak a filmélménnyel, hanem videojátékos ajándékokkal is gazdagabb lesz, aki beszerzi a Warcraft: A kezdetek DVD vagy Blu-ray kiadását. (705 napja) GHE: 2016. októberi megjelenésekPandák, orkok, gengszterek, pénzes cápák, FBI-ügynökök és mutánsok gyülekező! (735 napja) ProVideo: 2016. szeptemberi-októberi megelenésekOktóber havában - elnézést a kifejezésért - egy v*lag megjelenés várható: démonok közé keveredünk, elvarázsolnak minket, bepillantunk Tükörországba, és vadiúj Harry Potter-kiadványokban dőzsölhetünk. De lássuk előbb a szeptembert (jobb késő...)! (737 napja) GHE: 2016. szeptemberi megjelenésekVadászok, szomszédok, madarak és lánytesók, továbbá minden idők egyik legjobb vígjátéka végre BD-n! (751 napja) Itthon is megjelenhet a gyűjtemények gyűjteményeha elég előrendelés jön rá össze, akkor itthon is megjelenhet a 30 lemezes Középfölde gyűjtemény. Csak rajtad áll. (765 napja) GHE: 2016. augusztusi megjelenésekFüggetlen filmcsemegék, polgárpukkasztó komédiák, egy felemelő sportfilm és az utóbbi évek egyik legszuggesztívebb horrorja. (790 napja) ProVideo: 2016. augusztusi megjelenésekJön az első UHD, továbbkékül Westeros, a Beavatott újabb talányokkal szembesül, megérkezik minden idők legédesebb cicusa, és meghallgathatunk egy gyilkos tréfát. (801 napja)

© Xpress.hu - 1999-2008