2018. szeptember 22.
Nem regisztrált felhasználó  - [regisztráció | belépés]


 

related links: Replica Watches Australia Cheap Oakley Sunglasses Canada Fake Oakley Sale Online Fake Oakley Cheap Ray Bans Sunglasses Cheap Audemars Piguet Replica Watches Replica Rolex Watches Online Store Omega Seamaster Replica Watches Replica Louis Vuitton replica watches uk hublot replica watches richard mille replica watches replica omega watches Replica Audemars Piguet Watches replica hublot watches Fake Breguet Watches replica breitling watches Replica Richard Mille Watches Panerai Replica Watches Cheap Oakley Sunglasses Breitling Replica Patek philippe Replica watches Panerai Replica Watches swiss chopard replica Replica Hublot Big Bang Christian Louboutin Outlet Louboutin Shoes Outlet michael kors outlet nike outlet uk cheap Louis Vuitton Outlet Replica Rolex Watches
« 2018 szeptember »
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Címkék
20th Century Fox 3D_mozi ADS Service akció akciós termékek alternatív változat angol humor animáció anime asian cinema Avonlea Média Kft. BD3D BD4K BD-ajánló BD-borító BD-teszt belügyek Best Hollywood Black Mirror Blu-ray BONTONFILM borítómustra bővített változat börtönfilm B-Roll Kft Budapest Film budget Caesar Film CD-borító Cinetel Cirko Film CORNERfilm csak DVD-n! családi digipack díj díszdoboz dokumentumfilm Dotkom Média dráma DVD Multimédia Kft. DVD-ajánló DVD-borító dvdextra 1.0 DVD-teszt életrajzi erotikus Etalon Film eurocinema extra változat fantasy Fantasy Film felújított váltzozat Fesztiváliroda FHE filmforgalmazás filmhír filmkalózkodás filmnoir futurepak független film gengszterfilm GHE gyerekfilm gyűjtemény háborús harcművészet hardware horror Hungaricom IMAX InterCom Intersonic James Bond játék játékadaptáció kalandfilm karácsony Katapult Film katasztrófafilm kémfilm kép-összehasonlítás képregény kicsomagolós videó kimaradt jelenetek klasszikus Klub Publishing koncertfilm kórház kosztümös könyv könyvismertető körkérdés krimi Kultúrbarlang KultúrSokk kultuszfilm Leon Film limitált kiadvány magyar film Magyar Nemzeti FIlmarchívum meghívó megjelenési kitekintő megjelenési lista menübemutató mese MGM Mirax Mokép Mozinet MTVA musical művészfilm Navigátor Film Oscar-díj összehasonlítás Palace Pictures pályázat pletykarovat politikai Pro Video rajzfilm remake rendezői változat rendezvény road movie romantikus röpke S_elect Video sajtóközlemény SarokPáholy sci-fi screenshot slipcase SPI spirituális sport steelbook Stephen King stúdióhír szakma szappanopera szavazás szinkronos újra szörnyfilm szuperhős táncfilm technológia termékbemutató természetfilm thriller toplista történelmi trashfilm tv-sorozat újrakiadás újságmelléklet Ultrafilm vágatlan változat vallási vásár vélemény vetítés videó vígjáték western Wiamfilm Xpress Xkluzív zene zombifilm
2009. február 2. - 10:16 - zalus | Utolsó frissítés: 2009. február 2. - 10:16
Szerelmes állatok
Bár az SPI filmjeinek DVD-s forgalmazását átvette az FHE, a kiadónak idén lesz 4 önálló megjelenése is, melyek közül az Állati szerelmek az első.

Az állatok számára a hódítás nem más, mint üzlet. Biológiai üzlet, természetesen! Persze mégsem csupán ennyi: gyengédség, ítéloképesség, ravaszság, leleményesség, eltökéltség – egy állatnak ezekkel mind rendelkeznie kell, sot, még egy kicsit többel is, ha magához szeretné édesgetni kiválasztottját. A struccok ritmusos tánca, a szentjánosbogarak buvös ragyogása, a hegedus rákok hangtalan koncertje vagy a páviánok tréfái; az állatok szerelmi élete egy ritka és szórakoztató eloadás. És egy tükör, amiben az ember gyakran magára ismer. Ez a film nem dokumentum, nem is fikció, sokkal inkább egy bámulatba ejto utazás a vad természet világába, olyan helyekre, amelyeket ezelott még nem láthattunk. Mindez szokatlan, eredeti és furcsa látószögbol filmezve. Ez a film felfedezés, esztétika, humor, gyengédség, finomság. Táncok, belso hangok és színek. A film a világ négy sarkára röpít minket, 34 országba, többek között Európába, Ausztráliába, Tanzániába, Kamerunba, Kanadába, Guyanaba, oda is igen közel, prérik és erdok mélyére. Szándéka, hogy a legtermészetesebb dolgokra irányítsa figyelmünket: az állati világ jellegzetesebb szerelmi viselkedéseire.

Az Állati szerelmek 2009. március 10-én jelenik meg DVD-n az SPI forgalmazásában. A kiadvány a moziban is sikerrel játszott dokumentumfilmet eredeti (2.35:1) képarányban, DD2.0-ás magyar és DD5.1-es francia hang, valamint magyar felirat kíséretében kínálja. Ajánlott ára 1.990 Ft . Extrák a korongon:

  • Így készült a film
  • Eredeti elozetes
  • SPI-ajánló


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó termékek
Hozzászólások
Sorrend: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
1. John Williams, Legend Of Film Music
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 11:19
Ezt a filmet nagyon várom! Már épp készültem külhonból megrendelni. A téma is rendkívül érdekes és szívhezszóló, egy állatbarát számára igazi csemege, de ami nekem külön öröm, az egy újabb Philip Glass-muzsika, amely természetesen önmagában is nagyszerű élmény.
2. John Williams, Legend Of Film Music
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 11:20
Persze, egy állatbarát számára szigorúan vegetáriánus értelemben vett csemege ;-)
3. The Hungarian
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 11:32
"a moziban is sikerrel játszott dokumentumfilmet "

Hát igen, manapság a nem egészen 6 ezer néző is siker egy doku esetében.
4. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 11:35
ez is kétszer annyi, mint ahányan a JESSE JAMES-re beültek.
5. John Williams, Legend Of Film Music
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 12:34
Hiába, ha egy film címében nem szerepel az "Amerika" szó, már senkit sem érdekel.
6. hamsy - Toruk Macto
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 13:17
5.

A Titanic és a Sötét lovag címében sem szerepel az "Amerika" szó és sok embert érdekelt :)
7. Frank Horrigan
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 13:29
6: az Amerika kommandó meg hatalmasat bukott (SZVSZ teljesen megérdemelten), mégis szerepel benne a szó...
8. John Williams, Legend Of Film Music
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 13:29
Ez igaz, bár mindkettő amerikai film.

Ugyanakkor, gondolom te is érezted a szavaimból áradó "finom" iróniát.

Jamamura gondolatára reagáltam, akivel egyetértek abban, hogy milyen megfontolások alapján választ a magyar közönség filmet.

Elég, ha "Valami" folytatása, de egy állatok szerelmi életéről készített kedves történetet nem biztos, hogy beül megnézni. Bár az ember a legnagyobb állat, ha úgy vesszük, tehát erősen érdekelt lehet, és ugye szerelemről (a mai fiatalok számára ez egyet jelent a szexszel) szól.
Ha jobban belegondolunk, ez egy tipikus randi-film. Nem is értem, miért nem döntött nézőszám rekordot? Na majd most, DVD-n.
9. John Williams, Legend Of Film Music
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 13:36
Kedves Mikey-Soft,

Nem kell mindent szó szerint értelmezni, és azonnal reagálni rá. Mindennek ezer és ezerféle olvasata létezik, mert abból az érdekes eszmeiségből indulok ki, hogy a dolgok nem objektívek, ezáltal objektív igazságok sem léteznek, és objektív megállapítások sem nagyon, legalább is azok számára, akik nem arroganciával felvértezetten szemlélik a világot.
Természetesen rengeteg olyan film van, amelyikben szerepel az "amerika"-szó, és sikertelen lett (ennek is rengeteg oka van, és rögtön lehet rá ellenpáldát állítani, és arra is).
Én itt kifejezetten arra próbáltam naivan rávilágítani, hogy amíg egy poénokra, és Amerikát majmoló, Amerikában játszódó folytatásra tódul a magyar nép, addig egy (francia) édes, kedves, szívmelengető, nagyszerűen kivitelezett dokumentumfilm sokkal kevesebb érdeklődésre tart számot. De nincs ebben semmi rossz, sőt, mondhatni, így van ez jól. Minden alkotás megtalálja a célközönségét, és azok, akiknek elnyeri a tetszését, emlékezni fognak rá.
10. John Williams, Legend Of Film Music
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 13:36
Ugyanakkor "ez is kétszer annyi, mint ahányan a JESSE JAMES-re beültek." ugyebár :-)
11. Frank Horrigan
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 13:38
9: egyetértek veled. Amúgy csak poénnak szántam a Team America-val való párhuzamot...
12. John Williams, Legend Of Film Music
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 13:40
Mikey,

Remélem, nincs harag, én értelek téged, csak szerettem volna elmondani, hogy egyes gondolatok mögött nem húzódik olyan állítás, melyet rögvest meg kell cáfolni.
De örülök a felvetésednek, hiszen azok számára, akik nem tudták ezt eddig is, bizonyára megvilágosodást jelentett.
13. John Williams, Legend Of Film Music
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 13:40
Mikey,

Vettem, értettem, és tetszett! :-)
14. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 14:21
Tényleg vicc ez a 2.0-ás magyar hangok 2009-ben!
15. Petender
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 15:01
Az a vicc, hogy nem tudsz írni egy helyes mondatot. :)) ;)
Egyébként szerintem egy doku esetében nem éppen a hangzás a legfontosabb.
16. John Williams, Legend Of Film Music
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 15:48
Kivéve, ha Philip Glass írta a dokumentumfilm zenéjét.
17. dick laurent
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 20:31
"Tényleg vicc ez a 2.0-ás magyar hangok 2009-ben!"

csak halkan jegyzem meg, hogy nem sok értelme van magyar szinkronnal nézni a filmet.
18. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 21:08
speciel nem csak erre az SPI-os filmre értettem,hanem az ami mostanában ki jön/ki fog jönni a kiadó kezéből.
19. Marcell
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 21:45
Ki jön, ki nem jön... Édesanyám mindig azt mondja, hogy <>
20. Marcell
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 21:46
"Fiam, hiába beszélsz franciául, angolul és olaszul, ha egyszer így írod a JUK szót..."
21. Lacka
Hozzászólás időpontja: 2009. február 2. - 22:04
17.
Így igaz! Ha valaki látta a szintén francia "Vándormadarak", illetve "Mikrokozmosz" alkotásokat, mi több: azok tetszenek neki, ezt is szeretni fogja. A két említett - beszédmennyiség tekintetében ugyancsak szűkszavú film - pedig csacsogó kofakupac az "Állati szerelmek"-hez képest. Itt tkp. az elején és a végén elmotyognak pár mondatot, "oszt jó napot". Inkább mozgóképes természeti album, mint felhomályosító (utóbbi tulajdonságra fektethettek volna hangsúlyt, de nyilván így tervezték, nem akartak "ettenboróskodni". Ettől eltekintve ajánlom megvételre. Egy biztos vevője már van. ;-)
A hírhez csak regisztrált, fórumhozzászólási joggal rendelkező látogatóink szólhatnak hozzá, bejelentkezés után!
Legfrissebb hírek
2017. januári megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSJanuárban kiderül, hogyan hozzák a Gólyák a babát, és hogy milyen tökéletlen Meryl Streep hangja, érkezik A hét mesterlövész, modern köntösben, borzonghatunk a Vaksötétben, és betekintést nyerhetünk Kevin Spacey Kilenc életébe is. (624 napja) Decemberi megjelenések: GHE-Bontonfilm, Pro VideoDecemberben csatlakozhatunk az Öngyilkos osztaghoz, beleshetünk A kis kedvencek titkos életébe, bővített változatban csodálhatjuk a Gyűrűk Urát, az akcióról pedig a Haverok fegyverben és Jason Bourne gondoskodik. (672 napja) Pop art stílusú fémbobozos Blu-ray kiadványokJó hírrel szolgálhatunk a különlegességekre vevő filmrajongók számára: Pop Art stílusú fémdobozos kiadványok jelennek meg még az idén. (696 napja) Novemberi megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSSuhanhatunk liánokon Tarzannal, tanúi lehetünk az idegen lények második Függetlenség napjára időzített rajtaütésének, betekintést nyerhetünk a kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar világába. A forgalmazók novemberben is ínyenc filmcsemegékkel kényeztetnek! (701 napja) Ajándékokkal érkeznek a Warcraft kiadványokNem csak a filmélménnyel, hanem videojátékos ajándékokkal is gazdagabb lesz, aki beszerzi a Warcraft: A kezdetek DVD vagy Blu-ray kiadását. (704 napja) GHE: 2016. októberi megjelenésekPandák, orkok, gengszterek, pénzes cápák, FBI-ügynökök és mutánsok gyülekező! (734 napja) ProVideo: 2016. szeptemberi-októberi megelenésekOktóber havában - elnézést a kifejezésért - egy v*lag megjelenés várható: démonok közé keveredünk, elvarázsolnak minket, bepillantunk Tükörországba, és vadiúj Harry Potter-kiadványokban dőzsölhetünk. De lássuk előbb a szeptembert (jobb késő...)! (736 napja) GHE: 2016. szeptemberi megjelenésekVadászok, szomszédok, madarak és lánytesók, továbbá minden idők egyik legjobb vígjátéka végre BD-n! (750 napja) Itthon is megjelenhet a gyűjtemények gyűjteményeha elég előrendelés jön rá össze, akkor itthon is megjelenhet a 30 lemezes Középfölde gyűjtemény. Csak rajtad áll. (764 napja) GHE: 2016. augusztusi megjelenésekFüggetlen filmcsemegék, polgárpukkasztó komédiák, egy felemelő sportfilm és az utóbbi évek egyik legszuggesztívebb horrorja. (789 napja) ProVideo: 2016. augusztusi megjelenésekJön az első UHD, továbbkékül Westeros, a Beavatott újabb talányokkal szembesül, megérkezik minden idők legédesebb cicusa, és meghallgathatunk egy gyilkos tréfát. (800 napja)

© Xpress.hu - 1999-2008