2018. október 15.
Nem regisztrált felhasználó  - [regisztráció | belépés]


 

related links: Replica Watches Australia Cheap Oakley Sunglasses Canada Fake Oakley Sale Online Fake Oakley Cheap Ray Bans Sunglasses Cheap Audemars Piguet Replica Watches Replica Rolex Watches Online Store Omega Seamaster Replica Watches Replica Louis Vuitton replica watches uk hublot replica watches richard mille replica watches replica omega watches Replica Audemars Piguet Watches replica hublot watches Fake Breguet Watches replica breitling watches Replica Richard Mille Watches Panerai Replica Watches Cheap Oakley Sunglasses Breitling Replica Patek philippe Replica watches Panerai Replica Watches swiss chopard replica Replica Hublot Big Bang Christian Louboutin Outlet Louboutin Shoes Outlet michael kors outlet nike outlet uk cheap Louis Vuitton Outlet Replica Rolex Watches
A tesztelt termék:
« 2018 október »
H K Sz Cs P Sz V
             
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Címkék
20th Century Fox 3D_mozi ADS Service akció akciós termékek alternatív változat angol humor animáció anime asian cinema Avonlea Média Kft. BD3D BD4K BD-ajánló BD-borító BD-teszt belügyek Best Hollywood Black Mirror Blu-ray BONTONFILM borítómustra bővített változat börtönfilm B-Roll Kft Budapest Film budget Caesar Film CD-borító Cinetel Cirko Film CORNERfilm csak DVD-n! családi digipack díj díszdoboz dokumentumfilm Dotkom Média dráma DVD Multimédia Kft. DVD-ajánló DVD-borító dvdextra 1.0 DVD-teszt életrajzi erotikus Etalon Film eurocinema extra változat fantasy Fantasy Film felújított váltzozat Fesztiváliroda FHE filmforgalmazás filmhír filmkalózkodás filmnoir futurepak független film gengszterfilm GHE gyerekfilm gyűjtemény háborús harcművészet hardware horror Hungaricom IMAX InterCom Intersonic James Bond játék játékadaptáció kalandfilm karácsony Katapult Film katasztrófafilm kémfilm kép-összehasonlítás képregény kicsomagolós videó kimaradt jelenetek klasszikus Klub Publishing koncertfilm kórház kosztümös könyv könyvismertető körkérdés krimi Kultúrbarlang KultúrSokk kultuszfilm Leon Film limitált kiadvány magyar film Magyar Nemzeti FIlmarchívum meghívó megjelenési kitekintő megjelenési lista menübemutató mese MGM Mirax Mokép Mozinet MTVA musical művészfilm Navigátor Film Oscar-díj összehasonlítás Palace Pictures pályázat pletykarovat politikai Pro Video rajzfilm remake rendezői változat rendezvény road movie romantikus röpke S_elect Video sajtóközlemény SarokPáholy sci-fi screenshot slipcase SPI spirituális sport steelbook Stephen King stúdióhír szakma szappanopera szavazás szinkronos újra szörnyfilm szuperhős táncfilm technológia termékbemutató természetfilm thriller toplista történelmi trashfilm tv-sorozat újrakiadás újságmelléklet Ultrafilm vágatlan változat vallási vásár vélemény vetítés videó vígjáték western Wiamfilm Xpress Xkluzív zene zombifilm
2010. november 25. - 8:48 - zalus | Utolsó frissítés: 2010. november 25. - 8:45
BD-teszt: Szárnyas fejvadász - A végső vágás (Blade Runner: The Final Cut, 1982-2007)
Replikáns vagy nem replikáns? Joanna Cassidy vagy egy fickó szar parókában? Lebegő autók vagy madzagon rángatott modellek? Többek között ezekre az égető kérdésekre ad választ a Szárnyas fejvadász végső vágása.
A film

A jelentős rendezők pályafutásában egyszer eljön a pillanat, amikor minden korábbinál nagyobb kihívás elé kerülnek, amibe aztán vagy belebuknak, vagy megalkotják életük főművét. Amit Francis Ford Coppola számára az Apokalipszis most jelentett, az volt Ridley Scottnak a Szárnyas fejvadász. Egy innovatív film, amelybe a rémálomba illő forgatási körülmények ellenére belesűrítette minden tehetségét és a mai napig mintául szolgáló alkotással gazdagította a világot.

A Philip K. Dick írásán alapuló történet szerint a jövőben az emberszabású robotokat, vagyis replikánsokat úgy tartják, mint a rabszolgákat, akik egy véres lázadást követően fejvadászok célpontjaivá is válnak. A megcsömörlött Rick Deckard (Harrison Ford) elvállalja, hogy elkap néhány különösen veszélyes példányt. A szökevények vezetőjükkel (Rutger Hauer) a sűrűn lakott földi metropoliszban, Los Angelesben bujkálnak. Deckard egyenként felkutatja és kiiktatja őket, de közben egy különleges replikánsra, Rachaelre (Sean Young) bukkan, aki nincs is tisztában származásával.

A film nem aratott nagy sikert a maga idejében, ami annyira nem is meglepő. A Szárnyas fejvadász jócskán megelőzte a korát. A közönség nem tudott és nem is akart mit kezdeni vele, jól elvolt a hazavágyódó barátságos földönkívülivel. Az már inkább meghökkentő, hogy a kritikusok se lelkesedtek iránta. A nyilvánvaló vizuális erények elismerése mellett a sztori belőlük is hasonló értetlenséget váltott ki. Pedig a film a legalapvetőbb kérdésekkel foglalkozik kezdve az élettel és a halállal. A történet éles fonákja, hogy a replikánsok emberibbek az embernél. Nem holmi világuralmi terv mozgatja őket, egyszerűen élni szeretnének és tudni, hogy mennyi idejük van még hátra.

A főszereplő közömbösen viseltet irántuk, de semmivel se jobb náluk. Az egyik replikánst például, ráadásul pont egy fegyvertelen nőt, menekülés közben hátba lövi. A történet során mégis egyre inkább azonosul velük, míg végül már az se kizárható, hogy ő maga is közéjük tartozik. Ez a film egyik sokat vitatott rejtélye, melyet az eredeti moziváltozatban ugyan letompítottak, de így is az egyik legérdekesebb aspektus maradt, hisz létünk egyik legfontosabb kérdését állítja a középpontba: Mi tesz minket emberré?

Egy jövő, amiben a saját identitásunkban se lehetünk biztosak, nem túl kellemes, de a kép, melyet Ridley Scott felrajzol, még ennél is sötétebb. Filmjéből csak úgy sugárzik a magány nehézkes érzése, ami a Deckard lakásában játszódó részekben a legtapinthatóbb, de Vangelis csodálatosan érzelemgazdag zenéjében is folyamatosan visszatér. Vizuálisan a Szárnyas fejvadász kész lakoma. A neonreklámokban úszó, mocskos és zsúfolt Los Angeles erőteljes multikulturális hatásaival maga is karakterré lép elő. A több évtizedes speciális effektusok túlzás nélkül zseniálisak, a látvány most is ugyanolyan lenyűgöző. A film minden egyes képkockája bámulatos művészi alapossággal van megtervezve, a látottak örökre beleégnek az ember szemébe.

Harrison Ford szintén a legjobb formáját adja. Alakítása nem nélkülözi a tőle megszokott csibészes sármot, de komolyabb, mint amit korábban nyújtott, a showt mégis Rutger Hauer nyúlja le, aki óriási intenzitással játssza el a válaszokat kereső replikánst. Egyszerre bölcs, kegyetlen és gyermeki. Utolsó jelenete a filmtörténet egyik legszebb pillanata. Oldalukon olyan, később ismertté vált színésznők tűnnek fel, mint Daryl Hannah és Sean Young. Anélkül, hogy kisebbíteni akarnám a hölgyek érdemeit, meg kell jegyeznem, többé egyikük se alakított ehhez hasonlóan különlegeset. A gárdát további remekül kiválogatott karakterszínészek teszik teljessé: többek közt M. Emmett Walsh, Edward James Olmos és Brion James.

A Szárnyas fejvadászt rengeteg egyéb bekezdésen keresztül lehetne elemezni és dicsérni, de egy szó se érhet fel a látványával. Készítésének és bemutatásának nem kevésbé színes története folytán többféle verzió is készült belőle. A rendezői vágás megszabadult a produceri nyomásra bekerült, egyébként a film noiros hangulatot erősítő, ugyanakkor lényegében felesleges és szájbarágós narrációtól, valamint a megnyugtató happy endtől, ám akármelyik verziót is nézzük, kétség sem férhet hozzá, hogy egy igazi mesterművet látunk.

A BD

Régi adósságot törlesztett a ProVideo, amikor kiadta végre a Szárnyas fejvadászt. Korábban csak a DVD-zés hajnaláról származó rendezői változat volt hazánkban elérhető, de évek óta már az se. Külföldön többféle kiadás is megjelent, többek közt egy fémtáskás, ötlemezes verzió, amelyen a film négy különféle vágása és egy szekérderéknyi extra is helyet kapott. Több évnyi alkudozás és egy forgalmazóváltással később nálunk Blu-rayen egy duplalemezes verzióról kezdtek csiripelni a verebek, melyre a sokat hitegetett rajongók már csak legyintettek, hogy hiszik, ha látják. Íme hát, itt van!

A lemezre a 2007-ben készült Végső vágás került, mely a korábbi rendezői változatot csiszolta tovább, valahogy úgy, ahogy George Lucas szokta a Star Wars filmekkel, csak közfelháborodás nélkül.

A KÉP

Arra, hogy mennyire megérte várni a kiadványra, a képminőség az élő bizonyíték. Egész egyszerűen frenetikus. Aki nem tudja, meg nem mondaná, hogy nem egy vadiúj film transzferét nézi! A színek teltek, a kontraszt remek, a részletgazdagság szemkápráztató. A fény-árnyék hatásoktól majdnem a könnyem is kicsordult, a város látványától pedig a lélegzetem is elállt. Számottevő képhibát nem tapasztaltam, egy-két zajosabb effektfelvételbe tudnék csak belekötni, de ami az összhatást illeti, a restauráció csak a legelragadtatottabb jelzőkkel illethető. Szemcsézettség csupán annyira van jelen, amitől a kép roppant természetes tónust kap és zavartalanul visszaadja az eredeti kompozíciót.

A HANG

A Blu-rayek esetében az eredeti HD-hangsáv szokta vinni a pálmát, míg a magyar hang egyetlen erénye csupán annyi, hogy van, azonban a Szárnyas fejvadász az örömteli kivételek szűk táborát gyarapítja. Az 5.1-es szinkron nem sokban marad el az angol TrueHD sávtól, ami nem kis szó. Ehhez persze hozzájárul, hogy egyiké se az a brutális, erőfitogtató keverés. Szép, kiegyensúlyozott hangzást produkál mindkettő. A mélyek az eredeti hangnál erősebbek, viszont új szinkron lévén a szöveg a magyar hangnál tisztább. Vangelis zenéje hozzá méltóan szól. A város zsivaja és mindenütt jelen lévő reklámjai gondoskodnak a kellő térérzetről. Kellemesen borzongató, amikor elsüvít egy repülő járgány és bár tényleg nincsenek szomszédriasztó pillanatok, de mikor Deckard eldurrantja a fegyverét, az bizony nagyot szól.

A szinkronhangok meglepően jók. Harrison Fordot ismételten Csernák János szólaltatja meg, míg Rutger Hauernek a hozzá kissé fiatal, de megint emlékezetes teljesítményt nyújtó Fekete Ernő jutott. A szinkronban minden igyekezet dacára akadnak hiányosságok. A legkínosabb, ahogy Edward James Olmos utolsó mondatát lefordították. Ugyanitt és általánosságban véve is a magyar felirat pontosabb, ennél fogva, aki ad a finomságokra, az mégiscsak jobban jár az eredeti hanggal.

AZ EXTRÁK

Bár Magyarországra nem a legdrágább kiszerelésű változat jutott el, panaszra így sincs okunk, extrákkal így is bőségesen el lettünk árasztva. Ridley Scott bevezetőjében elmondja, hogy a Végső vágás a film azon verziója, melyet jómaga is preferál. A nem kevesebb, mint három audiokommentár és a maratoni hosszúságú werkfilm nagyjából kilenc órányi elfoglaltságról gondoskodnak! Eme utóbbi a második, DVD formátumú lemezen terpeszkedik el, amit ironikus módon a Blu-rayjel egyidőben megjelent DVD kiadáshoz nem mellékeltek. A kommentárokhoz egyedül kínai felirat választható, a werkfilmnél pedig akár angol feliratozással is kisegíthetjük hiányos nyelvtudásunkat, de magyarral nem.

Az audiokommentárokat egy szimpla grafikájú főmenüből lehet kiválasztani, melyhez a mostani trenddel szemben filmelőzetesek kényszerű átléptetése nélkül tudtam eljutni. Elsőként meghallgathatjuk a rendező, Ridley Scott mondandóját, akit testvéréhez hasonlóan élvezet figyelni. Egyaránt elemzi a filmet és a saját művészi döntéseit. A második hangsáv a producereknek és az íróknak jutott. A két párost külön vették fel és váltakozva játsszák be őket. A producerek inkább praktikus, a forgatás megszervezését érintő témákról beszélnek, míg az íróktól megtudhatjuk, a film mely jelenete kinek az érdemét dicséri, de a társalgásukat igazán az teszi szórakoztatóvá, hogy folyamatosan, régi cimborák módjára húzzák egymást. Az utolsó audiokommentár az effekteseknek jutott, köztük olyan élő legendákkal, mint Douglas Trumbull. Ők természetesen szintén a saját munkájukról beszélnek, de jut idő az anekdotázásra is. Véleményem szerint mindegyik kommentárnak érdemes nekiülni, még az alant kitárgyalandó werkfilm ismeretében is sok további információt tudhat meg, aki rájuk szánja magát.

A 25. évforduló alkalmából forgatott Végzetes napok az egyik legátfogóbb dokumentumfilm, melyet valaha láttam. A nem kevesebb, mint három és fél órás időtartama alatt az előkészületektől a film utóhatásáig részletekbe menően megismerjük a készítés teljes folyamatát. A büfésfiú kivételével szinte mindenki nyilatkozik, aki a Szárnyas fejvadász létrejövetelében bármely formában részt vett. Eleinte még attól féltem, hogy a dokumentumfilm kizárólag beszélő fejekből és jelenetbejátszásokból fog  állni, de idővel exkluzív forgatási képsorok és látványtervek is színesítették a nyilatkozatokat. A stáb nem csak a szépre emlékszik, így megismerhetjük, hogy micsoda feszültség uralkodott a forgatáson, mely igencsak túllépte az előzetesen rászánt időt és pénzkeretet. A monumentális doksi próbára teszi az ember türelmét, de mindig sikerül valahogy feldobni, mielőtt ellaposodna. A film rájuk gyakorolt hatásáról olyan rendezők beszélnek, mint Guillermo Del Toro és Frank Darabont, aki erős kritikát gyakorol a film moziváltozatának narrációját illetően.

A screenshotok a DVDbeaver oldaláról származnak - klikkre 1980*1020 méretben is megtekinthetők.

A teljes kép

A Szárnyas fejvadász a filmtörténet örök klasszikusa. A Blu-ray kiadás mindent megtesz, hogy felnőjön hozzá, ebben nagy segítség a tökéletesen restaurált kép, a forgalmazó részéről pedig egy igényes szinkron. A magyar feliratot nélkülöző, ám több órányi tartalmas extra szavatolja, hogy az év egyik legemlékezetesebb hazai megjelenései közt emlegessük és kötelező vétel legyen mindenki számára, aki a szükséges lejátszót már beszerezte.

Lazók György

Kövess minket facebookon!


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó termékek
Kapcsolódó személyek
Hozzászólások
Sorrend: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
1. Corvinus
Hozzászólás időpontja: 2010. november 25. - 9:09
Nem láttam még, de erre bátran látatlanul is beruházhatok? És valóban szép a kép amenyire a screenshot-okból látszik.
2. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. november 25. - 9:14
Igazi kultuszklasszikus, magyarán nem az a tipikus közönségfilm, melyet értékállósága avat klasszikussá (Star Wars, Vissza a jövőbe és tsai), hanem egy olyan darab, ami bemutatása idején nem találta helyét és találó jövővíziója, többféle értelmezhetősége és sajátos atmoszférája miatt lett filmrajongók kedvence. Ettől még ma sem könnyen fogyasztható film.
3. creeper
Hozzászólás időpontja: 2010. november 25. - 9:28
Olyan régen láttam, hogy az kimeríti a szégyen fogalmát, mindenesetre izgalmas teszt lett, élmény lesz elolvasni a produkció felelevenítése után is.

Milyen kapcsolatban van a film Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? c. regényével? Szabadosabb feldolgozás lett; rejlik a könyvváltozatban olyan megközelítés, szempont, gondolatsor, mely a filmből kimaradt?
4. Opcsi
Hozzászólás időpontja: 2010. november 25. - 9:47
Must see, must have kategória.
5. Remo
Hozzászólás időpontja: 2010. november 25. - 10:24
3. A regényt ugyan nem olvastam, de ahogy a werkből kivettem, a filmnek és a könyveredetinek nem sok köze van egymáshoz. Az egyik forgatókönyvíró úgy fogalmaz, hogy csak az érdekesnek tűnő ötleteket vette át.
6. Buttgereit
Hozzászólás időpontja: 2010. november 25. - 10:50
3. A film nagy mértékben egyszerűsíti le a könyvet és kevés dolgot tesz hozzá. Mindenképpen érdemes elolvasni az eredetit. A cyberpunk elemek a filmből szintem mind ki lettek szedve. Illetve a könyvben erőteljes zöld marketing van ami csakugyan hiányzik a filmből.
Ettől függetlenül csodás a film is.
7. Jester
Hozzászólás időpontja: 2010. november 25. - 12:00
2: Nagyon szépen megfogalmaztad. Én úgy egyszerűsíteném: nyomasztó, mint a fene! Megfelelő hangulat kell hozzá.
8. HH
Hozzászólás időpontja: 2010. november 25. - 14:00
Ez egy olyan film ami minden pénzt megér. Egyszerűen fantasztikus a hangulata. Bármennyiszer nézed meg akkor se unod meg. Vangelis zenéje tökéletesen passzol (ezért is van meg a 3CD-s 25th Anniversary kiadás).
9. Jester
Hozzászólás időpontja: 2010. november 25. - 14:47
A GHE-s Blu-ray-kről is szívesen olvasnék tesztet, már csak azért is, mert külföldi oldalakon nem írnak róluk.
10. Remo
Hozzászólás időpontja: 2010. november 25. - 15:26
9. A Sin Cityről valószínűleg lesz cikk, a többit nem tervezem Blu-rayen beszerezni.
11. csabaga
Hozzászólás időpontja: 2010. november 25. - 17:08
2.

Most fogyasztottam újra DVD-n,és némileg rágósnak találtam.
Egy idő után valahogy belefáradtam a film örökké félhomályos,villogó látványvilágába,és ez most a történettől is elterelte a figyelmem.
Kezdem megérteni a régi változat narrációjának az okát,a nézők figyelmét akarták ezzel elkapni.
Szerintem moziban ma sem aratna sikert.Sem ez,sem a régi változat.
A nézők fele érthetetlennek találná,a másik fele meg lassúnak.

A Végső Vágás verziót is feleslegesnek érzem,gyakorlatilag megegyezik a korábbi rendezői változat címen futó kiadással,egy teljesen felesleges véres jelenettel kiegészítve.
A jó kép és az épkézláb felírat miatt érte meg nekem megvenni.
12. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. november 25. - 17:16
2: Itt részletesen felsorolják, milyen apró, de helyenként fontos változásokat eszközöltek a végső vágáshoz.
13. Argento
Hozzászólás időpontja: 2010. november 26. - 21:10
Egy aprócska megjegyzés,a teszt egyébiránt tökéletes lett. :)

"Külföldön többféle kiadás is megjelent, többek közt egy fémtáskás, ötlemezes verzió, amelyen a film négy különféle vágása és egy szekérderéknyi extra is helyet kapott."

Nem 4,hanem 5 féle verzió található az 5 lemezes Collector s kiadáson.

The Final Cut (1. lemez)
Domestic/International/Director s Cut (3. lemez)
Workprint edition (5. lemez)
14. jevgenyij
Hozzászólás időpontja: 2010. november 27. - 14:50
"A rendezői vágás megszabadult a produceri nyomásra bekerült, egyébként a film noiros hangulatot erősítő, ugyanakkor lényegében felesleges és szájbarágós narrációtól..."

Azzal egyetértek, hogy a narráció tipikus film-noiros eszköz, azzal viszont nagyon nem, hogy jelen esetben felesleges, vagy szájbarágós lenne. Tudjuk, hogy egy magára valamit is adni szándékozó film-noir /márpedig a Blade Runner az/ semmit nem ér kihangosított belső monológ nélkül...Tehát, mint műfaji kellék elhagyhatatlan. Legalábbis elvileg. Az, hogy az 1992-es rendezői változatban már nem szerepelteti Ridley Scott, bátor,de egyben szükséges lépés is: nem akarta, hogy érzelmileg közel kerüljünk Deckard karakteréhez. Mert ugye a kihangosított narrációnak funkcionálisan ez is a szerepe: érzelmi azonosulást vált ki a nézőből azáltal, hogy a főhős minden rejtett gondolatának ismerőjévé teszi.

Ezzel az apró változtatással, mármint az egyik legfontosabb film-noiros kellék elhagyásával sikerült a rendezőnek elérni azt, amit csak kevesek tudtak idáig: lassan 30 /de legalábbis lassan 20/ évvel a bemutató után rajongói még mindig képesek szenvedéllyel beszélni, vitatkozni filmje kétértelműségéről.

A kihangosított monológ szerintem nemhogy felesleges, vagy szájbarágos, hanem az egyik legfontosabb öszetevője a Blade Runner feelingnek: az 1982-es változatban Deckard ember létének bizonyítéka, az 1992-es verzióban pedig a hiánya szükséges a főhős replikáns voltának alátámasztásául.
15. Remo
Hozzászólás időpontja: 2010. november 27. - 15:12
13. Kösz, hogy felhívtad rá a figyelmemet. Éreztem, hogy kihagytam valamit.

14. Érdekes felvetés. Én bevallom, korábban kizárólag a moziváltozatot ismertem és szerettem a narrációt, de a végső vágást látva azon kaptam magamat, hogy mennyire nem hiányzik a filmből. Ha eltekintünk a műfaji kellék oldalától, amennyire emlékszem, információs szempontból többnyire csak az ismétli, hangsúlyozza ki, amit a képek és a szereplők maguktól is elmondanak, tehát szerintem az elhagyásával csak letisztultabb lett a film.
16. jevgenyij
Hozzászólás időpontja: 2010. november 27. - 15:26
Szerintem meg rengeteg plusz információt hordozott a monológ, de persze a lényeg a szubjektív érzelmi töltésen volt. Nem emlékszem már 100 %-ig, de elhangzik valami jellemzés-féle a rendőrfőnökkel kapcsolatban: "az ilyenek szokták a replikánsokat bőrgépnek hívni..." vagy valami hasonló. Ez a megjegyzés szerintem erősen árnyalta az adott figurát.

Nem tudom, nekem valahogy sterilebb a rendezői változat és pont a kihangosított monológ hiánya miatt. De érzésem szerint ez direkt rendezői húzás volt, hogy kicsit kívülről tekintsünk Deckard figurájára, ne legyen akkora érzelmi azonosulás. Pont azért, hogy könnyebb legyen őt a másik csapat játékosai közé képzelni.
17. Remo
Hozzászólás időpontja: 2010. november 27. - 16:41
A régi szinkronból valami olyasmire emlékszem, hogy "az a fajta, aki a feketéket niggereknek hívja". Nekem tetszett ez a mondat is, de az, hogy a főnök folyamatosan csak melóként hivatkozik a replikánsokra önmagában elég jelzés, hogy tudjuk miféle alak.
18. Argento
Hozzászólás időpontja: 2010. november 27. - 19:51
15:

Nincs mit.A Szárnyas fejvadászból mindíg naprakész vagyok. :)

Az írásod nagyon tetszett,már el is mentettem a gépemre (ha már Blade Runner :D),bár a hangot szerintem egy kissé alulpontoztad.Ez a kiadvány minden komoly tesztoldalon maximális pontszámot kapott képre és hangra is.Hallgass csak bele újra. ;)

A hírhez csak regisztrált, fórumhozzászólási joggal rendelkező látogatóink szólhatnak hozzá, bejelentkezés után!
Legfrissebb hírek
2017. januári megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSJanuárban kiderül, hogyan hozzák a Gólyák a babát, és hogy milyen tökéletlen Meryl Streep hangja, érkezik A hét mesterlövész, modern köntösben, borzonghatunk a Vaksötétben, és betekintést nyerhetünk Kevin Spacey Kilenc életébe is. (648 napja) Decemberi megjelenések: GHE-Bontonfilm, Pro VideoDecemberben csatlakozhatunk az Öngyilkos osztaghoz, beleshetünk A kis kedvencek titkos életébe, bővített változatban csodálhatjuk a Gyűrűk Urát, az akcióról pedig a Haverok fegyverben és Jason Bourne gondoskodik. (696 napja) Pop art stílusú fémbobozos Blu-ray kiadványokJó hírrel szolgálhatunk a különlegességekre vevő filmrajongók számára: Pop Art stílusú fémdobozos kiadványok jelennek meg még az idén. (720 napja) Novemberi megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSSuhanhatunk liánokon Tarzannal, tanúi lehetünk az idegen lények második Függetlenség napjára időzített rajtaütésének, betekintést nyerhetünk a kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar világába. A forgalmazók novemberben is ínyenc filmcsemegékkel kényeztetnek! (725 napja) Ajándékokkal érkeznek a Warcraft kiadványokNem csak a filmélménnyel, hanem videojátékos ajándékokkal is gazdagabb lesz, aki beszerzi a Warcraft: A kezdetek DVD vagy Blu-ray kiadását. (728 napja) GHE: 2016. októberi megjelenésekPandák, orkok, gengszterek, pénzes cápák, FBI-ügynökök és mutánsok gyülekező! (758 napja) ProVideo: 2016. szeptemberi-októberi megelenésekOktóber havában - elnézést a kifejezésért - egy v*lag megjelenés várható: démonok közé keveredünk, elvarázsolnak minket, bepillantunk Tükörországba, és vadiúj Harry Potter-kiadványokban dőzsölhetünk. De lássuk előbb a szeptembert (jobb késő...)! (760 napja) GHE: 2016. szeptemberi megjelenésekVadászok, szomszédok, madarak és lánytesók, továbbá minden idők egyik legjobb vígjátéka végre BD-n! (773 napja) Itthon is megjelenhet a gyűjtemények gyűjteményeha elég előrendelés jön rá össze, akkor itthon is megjelenhet a 30 lemezes Középfölde gyűjtemény. Csak rajtad áll. (788 napja) GHE: 2016. augusztusi megjelenésekFüggetlen filmcsemegék, polgárpukkasztó komédiák, egy felemelő sportfilm és az utóbbi évek egyik legszuggesztívebb horrorja. (813 napja) ProVideo: 2016. augusztusi megjelenésekJön az első UHD, továbbkékül Westeros, a Beavatott újabb talányokkal szembesül, megérkezik minden idők legédesebb cicusa, és meghallgathatunk egy gyilkos tréfát. (824 napja)

© Xpress.hu - 1999-2008