2018. augusztus 21.
Nem regisztrált felhasználó  - [regisztráció | belépés]


 

related links: Replica Watches Australia Cheap Oakley Sunglasses Canada Fake Oakley Sale Online Fake Oakley Cheap Ray Bans Sunglasses Cheap Audemars Piguet Replica Watches Replica Rolex Watches Online Store Omega Seamaster Replica Watches Replica Louis Vuitton replica watches uk hublot replica watches richard mille replica watches replica omega watches Replica Audemars Piguet Watches replica hublot watches Fake Breguet Watches replica breitling watches Replica Richard Mille Watches Panerai Replica Watches Cheap Oakley Sunglasses Breitling Replica Patek philippe Replica watches Panerai Replica Watches swiss chopard replica Replica Hublot Big Bang Christian Louboutin Outlet Louboutin Shoes Outlet michael kors outlet nike outlet uk cheap Louis Vuitton Outlet Replica Rolex Watches


A tesztelt termék:
« 2018 augusztus »
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Címkék
20th Century Fox 3D_mozi ADS Service akció akciós termékek alternatív változat angol humor animáció anime asian cinema Avonlea Média Kft. BD3D BD4K BD-ajánló BD-borító BD-teszt belügyek Best Hollywood Black Mirror Blu-ray BONTONFILM borítómustra bővített változat börtönfilm B-Roll Kft Budapest Film budget Caesar Film CD-borító Cinetel Cirko Film CORNERfilm csak DVD-n! családi digipack díj díszdoboz dokumentumfilm Dotkom Média dráma DVD Multimédia Kft. DVD-ajánló DVD-borító dvdextra 1.0 DVD-teszt életrajzi erotikus Etalon Film eurocinema extra változat fantasy Fantasy Film felújított váltzozat Fesztiváliroda FHE filmforgalmazás filmhír filmkalózkodás filmnoir futurepak független film gengszterfilm GHE gyerekfilm gyűjtemény háborús harcművészet hardware horror Hungaricom IMAX InterCom Intersonic James Bond játék játékadaptáció kalandfilm karácsony Katapult Film katasztrófafilm kémfilm kép-összehasonlítás képregény kicsomagolós videó kimaradt jelenetek klasszikus Klub Publishing koncertfilm kórház kosztümös könyv könyvismertető körkérdés krimi Kultúrbarlang KultúrSokk kultuszfilm Leon Film limitált kiadvány magyar film Magyar Nemzeti FIlmarchívum meghívó megjelenési kitekintő megjelenési lista menübemutató mese MGM Mirax Mokép Mozinet MTVA musical művészfilm Navigátor Film Oscar-díj összehasonlítás Palace Pictures pályázat pletykarovat politikai Pro Video rajzfilm remake rendezői változat rendezvény road movie romantikus röpke S_elect Video sajtóközlemény SarokPáholy sci-fi screenshot slipcase SPI spirituális sport steelbook Stephen King stúdióhír szakma szappanopera szavazás szinkronos újra szörnyfilm szuperhős táncfilm technológia termékbemutató természetfilm thriller toplista történelmi trashfilm tv-sorozat újrakiadás újságmelléklet Ultrafilm vágatlan változat vallási vásár vélemény vetítés videó vígjáték western Wiamfilm Xpress Xkluzív zene zombifilm
2010. december 14. - 9:56 - zalus | Utolsó frissítés: 2010. december 14. - 9:56
DVD-teszt: Legyetek jók, ha tudtok (State buoni, se potete, 1984)
Luigi Magni kortalan klasszikusa nem az első kiadását éri meg nálunk, teszterünk szerint még ez a kiadvány sem tökéletes, de megéri a pénzét.
A film

„- Miért kellett az Ördögnek pont engem kiszemelnie? Annyi ember van, aki soha az életében nem is találkozik vele. Nekem meg nyakamon ül egész kiskölyök korom óta. Miért, Fülöp atya? Miért pont én kellek neki? - Mivel bizonyára... te voltál a legjobb közöttünk. A legjobb szívű. És az Ördög megérzi, ha valaki veszélyes lehet a számára. És arra lecsap.“

Vajon hogy harcol egy egyszerű ember a gonosz (Gonosz) ellen? Nyilvánvalóan nem a filmekben látott módokon. Vagy mégis?

Sátános-ördögös-démonos filmekkel jól el vagyunk látva. A hősök küzdenek az őrület, a kirekesztettség, a meg nem értettség, a közöny, no meg persze a pokol ura ellen: van macsó fegyver és latin ördögűzés, vér és töméntelen látvány. A filmek végére a küzdők elfáradnak, véresek, kiábrándultak; vagy győztek, vagy nem, vagy ki tudja? Ha keresni kell a témában egy ellenpéldát, nekem nem jut eszembe semmi - egyetlen kivétellel. Ez pedig Luigi Magni Legyetek jók, ha tudtok című filmje.

Anno Domini a Királyi Televízió egyeduralmának rendszerében láthattuk először a szomorú-vidám történetet Néri Fülöp atyáról. Általános iskolás voltam, az osztályban a film azonnal kultuszstátuszba került (persze mit tudtunk akkoriban, tökalsóként, arról, mi az, hogy kultuszfilm) - természetesen elsősorban a szállóigévé vált "Fülöp atya, Kaka Matyi púzott" mondat miatt. Emlékszem, egyik osztálytársamat akkoriban elneveztük Fülöp atyának. 

A film szerintem nem szorul különösebb bemutatásra. Megértheti kicsi és nagy - persze 12 éven felül. Tetszett a film az első vetítéskor is (emlékeim szerint valamikor 1985-86-ban), de igazi jelentését csak kb. 20 évvel később értettem meg, amikor újra láttam. Megjegyzem, sosem felejtettem el, és nem a magyarul borzasztóan feldolgozott azonos című betétdal miatt (aminek értelme egy ideológiailag semleges “jajdejó, hogy még gyerek vagy(ok)!”- féle sóhajjal elintézhető), hanem a remek színészi alakítások és az ugyancsak kiváló szinkron miatt, valamint a történet miatt (már amit anno fel tudtam fogni belőle).

Johnny Dorelli remekel Fülöp atya szerepében, nyilván nem titok, hogy játéka az, ami elsősorban megszeretteti velünk a filmet. Pofont és adományt egyként hálás szívvel fogad. Nem hibátlan ember, de tisztában van a hibáival. Ellenpárja három is akad a filmben, de a legemlékezetesebb mindenképpen az üstkovácsot alakító Renzo Montagnani. Apró rezdülésekkel hiteti el velünk, hogy ő maga az ördög, nincsenek túlzó gesztusai, nem irritáló, nincs szüksége ripacskodásra, hogy érezzük, mennyire gonosz; ugyanakkor nem is gyűlölteti meg magát, valóban olyan, mint a Hitető (a plagizátor, Isten majma): ravaszul veszi rá a kis Cirifischiót (Roberto Farris), hogy szöktesse meg Leonettát (Federica Mastroianni) a jezsuiták karmai közül. Az atya és a kovács beszélgetései rövidek, de filozófiai mélységűek. Érdemes elgondolkodni azon, amit Fülöp atya kérdez tőle: miért nem készít soha fedőt az üstökhöz?

Mindenképpen meg kell említeni Philippe Leroyt, aki Loyolai Ignácot alakítja, a jezsuiták morózus vezetőjét. Fülöp atya és Loyolai Ignác eszmecseréi (a jezsuitáknál tett látogatás és az árvákkal játszott focimeccs közbeni) a mozi humoros momentumait gyarapítják: előbbi az egyszerű, jámbor és bolondos kis pap, aki folyton alkalmatlanságát bizonygatja, utóbbi örökké fennkölt és komoly, aki óriási hivatástudatával igyekszik megmenteni az emberiséget. Két teljesen eltérő karakter, mégis jó barátok, ugratják egymást, közben mégis komoly dolgokról beszélgetnek.

A film másik két fontos szereplője Eurilla Del Bono (a felnőtt Leonetta) és Rodolfo Bigotti (a felnőtt Cirifischio); mindkettejükhöz fűződik egy-egy fontos momentum, előbbihez a hűség és tisztaság, mint erény, utóbbihoz a bűn és megtérés, mint emberi megnyilvánulások. És persze a gyerekek, akik igazi gyerekek, elképzelni sem tudom, a rendező hogy tudta őket kordában tartani.

Újranézve (aztán újra és újra) meg kell állapítanom, hogy a film nem csupán a szeretetről szól, hanem arról is, hogy utolsókból lesznek az elsők, hogy Isten szereti a bűnöst és a szentet is. Az erkölcsi tanulságot szerencsére nem nyomják le a torkunkon, nincs hollywoodi nyáltenger, Néri Fülöp emberközeli marad, nem lehet nem szeretni. A film finoman utal a kor katolikus egyházának korrupt despotizmusára, elég, ha csak arra gondolok, hogy amikor a pápa látja, hogy Fülöp atya népszerűsége túl nagy, megpróbálja őt is a "rendszer részévé tenni", vagyont és hatalmat ajánl neki; vagy akár a bíboros esete, aki születési jogon lett az, aki (ráadásul fiatalon), titokban szeretőt tart (aki pedig nagyon fiatal lány); vagy akár a gyógyító nővér leleplezése (ami valóban megtörtént), aki a kétségtelenül látványos gyógyítás után gőgösen utasít el minden kérést, amiből Fülöp atya helyesen következtet arra, hogy az apáca "hamis próféta". 

A Legyetek jók, ha tudtok egyszerűen mutatja be a jó és rossz harcát, s ehhez nem kell sem kard és vér, sem dizájnos cgi; újszövetségi alapon szól bárkihez, akiben maradt még valamennyi a jóra vágyó emberből, és, mint említettem, nem erőltetetten vagy szájbarágósan, hanem szinte észrevétlenül tanít. Néri Fülöp pedig tökéletes példa. Sok legenda kering róla, hogy fordítva hordta a ruháit, hogy csak a fél arcán borotválkozott, hogy gyakran bolondozott az emberekkel (már életében Isten Bohócaként emlegették), gyakran egy-egy szellemes mondattal életeket változtatott meg.

A zene fantasztikus (nem kevesebb, mint négy emlékezetes dalbetétet kínál): Angelo Branduardi és Gianfranco Lombardi érzelemteli, de nem tolakodóan érzelgős zenével segítik a történet befogadását.

A DVD

Nos, miben hoz újat az új kiadás? Az Etalon Kiadó két változatban kínálja a filmet, igazából csak a külcsín különbözik, a valamivel drágább verzióhoz slimtokot kapunk, ami a DVD-borítótól csupán háttérszínben különbözik. A slimtok maga remek minőségű, kemény és fényes papírból készült, öröm látni, hogy manapság még ilyet is kaphatunk. A DVD-tok átlátszó - a ziccer viszont kimarad, mivel a borító nem kétoldalas.

Az első korongon a szinkronos változat (1:44:51) található, ez megegyezik az előző kiadáson található, erősen vágott változattal (tehát a mór nővel keszült jelenetek döntő többsége itt is hiányzik). A felújítás felemásan sikerült, 26-27 éves filmhez képest tiszta kópiát láthatunk, a színeket helyrehozták, viszont a kép életlen és elmosódott, egy jobb VHS-minőségnek felel meg. Valószínű, hogy sosem készül hibátlan transzfer a filmből (tekintve, hogy nem egy látványos akciófilmről van szó...), de még az élvezhető kategórián belül van.

A formátumról is essék pár szó: a film 4:3 letterbox formátumban található a lemeze(ke)n. Emiatt lehet elégedetlenkedni, de a képarány valójában 1.66:1, ami majdnem a hagyományos televíziók formátuma, a 16:9 arányú tévéken mindenképpen maradna csík oldalt (hacsak nem nagyítjuk ki a képet, viszont akkor információ vész el lent és fent). Érzésem szerint a helyreállításkor történt némi képkorrekció is, észlelhető a pan & scan formátumra jellemző finom csúszás (pl. a premier plánoknál).

Az eredeti hang is felújításon esett át, ami persze nem 5.1 házimozi hangzást takar, de a korábbi recsegős-pattogós hanghoz képest egy szintet feljebb lépett. A magyar párbeszédek kissé talán tompák (de legalább az eredeti szinkront kapjuk), viszont a dalok meglepő módon dinamikusabban szólnak. Az első lemezen választható magyar és olasz eredeti hang, illetve magyar és olasz felirat.

A jelenetválasztás jól áttekinthető, négy csoportban összesen 16 jelenetre osztották a mozit. Extraként a kiadó előzetesei tekinthetőek meg, méghozzá szép számmal. A második lemez a film vágatlan változatát tartalmazza, meglepetés, hogy az előző kiadással (2:23:52) ellentétben ez a verzió 2:29:17 hosszúságú, tehát valóban eltér az Automata Média korábbi kiadásától. A majd’ 5 és fél percből rögtön a főcím kitesz kettőt, az új kiadáson láthatjuk, ahogy Angelo Branduardi (Spiridione) énekli két kisgyerkőcnek az indító dalt, amit végre magyar felirattal is ellátott a kiadó. Dícséret érte. Ezután indul a tolvaj-jelenet a kis Cirifischióval. A maradék három és fél perc általában hosszabb jeleneteket jelent: Fülöp atya első találkozása az immár apáca Leonettával, vagy Fülöp atya beszélgetése az álruhás pápával, Leonetta és Cirifischio búcsújelenete, stb. Úgy érzem, van helyük a filmben, ennek fényében fura is az előző kiadás, nem igazán látok indokot arra, miért maradtak ki.

A kép az előzőekben írtakkal megegyezik, a felújítás ellenére érezni a korát, tehát a DVD-korszakot megelőző látvány. A vágatlan változathoz csak olasz nyelv jár, magyar felirattal. Ezen a lemezen extra nincs, véleményem szerint elfért volna egy kis dokumentumfilm Néri Fülöpről és koráról...

A teljes kép

Összességében korrekt kiadást kapunk, talán kicsit fellengzős az "extra változat" elnevezés, ha extrák tekintetében nem is kápráztat el bennünket, mindenképpen szebb kiadvány az előzőkhöz viszonyítva, és a történetből is többet nyújt.

László Béla

Kövess minket facebookon!


Kapcsolódó termékek
Kapcsolódó személyek
Hozzászólások
Sorrend: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
1. Mr. Unpronounceable
Hozzászólás időpontja: 2010. december 14. - 10:31
A filmről írtakat elolvastam, a dvd-kiadás viszont egy kicsit sem érdekel.
A zenéje még ma is eszembe jut néha, de a filmet és a tanító szándékát nem akarom még egyszer befogadni.Olyan ez, mint a Bud Spencer és "lütyő" filmek.Kiskoromban rengetegszer megnézem őket választék hiányában, de ma már nem hiszem, hogy szórakoztatnának.
2. kekec
Hozzászólás időpontja: 2010. december 14. - 10:41
Tetszett az írás, különösen amiket a filmről írtál. Viszont még mindig nem tudom eldönteni, érdemes-e beruháznom erre a kiadásra, ha megvan az előző bővített.
3. Stanley Ipkiss
Hozzászólás időpontja: 2010. december 14. - 10:46
2.: határozottan nem. Ha megér neked 2 ezer forintot a papírtok, maximum akkor éri meg, de semmivel nem kapsz többet, mint az előző kiadás. Ugyanaz a transzfer, ugyanazok az extrák, a bővített is rajta van a korábbi kiadáson. Ennek a kiadásnak nem sok értelme volt, mert aki szereti a filmet, már megvette a korábbi kiadást. Ráadásul én kétszer is, mert ugye közben extrákkal bővített változat is a piacra került, és nem lehetett kihagyni.
4. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. december 14. - 10:51
2: Jobb kép és hang, javított felirat, bő öt perccel hosszabb játékidő. Szerintem érdemes.
5. Frank Horrigan
Hozzászólás időpontja: 2010. december 14. - 10:58
Csatlakozom Mr. U-hoz, szerettem volna szeretni ezt a filmet, sajnos nem ment.

Hozzáteszem, jócskán megkésve, 2001 táján láthattam, amikor újfent vetítette az m1, de akkor is csak egykori párom unszolására néztük meg, mert neki hatalmas gyerekkori kedvence a film. Én nem tudtam azonosulni a filmmel, ment is a süllyesztőbe, instant felejtésre ítélve...

De ez csak én vagyok, ízlések és pofonok, ahogy mondani szokás. Attól még másnak tetszhet. :))
6. téglagyári megálló
Hozzászólás időpontja: 2010. december 14. - 12:08
1. Pedig a tanító szándékra mindig szükség van. Én úgy vagyok ezzel, hogy amit korábban szerettem, azt most is. Emlékek fűznek hozzá, jobb esetben alakítottak is rajtam valamit, vagy csak nevettettek, így vagy úgy, de szívesen idézem fel őket. A plusz öt perces játékidő meg a szebb külső okán nekem tervezett a megvétele. Jó lesz néha-néha megnézni. Ha például a gyűjteményemet zanzásítani kellene, teszem azt száz címre, ezt biztos benne hagynám. :)
7. Mr. Unpronounceable
Hozzászólás időpontja: 2010. december 14. - 12:13
6.Úgy általában az első mondattal én is egyetértek, de engem nem kötnek ilyen szálak ehhez a filmhez.
8. Dooku Gróf
Hozzászólás időpontja: 2010. december 14. - 13:05
Apró hiba: Nem "slimtokot", hanem slipcase-t kapott a kiadás!
9. csabaga
Hozzászólás időpontja: 2010. december 14. - 17:32
1.

Egyetértek.
Ma már én is fárasztónak találtam,ahogy a másik két filmtípus(Bambínó,Lütyő) sem hoz már igazán lázba.
Gyerekfilmek,akkor kell megnézni őket,tanulni belőlük és/vagy szórakozni.

Érdekes ugyanakkor,hogy nálam az akciófilmek is teljesen kimentek a divatból.
10. Pizsama
Hozzászólás időpontja: 2010. december 14. - 22:39
Kakamatyi neve örökké beleégett az emlékezetembe! :D
11. Mr. Unpronounceable
Hozzászólás időpontja: 2010. december 14. - 22:42
:))
12. téglagyári megálló
Hozzászólás időpontja: 2010. december 15. - 0:37
9. Praktikusabb, ha az ember nem nő fel, mert akkor nem kell letagadnia egykori kedvenceit..
13. kekec
Hozzászólás időpontja: 2010. december 15. - 7:48
12: Vannak olyan gyerekkori kedvencek, melyek mára már valóban nem szórakoztatnak, de a többségük igen.
Ez a film szerintem jóval több, mint egy gyerekfilm, ahogy itt egyesek állítják, olyan örökérvényű mondanivalóval, ami minden korosztályhoz szól, és mindezt szórakoztató és megindító módon adja elő, szóval számomra maradandó és megunhatatlan klasszikus.
14. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. december 15. - 8:41
Én például felnőttfejjel láttam először, és bizonyos elemeit ugyan infantilisnek találtam - meg aztán az olasz humor nem tartozik a kedvenceim közé -, viszont feltűnt, hogy mennyire finoman és visszafogottan tárgyalja a kísértés örök érvényű problémáját és - ahogy a kritika is írja - az ördög végre nem egy külsőségeiben gonosz pojácaként ölt testet a filmben.
15. scal
Hozzászólás időpontja: 2010. december 15. - 12:24
ne legyetek már ennyire sznobok, soha nem értettem ezt a "gyerekként tetszett, de most már gáz" hozzáállást, aki ezt teszi végeredményben saját magát tagadja meg, plusz sose tudhatja, hogy öregkorára nem-e megint tetszeni fog e XD

én biztos megveszem a kiadványt, mert nagyon guszta és ízléses, bár nem igazán értem, hogy az egyház miért nem áldoz rá, hogy egy egy ilyen film valóban szép, és méltó feljavítást kapjon - hát ezért adom én tizedet vasárnaponként??? legközelebb bele is teszek egy cetlit: A legyetek jók, ha tudtok DVD felújítására

valaki felhomályosíthatna mennyi kiadása is van ennek a DVD-nek, mert nekem a régi piros tokos van meg

azt meg hogy miért kell kivágni minden filmből pár jelenetet ami tvben benne volt dögöjjek meg ha értem (pl. Csengetett Mylord, Kincs, ami nincs)
16. Mr. Unpronounceable
Hozzászólás időpontja: 2010. december 15. - 12:33
kekec már leírta az igazságot ezzel kapcsolatban, nem kell tovább rágódni a témán.szerintem nem sznobság és nem önmagunk megtagadása, ha valamin túllépünk.Pl. a szív tévés izzadós johnny filmeket sem tudnám már megnézni.:)
17. téglagyári megálló
Hozzászólás időpontja: 2010. december 15. - 13:06
16. Nahát, szívtévét korábban sem néztem, így emiatt nem kell mentegetőznöm. :)
Viszont amit írtam korábban, azt azért tettem, mert tényleg nem tudok olyan műsort, filmet, zenét vagy bármit példaként felhozni, amit régen bírtam, most meg nem. Legyen az Kaláka, Muszty-Dobay, Varázsceruza, Süsü, Halász Judit, Zsebtévé, Idesüss!, No megállj csak!, Palacsintás király, Csaló az Üveghegyen, vagy bármi más. Ha most kezembe akad, vagy kapcsolgatás közben rálelek valami ilyesmire, mosolyogva nézem végig.
Inkább fordítva vagyok ezzel, a mai gyerekek számára kínált adások, filmek, muzsikák némelyikét érzem blődnek, kritikán alulinak. Szerencsére még élnek olyan kortalan előadók, szerzők, akik már engem is "nevelgettek", és még ma is aktívak.
Számomra ők közvetítik az értéket, és az ő munkásságukat propagálom a mai célközönség felé. :)
18. scal
Hozzászólás időpontja: 2010. december 15. - 13:32
17: most nevess ki ha akarsz, de én is borzasztónak találom a szombat reggeli, meg vasárnap reggeli fehozatalt - bár nálunk csak a szenzációs négyes, M1, Tv2, RTl, meg hálózat van,

de időről, időre leülök, és végignézek egy blokkot, nehogy veszítsek valami frenetikus mesét, és nincs semmi, amit vagy ne láttam volna már: mondjuk Frédi és Béni, vagy ne lenne valami ótvar

legutóbb a Garfieldot néztem, mert megvettek - talán minden részt?, de a régi specielaokat is újraszinkronizálták, ez már tényleg a vég

No megállj csak miatt meg talán csak nem illik szégyenkezni XD
19. Mr. Unpronounceable
Hozzászólás időpontja: 2010. december 15. - 13:33
Az összes zenész és színész, akiket igazán kedvelek már meghalt.
(Furcsán is néznek rám sokan, mert a testvéreimtől és szűk környezetemtől nem a saját koromnak megfelelő értékek szeretetét tanultam el.Nagyon is a múltban élek szórakozási szempontból.)
De szerencsére a mai "blődségekért" is tudok lelkesedni.
Viszont még, ha akarnék sem tudnék belekötni semmibe és senkibe az általad felsoroltak közül.
Nem igazán tartom magam felnőttnek, ezért a gyerekké változás is könnyebben megy.(lásd. Narnia filmek:)Azzal nem is lenne probléma, hogy összekapcsoljam és felsoroljam az akkor és most is szeretett produkciókat.Egyszerűen csak arról van szó, hogy pár dolog kiesett a kalapból és új frissebben szerzett élmények kerültek a helyükre.Nem akarom letagadni, ha megkérdeznek konkrét címekről, hogy ez és ez tetszett...Tudok sirályul és hasonlók, de ma már más van előtérbe helyezve.:)
20. téglagyári megálló
Hozzászólás időpontja: 2010. december 15. - 15:14
19. Lehet, hogy épp te csinálod jól. Nekem annyi minden tetszik, műfajtól és olykor színvonaltól függetlenül, hogy össze-vissza veszek és nézek mindenfélét, ami miatt soha nem jutok a gyűjteményem végére, nemhogy még katalogizáljam is. Viszont élvezem, hogy mondjuk egy Hulk után váltok Chaplinre. :) Most legutóbb a két Azumi filmet néztem meg, amiket szintén régóta begyűjtöttem, csak eddig nem vágytam rájuk.
Na de ez itt már tényleg erősen off. :)
21. csabaga
Hozzászólás időpontja: 2010. december 15. - 16:56
17.

Semmi bajom ezekkel a "gyerekfilmekkel",de tényleg egyre jobban érzem,már kinőttem ebből a korból.
Igaz viszont,ha a mai gyerekek is Bud Spencert vagy "Lütyőt" néznék,talán sok minden máshogy lenne.
Persze én is fel tudok sorolni egy csomó maradandó emléket a Zsebtévétől Zoránig vagy a Ki mit tud vetélkedőkig.
Vagyis van bennem bőven nosztalgia,és egyre jobban a régi filmek felé fordulok,de a gyerekfejemet nem tudom "visszacsavarni".
22. pepimama
Hozzászólás időpontja: 2010. december 17. - 10:41
Kedves DVDExtra! egy időben kerestétek azokat, akiknek vannak régi tesztjeik, én most megtaláltam 1 csomót: Carlito útja, Collateral, Cowboy Bebop, Falgs of our fathers, hős, T2, Star Wars-trilógia X2 +bónuszlemez, Nagymenők, Párbaj, Heat, Keresztapa, Scarface, Titanic, West Wing, Szigorúan piszkos ügyek, tokiói keresztapák. Ha adtok emilcímet, akkor küldöm. Üdv
A hírhez csak regisztrált, fórumhozzászólási joggal rendelkező látogatóink szólhatnak hozzá, bejelentkezés után!
Legfrissebb hírek
2017. januári megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSJanuárban kiderül, hogyan hozzák a Gólyák a babát, és hogy milyen tökéletlen Meryl Streep hangja, érkezik A hét mesterlövész, modern köntösben, borzonghatunk a Vaksötétben, és betekintést nyerhetünk Kevin Spacey Kilenc életébe is. (592 napja) Decemberi megjelenések: GHE-Bontonfilm, Pro VideoDecemberben csatlakozhatunk az Öngyilkos osztaghoz, beleshetünk A kis kedvencek titkos életébe, bővített változatban csodálhatjuk a Gyűrűk Urát, az akcióról pedig a Haverok fegyverben és Jason Bourne gondoskodik. (640 napja) Pop art stílusú fémbobozos Blu-ray kiadványokJó hírrel szolgálhatunk a különlegességekre vevő filmrajongók számára: Pop Art stílusú fémdobozos kiadványok jelennek meg még az idén. (664 napja) Novemberi megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSSuhanhatunk liánokon Tarzannal, tanúi lehetünk az idegen lények második Függetlenség napjára időzített rajtaütésének, betekintést nyerhetünk a kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar világába. A forgalmazók novemberben is ínyenc filmcsemegékkel kényeztetnek! (669 napja) Ajándékokkal érkeznek a Warcraft kiadványokNem csak a filmélménnyel, hanem videojátékos ajándékokkal is gazdagabb lesz, aki beszerzi a Warcraft: A kezdetek DVD vagy Blu-ray kiadását. (672 napja) GHE: 2016. októberi megjelenésekPandák, orkok, gengszterek, pénzes cápák, FBI-ügynökök és mutánsok gyülekező! (702 napja) ProVideo: 2016. szeptemberi-októberi megelenésekOktóber havában - elnézést a kifejezésért - egy v*lag megjelenés várható: démonok közé keveredünk, elvarázsolnak minket, bepillantunk Tükörországba, és vadiúj Harry Potter-kiadványokban dőzsölhetünk. De lássuk előbb a szeptembert (jobb késő...)! (704 napja) GHE: 2016. szeptemberi megjelenésekVadászok, szomszédok, madarak és lánytesók, továbbá minden idők egyik legjobb vígjátéka végre BD-n! (718 napja) Itthon is megjelenhet a gyűjtemények gyűjteményeha elég előrendelés jön rá össze, akkor itthon is megjelenhet a 30 lemezes Középfölde gyűjtemény. Csak rajtad áll. (732 napja) GHE: 2016. augusztusi megjelenésekFüggetlen filmcsemegék, polgárpukkasztó komédiák, egy felemelő sportfilm és az utóbbi évek egyik legszuggesztívebb horrorja. (757 napja) ProVideo: 2016. augusztusi megjelenésekJön az első UHD, továbbkékül Westeros, a Beavatott újabb talányokkal szembesül, megérkezik minden idők legédesebb cicusa, és meghallgathatunk egy gyilkos tréfát. (768 napja)

© Xpress.hu - 1999-2008