2018. szeptember 24.
Nem regisztrált felhasználó  - [regisztráció | belépés]


 

related links: Replica Watches Australia Cheap Oakley Sunglasses Canada Fake Oakley Sale Online Fake Oakley Cheap Ray Bans Sunglasses Cheap Audemars Piguet Replica Watches Replica Rolex Watches Online Store Omega Seamaster Replica Watches Replica Louis Vuitton replica watches uk hublot replica watches richard mille replica watches replica omega watches Replica Audemars Piguet Watches replica hublot watches Fake Breguet Watches replica breitling watches Replica Richard Mille Watches Panerai Replica Watches Cheap Oakley Sunglasses Breitling Replica Patek philippe Replica watches Panerai Replica Watches swiss chopard replica Replica Hublot Big Bang Christian Louboutin Outlet Louboutin Shoes Outlet michael kors outlet nike outlet uk cheap Louis Vuitton Outlet Replica Rolex Watches
A tesztelt termék:
« 2018 szeptember »
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Címkék
20th Century Fox 3D_mozi ADS Service akció akciós termékek alternatív változat angol humor animáció anime asian cinema Avonlea Média Kft. BD3D BD4K BD-ajánló BD-borító BD-teszt belügyek Best Hollywood Black Mirror Blu-ray BONTONFILM borítómustra bővített változat börtönfilm B-Roll Kft Budapest Film budget Caesar Film CD-borító Cinetel Cirko Film CORNERfilm csak DVD-n! családi digipack díj díszdoboz dokumentumfilm Dotkom Média dráma DVD Multimédia Kft. DVD-ajánló DVD-borító dvdextra 1.0 DVD-teszt életrajzi erotikus Etalon Film eurocinema extra változat fantasy Fantasy Film felújított váltzozat Fesztiváliroda FHE filmforgalmazás filmhír filmkalózkodás filmnoir futurepak független film gengszterfilm GHE gyerekfilm gyűjtemény háborús harcművészet hardware horror Hungaricom IMAX InterCom Intersonic James Bond játék játékadaptáció kalandfilm karácsony Katapult Film katasztrófafilm kémfilm kép-összehasonlítás képregény kicsomagolós videó kimaradt jelenetek klasszikus Klub Publishing koncertfilm kórház kosztümös könyv könyvismertető körkérdés krimi Kultúrbarlang KultúrSokk kultuszfilm Leon Film limitált kiadvány magyar film Magyar Nemzeti FIlmarchívum meghívó megjelenési kitekintő megjelenési lista menübemutató mese MGM Mirax Mokép Mozinet MTVA musical művészfilm Navigátor Film Oscar-díj összehasonlítás Palace Pictures pályázat pletykarovat politikai Pro Video rajzfilm remake rendezői változat rendezvény road movie romantikus röpke S_elect Video sajtóközlemény SarokPáholy sci-fi screenshot slipcase SPI spirituális sport steelbook Stephen King stúdióhír szakma szappanopera szavazás szinkronos újra szörnyfilm szuperhős táncfilm technológia termékbemutató természetfilm thriller toplista történelmi trashfilm tv-sorozat újrakiadás újságmelléklet Ultrafilm vágatlan változat vallási vásár vélemény vetítés videó vígjáték western Wiamfilm Xpress Xkluzív zene zombifilm
2009. november 7. - 23:27 - zalus | Utolsó frissítés: 2009. november 7. - 23:33
DVD-teszt: Engedj be! (Låt den rätte komma in, 2008)
Csukafejes egy alábecsült és így aztán mellőzött műfajba. És a megdöbbentő felismerés: igenis lehet szeretni egy olyan filmet, amiben éles fogak időről-időre nyakba vájnak. Önrevízió egy vámpír-szkeptikustól.
A film

Tény, hogy ami egy magamfajta „zsánerszuznek” a megvilágosodás, az a vérrel átitatott horrorok kedveloinek valószínuleg csúf arculcsapás, hiszen ha a mufaj meghatározását látva tengernyi vértócsákat fakasztó öldöklést vártak, komolyan csalódniuk kell. John Ajvide Lindqvist az apa-fia kapcsolat tekintetében önéletrajzi ihletésu regényébol készült Engedj be! ugyanis csak részben horrorfilm, s még abból a fajtából is, ha szabad ezt mondani, a könnyedebb kategóriába tartozik.

A vámpírológia egyik legfontosabb tézisét a címében megidézo film, miszerint ne gyere be, hacsak nem hívnak, sokkal inkább egy bámulatosan megalkotott (szocio)dráma, két gyermek egymásratalálásának szerelmes regéje, melyet olyan, sokszor a szonyeg alá söpört társadalmi kérdések felvállalása tesz elgondolkodtatóan hitelessé, mint például az iskolai eroszak vagy a gyerekek gyakorta a szüloi szemek számára észrevétlen társas magánya.

IMG style="WIDTH: 500px; HEIGHT: 282px" border=0 hspace=0 alt="" align=baseline src="http://www.xpress.hu/hirek/hirkep/engedj_be/01.jpg">

A nyolcvanas évek elején Stockholm egyik külvárosában járunk: egy olyan világban, ahol a hó és a dermeszto hideg az úr és ahol a környezet ridegségét csak az alkohol nyújtotta belso melegség hivatott némileg – egyeseknél azonban teljes sikerrel - kompenzálni.

A skandináv minimalista rendszeretet által kínosan egyhangúra szabott, korántsem jómódúak által lakott lakónegyedbe egy idosebb férfival újonnan beköltözo Eli az egyetlen, akivel a felszínen csak csendes megfigyelonek tuno, ám a lelke mélyén a társai elnyomásától szenvedo és bosszúszomjas Oskar barátságot tud kötni. Noha érzi, hogy az új szomszéd lány valamiért más, mint egy átlagos kiskamasz, mégis közel engedi magához Elit, akit a már nemcsak sejtett, de a lány által nyilvánvalóvá tett különbözoségek és különcségek ellenére is feltételek nélkül elfogad. A kettojük közt kialakuló ártatlan gyermeki szerelem, és a kölcsönös egymásrautaltság szülte szoros kötelék mérhetetlen erot ad a fiúnak, hogy minden addig magába zárt , az iskolai megaláztatások következtében felgyülemlett félelmét és fájdalmát a felszínre hozva valami olyasmit tegyen, amire korábban csak revansra éhesen, elkeseredettségét egy fa törzsén kitöltve mert gondolni.

A különös viszony azonban nem csak Oskar életében hoz gyökeres változást, hiszen a nem mindennapi kapcsolatnak köszönhetoen Eli esélyt kap arra, hogy ha nem is teljes valójában és nem is örökre, de legalább egy kicsit (ember)gyerek lehessen. Mindeközben a környék hófödte nyugalmát különös gyilkosságsorozat zavarja meg ...

Az Engedj be! két magányos lélek meséje egy ijesztoen rideg világban. Egy olyan történet, amiben a film alapjául szolgáló könyvhöz képest az író-forgatókönyvíró John Ajvide Lindqvist és a rendezo Tomas Alfredson sokkal több hangsúlyt helyezett a drámaiságra és a szerelmi szálra, mint a lényegesen mélyebb problámákat feszegeto és az eredeti muben nagyobb teret kapó pedofília kérdéskörére, vagy a számomra soha fel nem fogható és mások által olyannyira rajongott vámpírok misztikus világára. Az arányok ilyen módon való eltolása, bár több ponton értetlenséggel párosuló hiányérzetet hagy a nézoben, elegendo lett ahhoz, hogy a horror mufaját kevésbé vagy egyeltalán nem kedvelok számára is könnyedén befogadhatóvá tegye a filmváltozatot, ugyanakkor – hallottam ilyen vélekedést-, esetenként csalódást okozzon a zsáner vérrel jobban átitatott alkotásait elonyben részesítoknek.

Úgy tunik azonban, hogy ezúttal utóbbi tábor képviseloi kerültek kisebbségbe, ugyanis az Engedj be! ezen írás születésénék pillanatában az IMDb adatai szerint különbözo kategóriákban 56 díjat nyert, köztük számos rangos nemzetközi filmfesztivál szobrait begyujtve, s talán az elismeréseket csak az a tény árnyékolhatja be, hogy az Oscar-díjért nem szállhat versenybe a film,” köszönhetoen” a jelölés körül zajlott huzavonának. Az adatbázis Top 250-es listáját böngészve az is hamar kiderül, hogy a hivatalos döntnökökön túl a közönség is töretlenül rajong Oskar és Eli történetéért, hiszen a már említett rangsorban a 208-ik helyen áll. Mindezek után tán nem meglepo, hogy már készül az amerikai remake Matt Reeves ( Cloverfield /A> ) rendezésében és többek közt Richard Jenkins ( Égeto bizonyíték, A látogató ) foszereplésével és az elozetes tervek szerint jövore debütál a tengerentúli mozikban.

A mufaj óvatosan lépkedo felfedezojeként azt kell mondjam, a hozzám hasonló kezdoknek is kituno választás az Engedj be!. Noha ott szerepel a címkék közt a horror megnevezés, nehéz lenne szó nélkül elmenni egy olyan film mellett, amelynek készítoi nemhogy megalkották a hulló hó hangját, de olyan erovel ható vizuális varázslatot álmodtak a vászonra, amellyel a képzeletünket alaposan kijátszva szinte minden érzékszervünkre hatni tudnak. És ezen az élményen, bár határozott kísérletet tesznek rá, a nem kifejezetten jól sikerült CGI-macskák sem tudnak rontani.

A DVD

Noha a rajongók többsége az eredetileg tervezett kékes színvilágú borító mellett tette le a voksát , a DVD végül kétoldalas borítóval jelent meg /A>, a lemez szitázása pedig – teszem hozzá meglehetosen szubjektíven, szerencsére - a ridegebb árnyalatokat követi. Ugyancsak ezt a színvilágot láthatjuk viszont a menüben, ahol álló- és mozgóképes oldalak váltják egymást.

A film megnézése elott talán a legfontosabb döntés a hangsáv kiválasztása, hiszen egy olyan mozinál, ahol a készítok rendkívüli hangsúlyt fektettek a hangeffektusok precíz megalkotására és ahol olyan zene kíséri végig a történetet, amelyrol csakis felsofokban illik, lehet és kell beszélni, a teljes muélvezethez a leheto legkiválóbb hangminoségre van szükség. Ezt pedig csakis a svéd dts hangsáv kiválasztásával érhetjük el. A cipok alatt roppanó hónak, a falakon végighúzott, „beszélgeto” körmöknek, vagy az erekbe vadul csattanó fogaknak a hangja a három választható hangsáv közül egyértelmuen a dts változatban a legintenzívebb, de ha az eredeti 5.1-es verzió mellett döntünk, akkor is szinte teljes élvezetben lesz részünk. A magyar 5.1-es hang keverésében sajnos a beszédhangok aránytalan mértékben elnyomják a halkabb effekteket.

Ha rászántuk magunkat, hogy majd’ két órán át svédül nézünk filmet, magyar és ha úgy hozza a kedvünk, akár angol feliratot is választhatunk a hanghatásokban dúskáló eredeti hangsáv mellé.

Az ellentétek filmjében, ahol nappal és éjjel, vakítóan fehér hó és félelmetesen sötét éj folyamatosan váltakoznak,a képminoség tekintetében nem lehet okunk panaszra. Legyen az bármelyik napszak, vértócsa vagy nyugodt tájkép, a 2.35:1-es eredeti képarányú transzfer szemcséktol és képhibáktól mentes, tökéletesen éles.

Az extrákban gazdag lemezen a legértékesebb, viszont a nagyérdemu számára talán mégis a legbosszantóbb bónuszanyag az író és a rendezo audiokommentárja . Értékes, mert valóban sokat tesz hozzá a filmhez, ugyanakkor bosszantó, mert az angol nyelvu beszélgetéshez felirat nem választható. Azok számára

Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó termékek
Kapcsolódó személyek
Hozzászólások
Sorrend: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
1. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. november 7. - 23:35
magyar feliratos előzetes itt.
2. godot
Hozzászólás időpontja: 2009. november 8. - 5:39
Ügyesen behálózó, szép ívű, informatív összegzés. Ennek a filmnek ez jár is.
3. Rainbow
Hozzászólás időpontja: 2009. november 8. - 9:49
2: A behálózás mindenképpen cél volt. :) És köszönöm ...
4. creeper
Hozzászólás időpontja: 2009. november 8. - 9:56
Már a csukafejes mondatról messziről látszik, ki írta. :)
5. dick laurent
Hozzászólás időpontja: 2009. november 8. - 10:05
Jó kis teszt, bár ez a 208-ik azért kissé bántja a szemem.
6. Rainbow
Hozzászólás időpontja: 2009. november 8. - 10:10
5. A pont elmaradásáért a szerkesztőmet tessék okolni, eredetileg volt pont, de az írás és a kikerülés között két helyet előrelépett a film és ezt ő korrigálta, a pontomat pedig ellopta. Na csak kerüljön a gépem elé! :)

4:Hát, ez van.:)
7. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. november 8. - 10:14
5: miért? sorszám leírása esetén vagy "208." vagy "208-ik" a helyes.
8. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php
Hozzászólás időpontja: 2009. november 8. - 10:22
most akkor kinek az irása? mert ha Rainbow-é akkor a film osztályzatát is az ővét kéne odabigyeszteni. nem pedig felsrófolni,h jobban fogyón a termék.
9. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. november 8. - 10:44
8: konspirációs teóriáidnál csak a helyesírásod komikusabb, de megnyugtatlak, az ő pontszámai szerepelnek a filmnél is és a dvd-nél is.
10. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php
Hozzászólás időpontja: 2009. november 8. - 11:21
Elnézést Mester,h elmertem mondani a vélemyényemet! Engedélyt kérek meghúnyázkodni!
11. Rainbow
Hozzászólás időpontja: 2009. november 8. - 11:25
Beszélgessünk inkább a filmről, hm? :)
12. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php
Hozzászólás időpontja: 2009. november 8. - 11:31
Én még nem láttam! :)
De lehet,h nem is fogom! :))
13. csabaga
Hozzászólás időpontja: 2009. november 8. - 15:39
A változatosság kedvéért jöhetne egy rossz filmet lehúzó kritika,sőt még inkább egy jó mozit lerántó írás...:)
Ez a film erre voltaképpen megfelelő alkalom lett volna az utóbbira.
14. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. november 8. - 15:50
13: king kong? pelham 1 2 3? ez a két legutóbbi teszt. emlékeim szerint egyiket sem dicsértük halálra.
15. csabaga
Hozzászólás időpontja: 2009. november 8. - 15:53
Nekem a Batman 1-4 volt a kedvencem a régi DVDEXTRÁN.:)
16. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. november 8. - 15:55
15: mire elkészül a harmadik BATMAN, újra kikerül az is. :)
17. godot
Hozzászólás időpontja: 2009. november 9. - 4:10
13. Sőt! Követeljük Corneréktől, hogy tessék tré filmekkel is meglepni a vevőket!
De most már ideje kijelentenem, hogy a Cornernél "sem rokona, sem ismerőse nem vagyok senkinek, senkinek"
18. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. november 9. - 7:42
17: ez most nehezen fog összejönni: épp most tettem ki egy hírt a tavalyi (idei) év legjobb filmjéről. sajnálatos módon ezt is a cornerfilm adja ki. :)
19. godot
Hozzászólás időpontja: 2009. november 9. - 8:41
18: Legjobb?! Bizonyítsd be! Írja Dömi a tesztet.
20. Rainbow
Hozzászólás időpontja: 2009. november 9. - 8:46
Egyik legjobb filmjéről ... azt azért tegyük hozzá.
21. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. november 9. - 8:55
19-20: nem tudom, máshogy hogy vélekednek, de nekem a THE VISITOR volt a legnagyobb filmélményem 2008-ban. :)
22. téglagyári megálló
Hozzászólás időpontja: 2009. november 9. - 8:58
14. A King Kongot majd dicsérjük mi, John meg én. Elvégre a szerkesztő sem érhet rá mindenre, na meg nem is érthet mindenhez. :)
23. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. november 9. - 9:10
22: a KING KONG dicséretéhez valóban nem értek. :)

...ugyanakkor eme topikban vérszívó skandináv kislányokról(?) és született sorozatgyilkos-csemetékről kellene diskurálnunk, vagy ez most spoiler volt? :)
24. godot
Hozzászólás időpontja: 2009. november 9. - 9:13
21: Sajnos nem láttam. Nem lesz valami tuti mutyizós nyereményjátékotok?! :)
25. Rainbow
Hozzászólás időpontja: 2009. november 9. - 9:18
23: Én tegnap óta várom az általad ígért eszme futását a filmről, hogy aztán végre kitárgyalhassuk. De annak is örültem volna, ha a háttérben a filmet mélyen elítélők is megjelennek és kifejtik az ellenérzéseiket....
26. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. november 9. - 23:25
néhány csapongó gondolat...

eleinte meglehetősen ellentmondásos volt a viszonyom ezzel a filmmel. nem éppen a legmegfelelőbb körülmények között láttam (az odeonban néztük meg ugyan nagyvásznon, de egy dvdteszterről, melynek közepén egy "bavaria films" logó figyelt), szóval a varázslatos képek és a hipnotikusan szép zene elég nagy hátrányból indulhatott, ugyanakkor a filmnek is jobban izgatott a "modernizált vámpír" vonulata, melyben mutat némi hiányosságot - példának okáért hiányoltam van helsing figuráját - minden vámpírnak kell egy nemezis, aki a világos oldalt képviseli, eceterá-eceterá, s ebből a szempontból a részeges feleségverő (legalábbis verbálisan) meglehetősen gyengén muzsikált.

idővel aztán rájöttem, hogy mindez nem számít. a vámpírlét tulajdonképpen alibi: a kirekesztettség metaforája, a történet pedig édes/szomorú szociodráma, egy sok szempontból elítélhető, de mikrokozmoszában tökéletes szerelem (mint pl. mathilda és léon kapcsolata), illetve egy tragikus sors előrevetülése és utórezgése (nem mutatja, inkább érezteti azt, hogy oskar hová tart, illetve azt, hogy eli vagy hakan honnan jött)...

SPOILER!

...a több évszázadot lehúzott eli számára ez az egész csak kín. nem látványos, nem teátrális, hanem fásult kín, melyet magányban, testi-lelki társ nélkül visel el, hisz az őt kiszolgáló hakan már rég csak egy árnyék, egy robot a szemében, pedig hakan nagyon is érző lény; csendesen szenved eli mellett, akit egy rég kifakult közös múlt és egyfajta állati hűség tart eli mellett, tart életben. nem kétséges, hogy oskarra is hasonló szerep vár: ő is kívülálló, tele elfojtott dühvel, amit eli saját hasznára fordíthat. persze, kapcsolatuk nem ennyire számító, hisz helyzetükből, korukból és mentalitásukból adódóan lelki társak, de ez múlandó, hisz eli megmarad testileg és lelkileg ugyanazon a szinten, oskar viszont fejlődni fog és egy idő után rádöbben kapcsolatuk betegségére. akkor vagy megszökik, vagy meghal vagy olyan gép lesz, mint hakan.

SPOILER OFF
27. Niwrok
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 0:47
23 és 25: eme eszmecsere nem lenne ellenemre... de én mindig is jobb helyét találtam ennek a dvd-hez kapcsolódó fórumokban. De ha már így alakult...

SPOILER ON

Én teljes félreértésben néztem meg a filmet. Az az alapvető tévedés maradt meg ugyanis bennem, hogy Hakan is vámpír, és az iskolai incidenst, amikor Hakan magára borította a savat, azt szenteltvíznek néztem. Végül az egyik haverom ébresztett rá a tévedésemre, és neki rögtön ez jutott eszébe: Oskar és Hakan tulajdonképpen ugyanannak a szerepnek két életkora, Eli "felfedezésétől", a hozzá való csatlakozástól az elhagyásáig.

Eli létezésének katatóniájáról már írtam a kritikájában, egyet is értek vele, ezért nem értem ezt a nagy romantikus felhangot ezen film kapcsán. Lehet, hogy Eli gyerek kor szempontjából, de nem hinném, hogy akár több évszázadnyi vérivás után mentalitása is gyermeki lenne. Részéről biztosan erősebb a számítás, szerintem egy apatikus vámpír egyszerűen nem szán arra energiát, ami nem szerepel a szükségletei között.

De nagyon újra kéne néznem, hogy részletekbe belemenjek.
28. godot
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 4:46
27: a katatonikus állapot részemről kizárja a mentalitás szónak minden jelentését. Ebben a szituációban egyértelműen az új út keresését vélem felfedezni: ettől különleges, ettől nem igazi vámpírfilm.
Én úgy látom -s ebben érzem a film szabályokat felrúgó rendkívüliségét-, hogy Eli határozatlanul bár, de igenis tesz lépéseket, "szán rá energiát", hogy szerepeljen a szükségletei között más, szebb, emberibb is. Nem kapjuk készen az érzelmeket, s nem is beszélek szívesen "nagy romantikus felhangról". Romantikát persze látok, de nem érzem, hogy ki kellene veséznünk: miután racionálisan nézve nem megfogható ez a vonulat, ez a része sokkal inkább a meseszerű, a csodaszámba menő érzelmekről beszél.
Bár nagyon érdekes a Hakan-párhuzamod, mindenfajta további számítás "előítélet" lenne szegény vámpírékkal szemben, s hitetlenség a jóra való hajlam mindenkori jelenlétében. Ez persze túl meseszerű, dehát ehhez képest minek nevezzük magát a vámpírlétet?!
29. Rainbow
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 9:13
27:Korábban a film topikjában írtam, hogy milyen érdekes, hogy nem alakult ki egy kellemes kis beszélgetés a filmről. Látod, ott nem, itt talán igen. Nem a hely a lényeg, hanem a tartalom.:) (Később megpróbálok az általatok írottakra reagálni, amint időm engedi a hosszabb értekezést.)
30. Brutal Blood
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 12:21
Mit jelent az hogy két oldalas borító??? Elmagyarázná valaki? :)
31. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 12:23
inkább megmutatom, ok? :)
a két különböző kiadványban ugyanannak a borítónak egyik, illetve másik oldalát láthatod.
32. Brutal Blood
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 12:25
Magyarul megjelent 2 különböző kiadásban és ugyanaz van a lemezen, csak a borító különbözik? :)
Jól értelmezem?? :D
33. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 12:28
nem egészen. minden változatnak olyan borítója van, melynek egyik oldalán az egyik (kék), a másik oldalán a másik (vörös) grafika látható, s te döntheted el, hogy melyiket szeretnéd kívül tudni és melyiket belül. kiveszed, megfordítod... remélem, érted.
34. Brutal Blood
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 12:31
Jajj Szadakó lehet az a problémám hogy vizuális tipus vagyok és most ez az információ sehogy se akar eljutni az agyamba! :D
35. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 12:35
34: most már kezdem úgy érezni, hogy szívatsz. nem láttál még olyan papírt, melynek mindkét oldalára volt nyomtatva? mert ez egy olyan dvd-borító, melynek egyik oldalára a vörös grafikát nyomtatták, a másikra a kéket.
36. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 12:39
35: de megvásárolni is kettővel lehet, nem?
37. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 12:41
36: igen.
38. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 12:52
akkor a 32.-es hozzászólásban brutal blood mégis jól értelmezte... :)
39. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 12:54
38: szerintem fogjatok kezet és nem is tudom, honnan ugorjatok le. :) a film EGYFÉLE VÁLTOZATBAN jelenik meg, de KÉTOLDALAS borítóval.
40. faded away.... resigned.... dead...
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 13:12
39: értjük nah, csak más nyelven fogalmazunk :)
41. csabaga
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 15:43
39.

Otthon megnéztem a DVD borítóimat és mindegyik két oldalas...:)
42. Niwrok
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 15:49
41: Szerintem az egyoldalas papír az elméleti fizika hatáskörébe tartozik :D.
43. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 15:51
mi lesz a dvdextrával, ha én felkötöm magam? :)
44. Mr. Unpronounceable
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 15:54
43.valaki a helyedre lép,aki kevésbé olvassa a kommenteket....ez elég egyszerű...
45. csabaga
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 15:54
41.
A kétdimenziós világokban minden papír egyoldalas.
46. téglagyári megálló
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 15:55
43. Vagy Dömdödöm és a takarítónők vagy az ajtón dörömbölő utánpótlásé lesz a staféta. Én meg sírni fogok, mert nem lesz Penge lemezem, a Függöny fel!-t már nem is merem mondani. :)
47. vpe
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 16:03
46: Dömdödöm és a takarítónők :D új celeb-formáció. és hogy sikeri is legyen, Carlos is színre lép :D
48. godot
Hozzászólás időpontja: 2009. november 10. - 19:30
43: Majd lábujjhegyen olvasunk. :)
49. Brutal Blood
Hozzászólás időpontja: 2009. november 11. - 0:52
Na én nagyon kiváncsi leszek a kiadványra, mert ahogy kézbe kapom, rögtön érteni fogom Szadakó kvantum fizikai DVD borítójának lényegét! :DDD
50. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2009. november 11. - 8:44
49: feltételezem, idáig fog hallatszani az "epic facepalm" csattanása. :)
51. Brutal Blood
Hozzászólás időpontja: 2009. november 11. - 13:13
50: Abban biztos lehetsz!
Sőt szerintem ahogy a kezemben lesz a cucc, tuti hatalmasat fogok röhögni a boltban! :DDD
52. csabaga
Hozzászólás időpontja: 2009. november 11. - 16:09
43.

Szerintem kevesebb borítót pakoljál fel és akkor nem kell elkezdened fogyózni,nehogy eltörjön a mestergerenda.:)
Komolyabban:Felesleges ez a borító-mizéria itt ezen a fórumon.Aki kedveli a filmet úgyis megveszi.
Lásd engem a Nyisd ki a szemed c. Odeon kiadvánnyal.Ennél vacakabb borítót még nem láttam,mégis megvan a film.

Egyébként megnéztem az Odeonban a borítót és nagyítóval el is tudtam olvasni,mit is nyert Torontóban.:)
53. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. március 29. - 8:48
Megnőttek a gyerekek.

54. csabaga
Hozzászólás időpontja: 2010. március 29. - 15:51
A lánynak a hangja is mélyebb lett?:)
Ma már ő szinkronizálná saját magát?:)
Jut eszembe, a magyar szinkron a "mélyebb hang kell" problémát igencsak figyelmen kívül hagyta.
55. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2010. március 29. - 16:04
54: Itt magad is leellenőrizheted.

A szinkronhangok vacakok, ezen nincs mit szépíteni.
56. andrew1975
Hozzászólás időpontja: 2010. március 29. - 23:47
53: Lina, I love you!!! :D
A hírhez csak regisztrált, fórumhozzászólási joggal rendelkező látogatóink szólhatnak hozzá, bejelentkezés után!
Legfrissebb hírek
2017. januári megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSJanuárban kiderül, hogyan hozzák a Gólyák a babát, és hogy milyen tökéletlen Meryl Streep hangja, érkezik A hét mesterlövész, modern köntösben, borzonghatunk a Vaksötétben, és betekintést nyerhetünk Kevin Spacey Kilenc életébe is. (626 napja) Decemberi megjelenések: GHE-Bontonfilm, Pro VideoDecemberben csatlakozhatunk az Öngyilkos osztaghoz, beleshetünk A kis kedvencek titkos életébe, bővített változatban csodálhatjuk a Gyűrűk Urát, az akcióról pedig a Haverok fegyverben és Jason Bourne gondoskodik. (675 napja) Pop art stílusú fémbobozos Blu-ray kiadványokJó hírrel szolgálhatunk a különlegességekre vevő filmrajongók számára: Pop Art stílusú fémdobozos kiadványok jelennek meg még az idén. (698 napja) Novemberi megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSSuhanhatunk liánokon Tarzannal, tanúi lehetünk az idegen lények második Függetlenség napjára időzített rajtaütésének, betekintést nyerhetünk a kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar világába. A forgalmazók novemberben is ínyenc filmcsemegékkel kényeztetnek! (704 napja) Ajándékokkal érkeznek a Warcraft kiadványokNem csak a filmélménnyel, hanem videojátékos ajándékokkal is gazdagabb lesz, aki beszerzi a Warcraft: A kezdetek DVD vagy Blu-ray kiadását. (707 napja) GHE: 2016. októberi megjelenésekPandák, orkok, gengszterek, pénzes cápák, FBI-ügynökök és mutánsok gyülekező! (736 napja) ProVideo: 2016. szeptemberi-októberi megelenésekOktóber havában - elnézést a kifejezésért - egy v*lag megjelenés várható: démonok közé keveredünk, elvarázsolnak minket, bepillantunk Tükörországba, és vadiúj Harry Potter-kiadványokban dőzsölhetünk. De lássuk előbb a szeptembert (jobb késő...)! (739 napja) GHE: 2016. szeptemberi megjelenésekVadászok, szomszédok, madarak és lánytesók, továbbá minden idők egyik legjobb vígjátéka végre BD-n! (752 napja) Itthon is megjelenhet a gyűjtemények gyűjteményeha elég előrendelés jön rá össze, akkor itthon is megjelenhet a 30 lemezes Középfölde gyűjtemény. Csak rajtad áll. (766 napja) GHE: 2016. augusztusi megjelenésekFüggetlen filmcsemegék, polgárpukkasztó komédiák, egy felemelő sportfilm és az utóbbi évek egyik legszuggesztívebb horrorja. (791 napja) ProVideo: 2016. augusztusi megjelenésekJön az első UHD, továbbkékül Westeros, a Beavatott újabb talányokkal szembesül, megérkezik minden idők legédesebb cicusa, és meghallgathatunk egy gyilkos tréfát. (803 napja)

© Xpress.hu - 1999-2008