2018. október 16.
Nem regisztrált felhasználó  - [regisztráció | belépés]


 

related links: Replica Watches Australia Cheap Oakley Sunglasses Canada Fake Oakley Sale Online Fake Oakley Cheap Ray Bans Sunglasses Cheap Audemars Piguet Replica Watches Replica Rolex Watches Online Store Omega Seamaster Replica Watches Replica Louis Vuitton replica watches uk hublot replica watches richard mille replica watches replica omega watches Replica Audemars Piguet Watches replica hublot watches Fake Breguet Watches replica breitling watches Replica Richard Mille Watches Panerai Replica Watches Cheap Oakley Sunglasses Breitling Replica Patek philippe Replica watches Panerai Replica Watches swiss chopard replica Replica Hublot Big Bang Christian Louboutin Outlet Louboutin Shoes Outlet michael kors outlet nike outlet uk cheap Louis Vuitton Outlet Replica Rolex Watches
« 2018 október »
H K Sz Cs P Sz V
             
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Címkék
20th Century Fox 3D_mozi ADS Service akció akciós termékek alternatív változat angol humor animáció anime asian cinema Avonlea Média Kft. BD3D BD4K BD-ajánló BD-borító BD-teszt belügyek Best Hollywood Black Mirror Blu-ray BONTONFILM borítómustra bővített változat börtönfilm B-Roll Kft Budapest Film budget Caesar Film CD-borító Cinetel Cirko Film CORNERfilm csak DVD-n! családi digipack díj díszdoboz dokumentumfilm Dotkom Média dráma DVD Multimédia Kft. DVD-ajánló DVD-borító dvdextra 1.0 DVD-teszt életrajzi erotikus Etalon Film eurocinema extra változat fantasy Fantasy Film felújított váltzozat Fesztiváliroda FHE filmforgalmazás filmhír filmkalózkodás filmnoir futurepak független film gengszterfilm GHE gyerekfilm gyűjtemény háborús harcművészet hardware horror Hungaricom IMAX InterCom Intersonic James Bond játék játékadaptáció kalandfilm karácsony Katapult Film katasztrófafilm kémfilm kép-összehasonlítás képregény kicsomagolós videó kimaradt jelenetek klasszikus Klub Publishing koncertfilm kórház kosztümös könyv könyvismertető körkérdés krimi Kultúrbarlang KultúrSokk kultuszfilm Leon Film limitált kiadvány magyar film Magyar Nemzeti FIlmarchívum meghívó megjelenési kitekintő megjelenési lista menübemutató mese MGM Mirax Mokép Mozinet MTVA musical művészfilm Navigátor Film Oscar-díj összehasonlítás Palace Pictures pályázat pletykarovat politikai Pro Video rajzfilm remake rendezői változat rendezvény road movie romantikus röpke S_elect Video sajtóközlemény SarokPáholy sci-fi screenshot slipcase SPI spirituális sport steelbook Stephen King stúdióhír szakma szappanopera szavazás szinkronos újra szörnyfilm szuperhős táncfilm technológia termékbemutató természetfilm thriller toplista történelmi trashfilm tv-sorozat újrakiadás újságmelléklet Ultrafilm vágatlan változat vallási vásár vélemény vetítés videó vígjáték western Wiamfilm Xpress Xkluzív zene zombifilm
2008. szeptember 16. - 10:49 - zalus | Utolsó frissítés: 2008. szeptember 16. - 14:37
Sajtóközlemény: Polanski gyűjtemény DVD-n
A CORNERfilm ősszel Polanski előtt tsizteleg az Oscar-díjas rendező első három játékfilmjével. Gyűjteményes változatban is!

Kedves filmbarátok!

Az 1933-ban, Párizsban született és Lengyelországban nevelkedett Roman Polanski nem csupán az európai muvészfilm egyik sarokpontja, de a világ filmgyártásának, Hollywood fénykorának egyik legismertebb vezéregyénisége. Filmjei, mufaji újításai és merész témái nem egyszeruen szerzoi filmessé, hanem igazi filmes ikonná avatták. Kiadónk október 1-jén jelenteti meg DVD-n a mester elso három játékfilmjét, a nagy vitákat kiváltó Kés a vízben -t, a kultikus Iszonyat ot és Polanski személyes kedvencét, a Zsákutcá t.

A három film 2008. október 1-jén jelenik meg 1.990 Ft -os darabáron. A gyujtok számára készül a három címet tartalmazó, 4.990 Ft -ba kerülo, limitált díszdoboz, melyet az október 10-én induló DVD Fesztiválra készítettük, de ha szeptember 30-ig megrendelitek az Xpress.hu oldalon, akkor még a fesztivál elott megkaphatjátok. A rendelésen túl fennmaradó példányokat kiszállítjuk a rendezvényben részt vevo üzleteknek, s nem valószínu (reméljük :), hogy onnan már lesz remitenda. Elorendeléseiteket tehát ennek fényében tegyétek meg!

Kés a vízben ( Nóz w wodzie / Knife int he Water /A> )

Lengyelország, 1962
R.: Roman Polanski
Sz.: Leon Niemczyk, Zygmunt Malanowicz, Jolanta Umecka

Andrzej ( Leon Niemczyk ), a gazdag sportriporter és elhidegült felesége, Krystyna ( Jolanta Umecka ) hajókázni készül a lengyel északi tavak egyikén. Vitorlásuk felé tartva majdnem elgázolnak egy stoppos fiút ( Zygmunt Malanovicz ), akit Andrzej meghív, hogy tartson velük a kiránduláson. A nyílt vízen aztán a két férfi között furcsa játék alakul ki, melynek minden mást elhomályosító célja az, hogy elnyerjék Krystyna kegyeit. Az ártatlannak induló civakodás hamarosan eldurvul, végül tettlegességig fajul, melyben kulcsfontosságú szerep jut egy késnek…

Roman Polanski elso játékfilmje, a hatalomvágy fonákjairól szóló Kés a vízben óriási botrányt kavart hazájában, míg a külföldi kritika vállára vette és egészen a legjobb idegen nyelvu filmnek járó Oscar-jelölésig juttatta. A kizárólag eredeti helyszíneken forgató Polanskit munkájáért FIPRESCI-díjban részesítették a Velencei Filmfesztiválon.

Hossz: 90 perc
Megjelenés: 2008. október 1.
Ár: 1.990 Ft

Kép: 4:3 (1.33:1)
Hang: magyar, lengyel (2.0), lengyel (5.1)
Felirat: magyar, angol

Extrák (magyar felirattal):

 • Digitálisan felújított kép és hang
 • 4 oldalas booklet 
 • Jegy nyugatra: Így készült a Kés a vízben (kb. 30 perc) 
 • Képgaléria 
 • Filmográfiák

Iszonyat ( Repulsion /A> )

Anglia, 1965
R.: Roman Polanski
Sz.: Catherine Deneuve, Ian Hendry, John Fraser, Yvonne Furneaux, Patrick Wymark

Carol ( Catherine Deneuve ), a Londonban élo gyönyöru belga manikuröslány irtózik a testiség minden formájától, pedig számos férfi igyekszik elnyerni a kegyeit. Úton-útfélen megállítják, találkára invitálják, még testvérével közös lakásának fobérloje is szemet vet rá. Mikor a novére, Heléne ( Yvonne Furneaux ) és annak szeretoje ( Ian Hendry ) vidékre utaznak, Carol bezárkózik a lakásba, ahol a magány és elszigeteltség mellett egyre sötétebb és eroszakos víziókkal szembesül, végül elméje megbomlik, s fegyverrel támad mindenkire, aki a közelébe próbál férkozni…

A kétszeres Ezüst Medve-díjas Iszonyat Polanski elso angol nyelvu munkája, melyet az elemzok eloszeretettel hasonlítanak Hitchcock Pszichójához. A munkájáért BAFTA-díjban részesült Gilbert Taylor operator fantasztikus képeivel nagymértékben megelolegezi David Lynch és Cronenberg horrorisztikus vízióit.

Hossz: 101 perc
Megjelenés: 2008. október 1.
Ár: 1.990 Ft

Kép: 16:9 (1.85:1)
Hang: magyar, angol (2.0), angol (5.1)
Felirat: magyar

Extrák (magyar felirattal): 

 • Digitálisan felújított kép és hang
 • 4 oldalas booklet 
 • Audiokommentár Roman Polanski és Catherine Deneuve közremuködésével 
 • Egy brit horror-klasszikus: Így készült az Iszonyat (kb. 30 perc)
 • Elozetes
 • Sztoribordok
 • Képgaléria 
 • Filmográfiák

Zsákutca (
Cul-de-sac /A> )

Anglia, 1965
R.: Roman Polanski
Sz.: Donald Pleasence, Francoise Dorléac, Lionel Stander, Jack MacGowran, Iain Quarrier

Egy sebesült bunözo ( Lionel Stander ) és haldokló társa ( Jack MacGowran ) egy tengerparti erodítménybe menekül, hogy megvárják, amíg fonökük a segítségükre siet. A gengszterek foglyul ejtik a kastély lakóit, George-ot ( Donald Pleasence ), az excentrikus amerikait és fiatal feleségét ( Francoise Dorléac ). Különös játék kezdodik, amelyben minden másként alakul, mint ahogy várnánk.

A Berlini Filmfesztiválon Arany Medve-díjat nyert abszurd komédia szellemes és elgondolkodtató látlelet az eroszakról és a hatalmi játékokról, a társadalmi kirekesztettségrol és soha ki nem mondott vágyakról.

Hossz: 107 perc
Megjelenés: 2008. október 1.
Ár: 1.990 Ft

Kép: 16:9 (1.85:1)
Hang: magyar, angol (2.0), angol (5.1)
Felirat: magyar

Extrák (magyar felirattal):

 • Digitálisan felújított kép és hang
 • 4 oldalas booklet 
 • Két gengszter a szigeten: Így készül a Zsákutca (kb. 25 perc)
 • Elozetes
 • Filmográfiák


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó termékek
Kapcsolódó személyek
Hozzászólások
Sorrend: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
1. Vincent Vega
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 11:32
Az Iszonyat c. filmhez lenne egy kérdésem. Lehet, hogy SPOILER-es.


Szóval...nagyon régen láttam a TV-ben egy fekete-fehér filmet, a címére nem emlékszem, mert még kiskoromban láttam. De valamiért úgy érzem, hogy az Iszonyat lehetett az. Egy jelenetre emlékszem:

Egy nő lakására (azt hiszem egyedül van) bemegy egy férfi, nem tudom milyen szándékkel, lehet hogy ismerik is egymást. De a nő valamiért felkap egy gyergyatartót (vagy egy hasonló tárgyat) és fejbe veri a férfit, aki erre holtan esik össze.

Kb. ennyire emlékszem, nem valami sok. Az lenne a kérdésem, hogy az Iszonyatban van ilyen jelenet?
2. CORNERfilm
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 11:36
Kedves Vincent Vega!

Ez az a film. :)

Üdv: Cornerék
3. creeper
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 11:37
Vega, pont az Iszonyat tartalmazza ezt a jelenetet.
4. cannot connect
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 11:49
Lehet hülye kérdés, de hol lesz ez az október 10.-én induló DVD fesztivál? Mi a lényege? És ha megveszik az összes diszbobozt, akkor xpressen nem is lesz, vagy hogy van? Lehet, hogy túlaggódom, de MINDENKÉPPEN szeretnék ilyen díszdobozt :)
5. Vincent Vega
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 11:53
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!
Mindig is gyanítottam, hogy ez a film lehet az. Pedig annak idején nem is az elejétől láttam, így a címét sem tudtam. Viszont arra emlékszem, hogy gyerekként elég félelmetes volt. Az általam említett jelenetnél még lehet el is fordultam egy kicsit :D

A másik két Polanski filmet még nem láttam, de elég kedvező árú ez a gyűjtemény, így lehet benevezek egyre :)
6. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 12:04
vincent vega: a szinopszis nem ír hülyeséget, az ISZONYAT valóban emlékeztet lynch RADÍRFEJ-ére vagy cronenberg korai munkáira (a PORONTYOK-tól a VIDEODROME-ig sok minden említhető). némileg szürreális, maximálisan nyomasztó és könyörtelen horror, amihez meglehetősen különös párhuzamot teremt catherine deneuve érinthetetlen szépsége.
7. dvdextra_
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 12:07
ásványvíz: pontosan nem tudom, hogy hol lesz a fesztivál, de a nagyobb áruházláncak (media markt, saturn, auchan, tesco, stb.) biztosan érintettek. az is lehet, hogy ebből az xpress is kiveszi részét, de a kiadótól kapott infó szerint a dobozból mindössze 5-600 készül, melyek a fesztivál ideje alatt ki lesznek helyezve az áruházakban. nem valószínű, hogy mind elmegy (habár ezen az még az is előfordulhat), talán ha sok előrendelés érkezik rá az xpressen, akkor a kiadó nyom még a dobozból. a lényeg az, hogy csak a fesztivál lejárta után érkeznek vissza a kiadóhoz a filmek, a kiadón keresztül pedig az xpresshez.
8. Vincent Vega
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 12:17
Amelyik áruház pántolni meri, annak kéztörés jár :)
9. cannot connect
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 12:42
jamamura szadakó: Köszi szépen az infot, legjobb lenne, ha az xpressnél is kapható lenne már a fesztivál ideje alatt, szívesebben venném meg itt, akkor nem kellene külön "kajtatni" érte. Reméljük a legjobbakat!
10. creeper
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 12:51
Én kapásból azt hittem, hogy mielőtt kitenné a kiadó a fesztiválra a készletet, előtte még teljesíti az xpress által rendelt mennyiséget. Nem is nagyon értem, ez miért nem lehetséges.
11. vittorio
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 13:02
Akkor kénytelen leszek a boltban offline megvenni.
A Cornernek remélem mindegy.
12. vittorio
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 13:04
csak az egyk érvényes of course:
boltban / offline
13. cannot connect
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 13:51
hát sajnos én sem merek kockáztatni, és offline lesz megvéve, pedig jobb lett volna az októberi csomagommal együtt elhozni xp-től :)
14. CORNERfilm
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 14:26
Kedves filmbarátok!

Jó hírünk van: rövid egyeztetést követően sikerült megállapodnunk az Xpress.hu-val, hogy ha valaki szeptember 30-cal bezárólag náluk rendeli meg a kiadványt, akkor ő még a DVD Fesztivál előtt hozzáférhet, s csak a rendelésen túl fennmaradó mennyiséget visszük ki az üzletekbe. A fesztivál után valószínűleg már nem fog maradni a dobozból.

A filmek és a gyűjtődoboz is előrendelhető az Xpressen!

Üdvözlettel: Cornerék
15. vittorio
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 14:48
Remek. Meg is rendeltem.
16. cannot connect
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 16:11
Nagyon-nagyon Köszi Cornerfilm! Már rendelem is! :)
17. Habarc
Hozzászólás időpontja: 2008. szeptember 16. - 16:27
Előrendelve.
A hírhez csak regisztrált, fórumhozzászólási joggal rendelkező látogatóink szólhatnak hozzá, bejelentkezés után!
Legfrissebb hírek
2017. januári megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSJanuárban kiderül, hogyan hozzák a Gólyák a babát, és hogy milyen tökéletlen Meryl Streep hangja, érkezik A hét mesterlövész, modern köntösben, borzonghatunk a Vaksötétben, és betekintést nyerhetünk Kevin Spacey Kilenc életébe is. (648 napja) Decemberi megjelenések: GHE-Bontonfilm, Pro VideoDecemberben csatlakozhatunk az Öngyilkos osztaghoz, beleshetünk A kis kedvencek titkos életébe, bővített változatban csodálhatjuk a Gyűrűk Urát, az akcióról pedig a Haverok fegyverben és Jason Bourne gondoskodik. (696 napja) Pop art stílusú fémbobozos Blu-ray kiadványokJó hírrel szolgálhatunk a különlegességekre vevő filmrajongók számára: Pop Art stílusú fémdobozos kiadványok jelennek meg még az idén. (720 napja) Novemberi megjelenések: Pro Video, GHE-Bontonfilm, ADSSuhanhatunk liánokon Tarzannal, tanúi lehetünk az idegen lények második Függetlenség napjára időzített rajtaütésének, betekintést nyerhetünk a kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar világába. A forgalmazók novemberben is ínyenc filmcsemegékkel kényeztetnek! (725 napja) Ajándékokkal érkeznek a Warcraft kiadványokNem csak a filmélménnyel, hanem videojátékos ajándékokkal is gazdagabb lesz, aki beszerzi a Warcraft: A kezdetek DVD vagy Blu-ray kiadását. (728 napja) GHE: 2016. októberi megjelenésekPandák, orkok, gengszterek, pénzes cápák, FBI-ügynökök és mutánsok gyülekező! (758 napja) ProVideo: 2016. szeptemberi-októberi megelenésekOktóber havában - elnézést a kifejezésért - egy v*lag megjelenés várható: démonok közé keveredünk, elvarázsolnak minket, bepillantunk Tükörországba, és vadiúj Harry Potter-kiadványokban dőzsölhetünk. De lássuk előbb a szeptembert (jobb késő...)! (760 napja) GHE: 2016. szeptemberi megjelenésekVadászok, szomszédok, madarak és lánytesók, továbbá minden idők egyik legjobb vígjátéka végre BD-n! (774 napja) Itthon is megjelenhet a gyűjtemények gyűjteményeha elég előrendelés jön rá össze, akkor itthon is megjelenhet a 30 lemezes Középfölde gyűjtemény. Csak rajtad áll. (788 napja) GHE: 2016. augusztusi megjelenésekFüggetlen filmcsemegék, polgárpukkasztó komédiák, egy felemelő sportfilm és az utóbbi évek egyik legszuggesztívebb horrorja. (813 napja) ProVideo: 2016. augusztusi megjelenésekJön az első UHD, továbbkékül Westeros, a Beavatott újabb talányokkal szembesül, megérkezik minden idők legédesebb cicusa, és meghallgathatunk egy gyilkos tréfát. (824 napja)

© Xpress.hu - 1999-2008